Sari la conținut
Forum Roportal
Ion Negru

Atentie Romanii din Marea Britanie si Regatul Unit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut,

As dori sa atentionez Romanii din Marea Britanie si Regatul Unit despre campaniile xenophobe dedenigrare ale Romanilor din Regatul Unit.

In mod specific as dori sa va atentionez despre videoul xenofob pus de Nigel Farage pe YouTube in data de 17 Ianuarie 2021:

 

Aceste instigari xenofobe nu  raman fara urmari. Romanii in Regatul Unit pot avea de suferit consecinte serioase ca urmare a acestor campanii xenofobe: isi pot pierde copii, isi pot pierde familia, isi pot pierde job-ul, isi pot pierde casa, sau pot fi tinuinuti la inchisoare nevinovati pentru 6 luni.

Va rugam sa aveti in considerare posibila parepre proasta pe care cetatenii britanici  o pot avea la adresa romanilor, chair daca  se poarta politicos pe fata. In mintea lor vor sunteti deja hoti, cersetor si poate chiar si teroristi musulmani. Educatia  lor data de scoala din Marea Britanie nu ii invata mai nimic despre Romani.

Chiar daca  nu aveti curaj sa spuneti ca sunteti Romani in Marea Britanie din motive de protectie si securitate, vreau sa va asigur ca nu este vina voastra  si ca nu sunteti cu nimic mai prejos decat cetatenii britanici. Fiti mandrii ca sunteti Romani - ati trecut prin multe greutati sa ajungeti unde sunteti acum

Va rog sa nu dati vina pe cei care comit infractiuni. Desi este gresit sa comiti infractiuni, responsabilitatea pentru xenofobie si tratament inuman le apartine in exclusivitate cetatenilor britanici care au un asfel de comportament. Va rog sa nu-i scuzati in mintea voastra pe cetatenii britanici care au un comportament xenofob is inuman. Acesta  nu  este un comportament normal, nu este un comportament civilizat, este un comportament de animal bolnav.

De asemenea as dori sa fac un apel sa folositi si sa practicati inteligenta emotionala. Nu reactionati automat cand simtiti emotii puternice (asta nu e usor si necesita practica) - dar faceti un efort  sa practicati abtinerea de la reactii extreme. Nu va certati, nu injurati, nu va comportati necivilizat. Cand aveti emotii puternice, exrpimati in cuvinte ce simtiti si de ce, calmati-va un pic si veti vedea ca o solutie mult mai inteligenta va va veni la problema care a cauzat reactia emotionala. Aceasta practica  se cheama inteligenta emotionala si le confera oamenilor care o practica un avantaj extraordinar.

De altfel cetatenii britanici va considera inferiori daca  nu practicati inteligenta emotionala.

Inteligenta emotionala  consta  si in capacitatea de empatie, adica sa poti sa simti ce simte cealata persona. Aceasta capacitate ofera  informatii vitale pentur luarea de decizii inteligente.

De asemena aveti incredere in voi si puneti intrebari. Cand intrati in diverse deal-uri puneti cat mai multe intrebari si incercati sa aflati informatii despre partenerii de deal. Presupuneti  ce e mai rau si puneti siguranta personala pe primul plan. Nu va lasati dusi de vise. Daca puteti, acceptati numai dealuri care vin prin recomandari de la oameni in care aveti incredere.

Inca o data va rog sa luati in calcul influenta exercitata de campaniile de xenofobie si posibila parere proasta a cetatenilor britanici despre voi, in viata si in viitorul vostru. Nu va fie frica sa cautati conditii mai bune. Nu va fie frica sa cereti mai mult. NU va fie frica sa faceti schimbari. Nu va fie frica sa schimbati imaginea personala ca sa  puteti cere mai mult.

Va urez succes si aveti incredere ca sunteti la fel de buni ca si cetatenii britanici sau poate mai buni.

 

 

 

 

 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mrs-resized-970.jp2

Sint mai multe evenimente emotionale decat cel de dinainte pentru romanii din UK, de acum poate sa uite oricine titlurile atasate de bunele maniere inaintea numelui, de acum pe romani se poate apela "ba'" & "fa"  daca domnul si doamna vor fi interzise in favoarea homosexualilor. 

