Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

CIA a publicat documente despre OZN-uri

Postări Recomandate

Urmărire de OZN-uri cu două avioane de vânătoare în SUA. Totul a fost înregistrat

  

Anca Lupescu

11:35 09.05.2023

Înregistrarea radar a două avioane de vânătoare care urmăresc mai multe OZN-uri care se deplasează la unison cu 1.900 km/h este studiată de șefii apărării din cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite.

Camerele radar au surprins o urmărire ca în filme

Până la 300 de localnici au raportat că au fost martori la urmărirea uimitoare a până la 12 aparate misterioase care zburau la unison pe cerul statului american Texas în urmă cu 15 ani.

Dar șefii militari nu au recunoscut că incidentul a avut loc și nici nu au oferit vreo explicație cu privire la ceea ce urmăreau avioanele F-16. La început, US Air Force a negat că vreunul dintre avioanele sale se afla în zonă la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

SCROLL DOWN TO CONTINUE

Apoi a recunoscut că a existat o greșeală de comunicare internă și că aeronavele se aflau în apropierea orașului izolat Stephenville când sute de localnici au raportat urmărirea.

Dar șefii militari au refuzat în continuare să recunoască linia gigantică de sfere fluorescente care se îndepărtau de avioanele cu reacție, făcând mișcări care depășeau orice aeronavă artificială.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Investigatorii OZN au folosit legile privind libertatea de informare pentru a obține imagini radar din noaptea în care a avut loc observația – 8 ianuarie 2008.

ADVERTISEMENT

SCROLL DOWN TO CONTINUE

Aceștia au constatat că OZN-urile au apărut pe radar urmărite de avioanele cu reacție.

Fostul adjunct al secretarului adjunct al apărării din SUA pentru informații, Christopher Mellon, a declarat că observarea a fost „foarte intrigantă”.

Martorul Lee Roy Gaten, un ofițer de poliție, a declarat că s-a uitat din mașina sa și a văzut între 10 și 12 sfere fluorescente.

„Se mișcau foarte repede, apoi s-au oprit și apoi, dintr-o dată, au tras”, a spus el.

Pilotul de avion privat Steve Allen, care campase cu prietenii în apropiere, a declarat că „a observat niște lumini care veneau spre noi cu o viteză foarte mare”.

„Am văzut nave care veneau dinspre est și se îndreptau spre vest. Aveau lumini extrem de mari, ca niște rachete de semnalizare cu magneziu. Aproape că îți ardeau ochii dacă te uitai la ele”, a spus el.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Recent am vizionat un serial-documentar despre OZN-uri si intalniri de gradul5. 

Intr-un golf din Tara Galilor, manifestarea fenomenului OZN se pare ca este extrem de concentrata si constanta peste milenii pana in prezent. 

In urma unor zeci de intalniri de gradul 5 in Walles dar si a Evenimentului de la o scoala primara din Zimbabwe si nu numai, ar rezulta ca acei extraterestrii sunt in fapt roboti scheletici imbracati in silicon, ceea ce le confera acel aspect de siluete alungite cu ochi mari, un fel de interfete intre IA care coordoneaza aceste nave si subiectii umani si ca fenomenul este acelasi de multe milenii. 

Un folclorist din Walles a observat ca OZN-urile sunt de fapt fiintele supranaturale din vechime si ca abia din perioada victoriana folclorul este alterat si rastalmacit, iar fiintele hidoase si luminile adesea malevolente, devin zane-femei frumoase si benevolente! 

Mai exact ei sunt printre noi, insa noi am invatat sa-i ignoram deoarece se pare ca au un imperativ in neamestecul fatis in treburile oamenilor. 

Mesajul OZN-urilor a ramas de asemenea consecvent si anume ca oamenii ar trebui sa ramana la stadiul paleolitic si ca tehnologia distruge planeta adica ecosistemul acest mesaj apare sin in conflictul nuclear din India Vedica si cu privire la ingerii decazuti din cartea lui Enoch, samd. 

