Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Razboaie USA cu altii chiar si Extra Terestri

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Administrația Biden, vânzări record de arme. Cine va beneficia de ele

Administrația Biden, vânzări record de arme. Cine va beneficia de ele – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Administraţia Biden a anunţat Congresul American că intenţionează să vândă arme Emiratelor Arabe Unite în valoare de 23 de miliarde de dolari."

 Israelul a spus că nu se opune vânzărilor desi multe tari nu vor sa treaca aceasta tranzactie, in State, lupta pentru dezarmare!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ofițerii de legătură la US CENTCOM vor avea un statut special. Documentul va fi aprobat de Guvern

Ofițerii de legătură la US CENTCOM vor avea un statut special. Documentul va fi aprobat de Guvern – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Statutul ofițerilor de legătură ai Statului Major al Apărării la US CENTCOM – Comandamentul Central al armatei SUA – va fi reglementat prin hotărâre de guvern. Statutul ofițerilor de legătură la US CENTCOM face obiectul unui acord româno-american și a primit avizul CSAT."

*E clar ca trebuie sa fie si o patura de mijloc, precum Covorul lui Alladdin care plutea/zbura intre Cer si Pamant .*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lovitură de teatru în conflictul ucrainean! SUA dă înapoi în fața Rusiei? E vorba de Marea Neagră

Lovitură de teatru în conflictul ucrainean! SUA dă înapoi în fața Rusiei? E vorba de Marea Neagră – Evenimentul Zilei (evz.ro)   

"Ce se ascunde în spatele deciziei americane?  Dacă se confimă, decizia președintelui american Joe Biden ar fi una de maturitate politică. În loc să tensioneze și mai tare situația, liderul american dă semnalul pentru întoarcerea la masa dialogului. Asta nu înseamnă, însă, că Biden renunță la politica sa dură față de Putin."

*Joaca de-a pisica si soricelul???  sa nu fie surprize ca au schimbat tactica, dar ce stiu eu ...*

"Ucraina este deosebit de îngrijorată de potențialul militar și nuclear al Rusiei în Crimeea, Marea Neagră și la granița sa estică cu Rusia. Declarațiile ministrului ucrainean al Apărării realizate la Bruxelles sunt îngrijorătoare și sintetizează incapacitatea Ucrainei de a gestiona singură situația deosebit de complexă."

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ukrainian troops move through trenches along the frontline near Shchastaya, Eastern Ukraine - Julian Simmonds

Serios, asta-i echipare contra un razboi cu Rusia?  Scena din Primul Razboi Mondial, doua uscaturi si-o groapa, nu sint scut impotriva armelor moderne rusesti sau altori natiuni!!!

 'We are ready for the assault': Ukraine's war-weary troops brace for new onslaught from Russia (yahoo.com)

*Are you???* 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Rusia, atenţie! Marea Britanie trimite navele de război în Marea Neagră. Foto

Rusia, atenţie! Marea Britanie trimite navele de război în Marea Neagră. Foto – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Fotografii spectaculoase cu cele 3 tipuri de nave de război care au misiunea de descuraja intenţiile expansioniste ale Rusiei."

Prima poza este cu un Aircraft Carrier, fara de care nu exista batalie azi pe apa.  Urmeaza ... 2 nave albe sa se piarda in valuri, sa fie greu de detectat :bb: nu ma pricep.  Dar recunosc urmatoarele 2 vase, Submarinul si carrier de Helicoptere cu mesaje speciale sau vizite speciale de demnitari.  

distrugator-Type-45.png

Mobilizarea asta este cam costisitoare, trebuie sa aibe interese mari daca se deplaseaza in Marea Neagra aceste  echipamente.  Sa fie clar, britisii nu vin sa-i apere pe romani!!!   Ori se arunca in lupta dar dupa ce s-a terminat, au si ocupat Romania dar nu se arunca doar ca buni samaritani in valuri.  Pentru populatia civila nu-i indicat sa fie in ape prea tulbure sa nu-i confunde rechinii cu pestisori.  Astea dau deja de gandit, n-am stitu de ce se retrag americanii si inca nu stiu, dar nu de frica in niciun caz.  Vom citi in cartile de istorie ... sfarsitul.

HMS-ST-Albans-Type-23-frigate-HMS-St-Albans-during-an-anti-submarine-e.jpg

Astea-s doar parerile mele personale din bucataria mea, care-i si biroul meu.   Doar nu-mi raporteaza mie Admiralii ce pescuiesc intr-o Duminica dimineata cetoasa!!!  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Noul portavion american este o minune a tehnologiei, dar are o problemă jenantă cu toaletele

Noul portavion american are o problemă jenantă cu toaletele (go4it.ro)

:lol2: "Din cauza sistemului defectuos de canalizare, costurile programului de portavioane din clasa Ford a crescut la 123 de miliarde de dolari, de la 77,3 miliarde de dolari."   

*Mai ales daca Oceanul inghite acei bani aruncati in gunoi ca sa traga apa!!!  Razboiul are multe aspecte dar cateodata  si pute!!!*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

profimedia-0492389841.jpg

Noile nave militare chineze au o caracteristică la care SUA nu are răspuns (go4it.ro) 

"Noile nave militare chineze au o caracteristică secretă, care nu a mai fost folosită de sute de ani în războiul pe mare. 

Noile distrugătoare din clasa Type 055 și navele de patrulă din clasa Type 718 (Haixun) au, pe părțile laterale ale carenelor, suprafețe plate alungite. Experții militari spun că acestea nu sunt elemente de design, ci au fost gândite pentru ca navele chineze să împingă vase inamice pe mare."

*Moda revine si in tehnica militara!*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Slide 3 of 25: America's concealed compounds were in operation for more than 20 years, according to Realtor, and would have been monitored full-time by a team of undercover employees. The bunker would have been their place of work and their home. This image highlights the sheer scale of the structure, including the vast cavern where missiles were stored and launched from.

 

The missile bunker in the Arizona desert untouched for decades (msn.com)

*Asta nu inseamna ca au uitat de ce-i acolo, doar l-au neglijat ca erau ocupati cu alte noutati, precum re-aranjarea inventarului din Cimitirul de Avioane, aproape de location, sau de adunat fructe de Cactus pentru o dulceata, etc., dar merita rasfoit pagina cu pozele ce a ajuns un spatiu avansat odata, fara ingrijire de zeci de ani.   Arizona a fost lasat mai la urma ca si New Mexico, ca sa se dezvolte California, Nevada si Colorado ca aduceau mari venituri nu conteaza din ce!!!  Sper c-au mancat sobolanii toate missile-urile pan-acum!!! Locul este de vanzare.  Are nevoie de putina remodelare dar e bun refugiu in caz de ceva, daca nu de altceva, de crama se poate folosi si a depozita marfuri ca peretii exteriori sint solizi!!!*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×