Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Premieră în România. Condamnat la închisoare pentru încălcarea regulilor anti-COVID

Huidu a ucis mai multe persoane ca a vrut ca si madama Pauneasca si sint liberi, fara o zi de puscarie, iar unu care n-a facut NIMIC sta 1 an dupa gratii.   Acesti criminali au si locul lor in societatea buna ca cetateni cinstiti ca masinile alora erau prea vechi in performante la pretentiile lor pe drumurile neintretinute.   Nici un avocat nu le-a gasit vinovati cu nimic ca au paltit cu bani grei ca si pe fiul lui Iorgulescu il apara legile criminalilor in strainatate si ei scuipa de sus pe romani si Romania!!!    Iar daca cineva din familiile lor ajung sub rotile unei masini, va fi zi de doliu planetar???    

*"Spuneti-mi, ce-i dreptatea" ... vorba lui Eminescu!!!*  si unde-i judecata si stabilirea motivului pentru condamnare la pierderea libertatii???

 

Premieră în România. Condamnat la închisoare pentru încălcarea regulilor anti-COVID | Evenimentul Zilei (evz.ro)

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://evz.ro/mario-iorgulescu-scapa-de-extradare-judecatorii-italieni-l-au-declarat-fara-discernamant.html

Asa se aplica legile la cate unii, ca si la Huidu sau Pauneasca si altii destui de multi pe lista scurta celori care nu au "discernamant" dar vor trai printre noi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.  Ce suma rotunda de bani a costat aceasta hotarire judecatoreasca, care-i da permis sa mai faca din astea ca tot nu pateste nimic.            

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma consider "victima de razboi" ... pentru ca unii ma trateaza DUSMAN doar pentru ca ma numesc OLGA  :eek:    vazand pe hartie, mintea umana fuge imediat in Russia!!!   

PS: - Mi-am adus aminte ca in Mexico acest nume este mult mai frecvent decat in Russia, oare cum sint tratate acele femei de altii sau culoarea pilelii joaca si aici un rol important.

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×