Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Regi, Imparati si alti Domnitori

Rate this topic

Recommended Posts

Regina-Elisabeta-renun%C8%9B%C4%83-la-tron.-Anun%C8%9Bul-%C8%99oc-din-Marea-Britanie-cine-%C3%AEi-ia-locul-%C3%AEn-cel-mai-scurt-timp-2.jpg

Regina a domnit 70 de ani, fiul ei a asteptat 70 de ani sa domneasca, nepotul e nerabdator sa domine in Imparatie creat de strabunici, dar cu toti au de asteptat sa moara cel de dinainte.

Ce soarta, Regele e mort ... Traiasca Regele!!!

 

Regina Elisabeta renunță la tron. Anunțul șoc din Marea Britanie: cine îi ia locul în cel mai scurt timp - IMPACT (playtech.ro)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primele imagini cu fetița Prințului Nicolae al României. Ea este frumoasa strănepoată a Regelui Mihai!

"La o lună după ce a devenit tată, Prințul Nicolae, nepotul regelui Mihai I, ne face cunoștință cu micuța Maria-Alexandra. Emoționantele fotografii au fost făcute pentru coperta unei publicații din Franța."

In Romania nu se pot publica pe coperta unei reviste???    Prințului Nicolae al României merita sa "domneasca" in locul femeile in putere actual care nici nu traiesc in tara!!!

*Unde sint printii din Palat care au eliminat pe acest tanar din functie regala????    Margarita de Roumanie pe unde se ascunde de COVID??? 

Precis in Elvetia se bucura de zile mai sigure decat in Romania, unde au si carat toata averea sa nu duca lipsa de nimic.  Trebuia parca sa ajute in aceste zile instabile macar cu prezenta, nu sa fuga de frica mortii ca e cam printre urmatorii in rand in drum spre RAI.   Vrea sa ajunga la varsta lui tac-su la 96 de ani cel putin???

O alta soarta trista care asteapta o schimbare majora urgenta!!!

 

Primele imagini cu fetița Prințului Nicolae al României. Ea este frumoasa strănepoată a Regelui Mihai! | Money

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un articol prost scris, tradus prost din alta limba.

Ecaterina a fost badass. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Regina Elisabeta a-II-a o va primi pe Jill Biden la Castelul Windsor. Când se va petrece marele eveniment – Evenimentul Zilei (evz.ro)

*Asta va fi un ultim mare eveniment ca Biden va fi ultimul presedinte american in vizita la regina.  Respectiv si pentru el va fi ultima amintire calatoria in UK, daca-l tine minte :derisive: dar e si un numar cu ghinion sa fi al 13-lea undeva pe o lista asa de instabila.*    

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meghan vrea să-i dea o lovitură Reginei Angliei. Când se întoarce în Marea Britanie – Evenimentul Zilei (evz.ro)

*Abia astept lovitura asta sa vad, sa aud, ca EA vrea sa conduca Planeta din Londra, Palatul Regal.  Iar Oprah o sa fie si de data asta responsabila doar cu Public Relations.   Ea a crezut ca Obama o sa-i dea o functie in Casa Alba dupa ce ca i-a dat cateva milioane de dolari sa aibe de calatorit prin America, si se astepta la o multumire, dar nu s-a intamplat ca nefasta-sa nici nu voia sa auda de o femeie celebra sa-i ia locul.   O singura data l-au invitat in Casa Alba in batjocura, fara TV national doar local din D.C. si i-au oferit un scaun mic, sa fie la inaltime joasa fata de ei, ca si Charlie Chaplin in acel film cu Mussolini, insa a fost facut public vizita, ca s-a stiut de americani ca ea suporta aproape tot procesul de campanie electorala.   Au aratat si la noi tot pe un canal local cu evenimente politice.   Cum aud mereu vorba, istoria se repeta, dar cu multe schimbari desigur de data asta.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×