Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

Un nou lider terorist ar putea sa apara in urmatorii 10 ani

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In anii  2000 a fost Osama bin Laden , liderul al-Qaeda,  grupare terorista raspunzatoare pentru numeroase  atentate din orientul mijlociu si Asia, dar mai ales pentru atentatele teroriste  de la New York de pe 11 septembrie, atentatele de la Madrid si Londra. A fost cu greu cautat si abia in 2011 , sub presedintia lui Obama, a fost lichidat. 

Osama Bin Laden And The Maldives – Maldives Culture

Din 2014 pana in 2019 amenintarea nr. 1 a fost Abu Bakr al-Baghdadi, liderul gruparii ISIS, grupare terorista care a comis numeroase masacre , decapitari, luari de ostatici, si a  ocupat teritorii din Siria si Irak, grupare care a coordonat si atacuri armate  in Franta, Germania, Olanda, Italia, Suedia, Anglia, Belgia, Turcia si  Spania.  S-a sinucis in 2019 dupa ce a fost coplesit de fortele americane sub presedintia lui Trump.  

Abou Bakr alBaghdadi (@calife_baghdadi) | Twitter

Acum, terorismul jihadist a fost decapitat, dar gruparile continua sa existe si sa comita atentate. Cred ca din cauza pandemiei, dar mai ales datorita erodarii hegemoniei americane este posibil sa-si faca aparitia o noua grupare terorista jihadista, condusa de un nou lider terorist ce ar putea fi mult mai rau decat Osama bin Laden si  Al-Baghdadi. Urmatorul lider jihadist  ar putea sa foloseasca arme chimice si biologice.  Ar putea sa aiba capacitate militara de a ocupa o tara intreaga, poate chiar Irakul sau  Iranul si sa bombardeze tarile invecinate cu rachete cu incarcatura chimica sau biologica, suficient sa provoace haos si panica la nivel mondial.    

Dr Thrax is BACK! - GameReplays.org

Eu tind sa cred ca riscul cel mai mare vine chiar din partea crestinitatii, tocmai din inima Europei si Americii de Nord.  S-ar putea ca urmatorul terorist periculos sa fie un fanatic crestin si ultra-nationalist  care poate sa militeze pentru crearea unor comunitati izolate si independente fata de autoritatile federale din America.   Un terorist  crestin fanatic  din America sau Europa ar putea fi de 100 ori mai periculos decat Osama bin Laden si Al-Baghdadi fiindca ar avea acces direct la armament militar si ar putea produce atentate sangeroase in densitatile urbane.Si va avea suportul multor dereglati mintali , saraci frustrati pe sistem si naivi  .   Nu cred ca suntem departe ca scenariul din Far Cry 5 sa se adevereasca.    Urmatorul lider terorist s-ar putea sa arate tocmai asa:  

361-3615330_far-cry-5-joseph-seed-guns-far-cry.png

Mai ales dupa ce am vazut ce s-a intamplat in Congres. Astia ca Samanul o sa mai vedem in viitorul apropiat, mai ales ca democratii au venit la putere, si cu siguranta republicanii extremisto-nationalisti si conservatori vor fi si mai reactionari decat au fost inainte. Vor face o opozitie dura.  

The manhunt for US Capitol rioters moves online

 

 

America de Nord s-a umplut de organizatiile, bandele  si miscarile extremiste    de tip QAnon, Proud Boys , Boogaloo, Klu-Klux-Klan,  Flat Earth Society,   MGTOW si alte grupari neofasciste care folosesc  8chan, BitChube, Gab, MeWe, Parler, Tik-Tok ca platforme de comunicare. Functioneaza cu bani negri, fie din donatii, unele chiar traiesc din traficul cu arme, alcool si droguri.    Unele grupari comit violente, altele doar propaga dezinformari si stiri false care pot induce spre eroare, chiar spre infractiuni, violente  si decese.  Au ca doctrine nationalismul, conservatorismul, islamofobia, fanatismul religios, rasismul, suprematia alba,  superioritatea masculina, anti-imigratia, anti-globalizarea, conspirationismul, dreptul de port arma, secesiune, homofobia, misoginia,  anti-vaccinismul si mai ales, neaga schimbarile climatice.  Gruparile respective se folosesc de frustrarile voastre si vi le alimenteaza, va spun ce vreti sa auziti,  ca apoi  sa deveniti membri si partasi la infractiunile lor.    Puteti foarte usor sa le cadeti in capcana, sa fiti ademeniti, pana la urma, e rolul lor sa va jecmaneasca ca sa va foloseasca ca pe un pion.  Gruparile acestea sustin politicieni populisti si cu tendinte de dictatori ca Donald Trump, Vladimir Putin, Viktor Orban, Matteo Salvini ,  Marine Le Pen, Nigel Farage, Geert Wilders, si partide de extrema dreapta ca AUR din Romania, AfD din Germania, Frontul National din Franta, UKIP din Anglia sau Lega Nord din Italia , iar multe deja au locuri in parlamentul european. Si numarul locurilor ocupate de politicieni de extrema dreapta in parlamentul european  cresc din 5 in 5 ani, inclusiv in parlamentele de la tara la alta cresc numarul lor.  In Romania, AUR a intrat cu 13% in parlamentul romanesc.  Vor creste incat vor ajunge sa ne  guverneze in 10-20 ani la fel cum faceau nazistii si fascistii in Germania, Italia, Romania, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, si Croatia.    Va fi foarte rau! 

 

Gruparilor astora le mai trebuie  niste lideri si organizatie bine structurata, si atunci.......cred ca ne vor astepta VREMURI CUMPLITE!  

 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×