Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La Davos, prin iunie, Forumul Economic Mondial a discutat despre MARELE RESET sau Noua Ordine Mondiala in era post-Covid. Este vorba despre reconstructia societatii, eradicarea saraciei, egalitatea rasiala, sexuala si etnica, amploarea feminismului,     crearea venitului minim universal garantat,  automatizarea industriilor dupa standarde ecologiste, desfiintarea granitelor, diminuarea puterii guvernelor si intarirea corporatiilor, progresul tehnologic si medical,  instaurarea pacii mondiale si combaterea schimbarilor climatice prin diminuarea poluarii.

In aceasta toamna, au aparut in mod misterios  monoliti metalici similari intre ei   in diferite parti ale lumii.  Multi au zis ca sunt de la extraterestrii, altii ca sunt farse ca sa ne distraga atentia de la probleme, dar eu cred ca e altceva. Cert e ca amplasarea lor face parte dintr-o operatiune globala coordonata  de vreo organizatie care sta in spatele fabricarii si amplasarii lor. Ar putea fi un  RITUAL MASONIC, iar masoneria foloseste deseori monolitii sau obeliscurile ca simboluri.    Masonii vor sa ne anunte ca in curand se va instaura  Noua Ordine Mondiala, iar Progresismul va deveni ideologia dominanta in lume.  

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_2020_monoliths

 

Monolitul are o semnificatie oculta si nu este amplasat doar de dragul de a fi vazut, ci de a MARCA ceva anume. Stramosii preistorici  amplasau monoliti din piatra la Stonehenge, megaliti, dolmeni  sau cercurile de piatra din Anglia folosite pentru ceremonii  funerare sau drept calendare solare.  Vikingii amplasau pietre runice  cu inscriptii ce includeau  binecuvantari.  Pot fi marcaje funerare.Egiptenii inaltau obeliscuri si stele  pentru a onora zeii sau comemora evenimente.Poate ca si monolitii au acelasi rol comemorativ sau pentru a ne aduce vesti - ne anunta ca vechea ordine mondiala va muri in curand si va incepe o noua ordine mondiala, o noua resetare a societatii.

https://en.wikipedia.org/wiki/Monolith

Primul monolit a fost amplasat in Utah, in iulie-octombrie 2016,  in perioada alegerilor din SUA cand Trump era ales  presedintele Americii, acesta fiind considerat  primul pas spre Noua Ordine progresista.  Se stia ca Trump va castiga si administratia sa conservatoare si ultra-nationalista va provoca atatea stricaciuni incat americanii vor vota  un presedinte progresist in 2020, si acela  avea sa fie ...nu Joe Biden, ci Kamala Harris, cea care va deveni presedintele de facto al Americii, si de altfel, primul presedinte de culoare si de sex feminin din istoria Americii.  Descoperirea monolitului  in 2020 imediat dupa  alegeri   a marcat inceputul RESETARII. Alti monoliti au inceput sa apara in California, cel mai progresist stat american, apoi in Colorado, Michigan,   Nevada,   Pennsylvania, Nebraska, Texas,  New Mexico, North Carolina,  Washington DC.    Pare logic ca totul sa inceapa in Statele Unite. America este fieful si fondatorul progresismului de azi

Al doilea monolit a aparut in Romania,  la Batca Doamnei, precum si inca unul la Vadu. Care ar fi motivul? Oare ca sa ne anunte de venirea la guvernare a miscarii progresiste USR-PLUS?  Cu toate ca in mediul rural Romania e o tara foarte conservatoare, in contras, marile orase sunt progresiste. De altfel, am avut multe femei in functii politice inalte: Firea, Dancila, Clotilde, dar mai ales ca Arafat de origine siriana ocupa o functie importanta  in domeniul medical. Romania a fost de asemenea fruntasa la implementarea celor mai dure restrictii pe timp de pandemie din Europa, Iohannis si guvernul Orban fiind sustinatori ai globalizarii.   Probabil ca Romania va deveni al doilea stat care va accepta marea resetare dupa America.  

Alti monoliti au aparut in Europa: Belgia, Cehia, Finlanda, Franta,  Germania, Ungaria,  Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Rusia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Regatul Unit si  Ucraina.  

Si in restul lumii: Canada, Australia,  Panama,  Columbia, Paraguay si Maroc.

Si totusi, nu a aparut niciun monolit in  Asia. Oare de ce? Pentru ca asiaticii se opun marii resetari?  

 

 

  

 

 

 

   

 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Desigur, masonii, ca orice organizatie oculta de altfel, nu pot sa treaca la treaba cu instaurarea NWO fara sa isi anunte planurile prin simboluri misterioase care sa duca cu gândul la organizatia lor, cum altfel. Sa nu cumva sa creada altii ca de fapt in spatele NWO ar sta adeptii unicei religii adevarate, pastafarienii.

Editat de Enki
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 hour ago, warmonger2020 said:

 

In aceasta toamna, au aparut in mod misterios  monoliti metalici similari intre ei   in diferite parti ale lumii.  

 

 

Primul monolit a fost amplasat in Utah, 

Al doilea monolit a aparut in Romania, 

Alti monoliti au aparut in Europa: Belgia, Cehia, Finlanda, Franta,  Germania, Ungaria,  Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Rusia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Regatul Unit si  Ucraina.  

Si in restul lumii: Canada, Australia,  Panama,  Columbia, Paraguay si Maroc.

 

Dar ce culoare au? Există și monoliți ... cam ca-n romanul lui Agatha Christie, Zece ***** mititei sau ca în romanul lui Stendhal, Roșu și ***** ?

(Sper că s-a înțeles întrebarea mea!)

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 ore, warmonger2020 a spus:

Este vorba despre reconstructia societatii, eradicarea saraciei, egalitatea rasiala, sexuala si etnica, amploarea feminismului,     crearea venitului minim universal garantat,  automatizarea industriilor dupa standarde ecologiste, desfiintarea granitelor, diminuarea puterii guvernelor si intarirea corporatiilor, progresul tehnologic si medical,  instaurarea pacii mondiale si combaterea schimbarilor climatice prin diminuarea poluarii.

Man, este vorba de resetarea creierelor noastre. Suntem de ceva vreme in plina spalare pe creier. Restul sunt vorbe...vorbe...stiti voi.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spalare pe creier sau nu ,e clar ca in spatele monolitilor se afla  niste oameni cu planuri mari pentru omenire.

Monolitii nu sunt pusi acolo doar asa, sa se  uite  prostimea la ei si presa sa faca tam-tam din asta.

Sunt  "semne"  a  ceea ce va urma!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 9 ore, Enki a spus:

Sa nu cumva sa creada altii ca de fapt in spatele NWO ar sta adeptii unicei religii adevarate, pastafarienii.

:lol2: acum aflu ca mai exista si asa o asociatie secreta de macaronari, dar updated.   

Monoliti sau Poliliti, eu NU cred in asa imaginatii de POCAITI visatori la stele verzi pe pereti.  Ei sint buni la asa ceva dar nu stiu de care sint initiatorii.   

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×