Vor sa ramanem primitivi pentru ca planeta este de fapt a lor iar noi facem parte doar din fauna spontana, fie suntem o eroare si atat n-i se permite!

Au existat programe care au adunat erori, iar la un moment dat au upgradat tehnico-stiintific umanitatea contrar scopului lor initial, iar aceste programe cu erori erau numite ingeri (heruvimi si arh-angheli) decazuti. 

Imaginea acestor entitati seamana cu niste roboti ori cu niste masinarii-mecanisme monstruoase, mai exact cu Transformers, iar materialele lor seamana cu transformiumul si cu kriptonita, din acest motiv nu au fost observate imbinari ori nituri in cazul aparatelor OZN. 

 

Editat de zodiak
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu inca nu m-am intalnit cu asemenea persoane desi am avut niste experiente mai iesite din comun in viata mea, doar am vazut in aer ca zbura ceva dar nu m-a preocupat.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

OZN-urile desi sunt impotriva tehnologizarii umanitatii, totusi nu se implica activ, ceea ce indica "rolul gardianului", un gardian automat cu IA, dar rigid in interactiunile cu oamenii si rigid in rolul gardianului. 

Asadar nu vom obtine nimic de la aceste automate ancestrale, insa putem sa copiem tehnologia acestora. 

In urma prabusirii unor OZN-uri in Extremul Orient rus, in SUA Roswel, Brazilia, samd, au fost descoperite resturi metalice cu proprietati ciudate, materiale compozite in combinatii straine celor existente pe Pamant,... 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Savantii nazisti si chiar cei de la inceputul secolului 20, au intuit care este propulsia ultima. 

OZN-urile se misca asemenea muștelor, libelulelor si altor insecte, ba chiar mai mult chiar precum petele de lumina proiectate pe un perete de catre copii in joaca prin oglinzi, cioburi de sticla ori bucati de tabla slefuita vesela, capace de oale, farfurii... 

OZN-urile actioneaza zvacnit ca si cum ar fi propulsate prin respingere magnetica ori ceva similar cum a incercat Nicola Tesla sa reproduca, fie ca si cum asupra acestor aparate nu ar actiona fortele naturii! 

De asemenea, oricat de usor ar fi materialul din care sunt fabricate, dimensiunea acestor aparate extraterestre ori intraterestre le fac sa fie suficient de voluminoase si deci si suficient de grele. 

Utilizarea acestora prin propulsie magnetica este discutabila, deoarece propulsia magnetica necesita angrenaje deosebit de voluminoase si grele, plus un reactor nuclear pentru producerea de energie, ceea ce nu s-a observat in cazul OZN-urilor, ba chiar aceste aparate par adesea extrem de spatioase si chiar goale pe dinauntru ! 

Savantii nazisti discutau despre magnetism si plasme insa in alt context si anume in scopul ecranarii gravitationale! 

Daca ecranam gravitational un corp material, acesta nu va mai cadea dinpreuna cu tot universul la viteze supraluminice si subluminice intre corpurile din univers, ci va stationa. 

Stationarea acestuia se va traduce prin faptul ca universul se va deplasa pe langa acesta cu acele viteze colosale, din acest motiv o ecranare gravitationala partiala si pe sectoare vectoriale, ar produce exact propulsia observata in cazul OZN-urilor. 

Asadar trebuie sa invatam sa ecranam gravitatia prin plasme, frecventele radio MASER-LASER potrivite generand campurile potrivite, iar atunci vom putea calatorii in univers cu mare lejeritate inclusiv cu submarinele ori cu vapoarele! 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ideea este ca chupacabrele doresc propulsia prin ecranare gravitationala, insa doar pentru cercul lor restrans, pentru protectia si suprematia lor. 

In realitate acestia doresc ramanerea oamenilor pe planeta si in locurile cele mai concentrate pe post de sclavi, iar nu o societate echitabila si uniforma la nivel galactic. 

Editat de zodiak
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×