Au uitat sa aminteasca cum va fi strigata regina???  la fel daca "girlfriend" sau "boyfriend" mai sint actuale???   In gramatica ea, el devine What???   Ca toti oamenii de rand devin Mx e clar, dar cei nobili si sefii bisericilor cum se vor numi???   Mereu ne baga sub nas idei ce nu vor fi respectate ca sint falsificari de la traditia in care am crescut.  Ca sa nu jignesc un numar redus de fiinte de pe planeta , eu trebuie sa ma corectez???  Nu se va intampla, promit.  N-am nimic cu nimeni pana nu ma deranjeaza/supara, dar nu ma modifica, nu va fi deloc multumitor rezultatul.

Ma intreb cine va update si injuraturile unde se injura de mama???  rugaciunile si alea bisericesti altfel vor fi desfiintate ...

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Anunț de ultimă oră. În Marea Britanie nu mai intră oricine – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Câștigătorii de premii Oscar, laureații premiului Nobel și muzicienii premiați se numără printre cetățenii străini care vor primi rapid vizele pentru Marea Britanie în conformitate cu regulile de imigrație anunțate recent.  

Într-o nouă inițiativă cu privire la procedurile de imigrație post-Brexit, „Home Office” a dezvăluit un nou sistem de vize de muncă pentru cetăţenii din alte ţări. Noua metodă rapidă ar permite unui set desemnat de câștigători de premii să aplice direct. Ministerul de Interne a declarat că a lucrat cu cele șase organisme pentru a întocmi lista, care va fi ținută sub control.   Aşadar, o nouă politică britanică favorizează imigraţia celor care sunt premiaţi în domeniile lor. Cu alte cuvinte, sunt favorizați câștigători ai premiilor Nobel sau Oscar, artiști, arhitecți, muzicieni şi mulţi alţii care au merite deosebite în munca lor şi au fost premiaţi.   
Executivul britanic facilitează începând de miercuri acordarea vizelor de muncă pentru oameni de ştiinţă, artişti sau muzicieni premiaţi, printr-o nouă politică de imigrare bazată pe competenţe, introdusă după Brexit. Câştigători ai unor distincţii precum premiul Nobel, premiul Turing pentru informaticieni, premiul Grammy, premiul Oscar sau Globurile de Aur vor putea trăi şi lucra mai uşor în Regatul Unit conform acestei reforme introduse de ministerul de interne.

Marea Britanie vrea imigranți talentați şi premiați

Câştigătorii anumitor premii din domeniile dansului, modei, arhitecturii şi ştiinţelor sociale sunt, de asemenea, vizaţi de aceste schimbări. Astfel, procedurile pentru obţinerea vizei de muncă vor fi simplificate şi accelerate.   Aceste schimbări se încadrează într-un nou sistem de imigraţie ce foloseşte puncte, pus în aplicare de executivul britanic după Brexit, cu scopul de a atrage cele mai bune (talente) în ţară pe baza abilităţilor pe care le pot aduce, mai degrabă decât pe baza naţionalităţii lor, a indicat ministerul de interne într-un comunicat.  Câştigătorii acestor premii au atins apogeul carierei lor şi au multe de oferit Regatului Unit. Aceste schimbări importante le vor oferi libertatea de a veni şi de a lucra în industriile noastre de excelenţă ale artelor, ştiinţelor, muzicii şi filmului, a declarat ministrul de interne Priti Patel.    Începând cu 1 ianuarie, lucrătorii din Uniunea Europeană nu se mai bucură de deplină libertate de mişcare în Regatul Unit. Noul sistem de puncte favorizează inteligenţa în detrimentul lucrătorilor slab calificaţi. Pentru a obţine o viză, sunt luate în considerare abilităţile, cunoştinţele de limba engleză şi resursele financiare ...    Destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, inițiativa se va baza pe schema de mobilitate existentă, care permite tinerilor din nouă țări și teritorii, inclusiv Australia, Noua Zeelandă, Canada, Japonia și Hong Kong, să trăiască și să lucreze în Marea Britanie timp de până la doi ani, scrie The Guardian.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×