Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Premieră în România. Condamnat la închisoare pentru încălcarea regulilor anti-COVID

Huidu a ucis mai multe persoane ca a vrut ca si madama Pauneasca si sint liberi, fara o zi de puscarie, iar unu care n-a facut NIMIC sta 1 an dupa gratii.   Acesti criminali au si locul lor in societatea buna ca cetateni cinstiti ca masinile alora erau prea vechi in performante la pretentiile lor pe drumurile neintretinute.   Nici un avocat nu le-a gasit vinovati cu nimic ca au paltit cu bani grei ca si pe fiul lui Iorgulescu il apara legile criminalilor in strainatate si ei scuipa de sus pe romani si Romania!!!    Iar daca cineva din familiile lor ajung sub rotile unei masini, va fi zi de doliu planetar???    

*"Spuneti-mi, ce-i dreptatea" ... vorba lui Eminescu!!!*  si unde-i judecata si stabilirea motivului pentru condamnare la pierderea libertatii???

 

Premieră în România. Condamnat la închisoare pentru încălcarea regulilor anti-COVID | Evenimentul Zilei (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/mario-iorgulescu-scapa-de-extradare-judecatorii-italieni-l-au-declarat-fara-discernamant.html

Asa se aplica legile la cate unii, ca si la Huidu sau Pauneasca si altii destui de multi pe lista scurta celori care nu au "discernamant" dar vor trai printre noi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.  Ce suma rotunda de bani a costat aceasta hotarire judecatoreasca, care-i da permis sa mai faca din astea ca tot nu pateste nimic.            

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma consider "victima de razboi" ... pentru ca unii ma trateaza DUSMAN doar pentru ca ma numesc OLGA  :eek:    vazand pe hartie, mintea umana fuge imediat in Russia!!!   

PS: - Mi-am adus aminte ca in Mexico acest nume este mult mai frecvent decat in Russia, oare cum sint tratate acele femei de altii sau culoarea pilelii joaca si aici un rol important.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scandal în familie din cauza limbii maghiare. Clujeancă condamnată pentru că și-a bătut nora și nepoata

https://evz.ro/scandal-in-familie-din-cauza-limbii-maghiare-clujeanca-condamnata-pentru-ca-si-a-batut-nora-si-nepoata.html

"O femeie a fost condamnată de instanța din Cluj după ce și-a bătut nora și nepoate de un an pe motiv că nu-și învață fiica limba maghiară. Judecătorii care au pronunțat sentința au arătat, în motivare, că soacra condamnată își ura nora și o desconsidera deoarece era româncă. Decizia, pronunțată de judecătoria Turda nu este definitivă și poate fi atacată cu apel."

*La un copil de 1 an inca nu se poate invata nici o limba!!!   Nepotul are 2 ani si vad in cate limbi vorbeste desi este in cresa cu copiii de diverse nationalitati.   Problema era alta, precis banii dar nu credea nici Curtea ca soarca a batut copila de 1 an, altfel i se aplica legea.   Cumva trebuia sa fie accentuat maghiara sa fie procesul secolului!!!   Eu aruncam afara din casa acea nora, LEGAL, in limba romana!!!*     

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bătrâna care a trecut strada fără să se asigure, provocând o tragedie, a fost condamnată.  Are sechestru pe casa de chirpici ... Bătrânei i-a fost pus sechestru pe o casă de locuit din chirpici, pe o o anexă și pe un teren la câmp, care nu acoperă nici pe departe această sumă. În plus, ea nu crede ca a fost vinovată pentru această tragedie.

Judecătorii au decis că este vina bătrânei, pe care au condamnat-o la 3 ani cu suspendare. În plus, trebuie să achite 170.000 de euro daune.

*Cel mai scarbos este ca in Romania intelectuala si inteligenta nevinovata este numit "Bătrână" este condamnabil aceasta maniera de a scrie despre o persoana, pe pagini legale.   Daca era o Kurva cum era numita??? ... domnisoara!!!   Cel care este la volan a provocat accidentul nu pietona, dar in ROMANIA totul se intampla invers ca este o persoana fara resurse financiare de reclamare.  Ce Lege jegoasa mai e si asta!*

https://stirileprotv.ro/divers/batrana-care-a-trecut-strada-fara-sa-se-asigure-provocand-o-tragedie-a-fost-condamnata-are-sechestru-pe-casa-de-chirpici.html?utm_source=referrer&utm_medium=cross_extern&utm_campaign=playtech_articol

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×