Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Candy bar, un nou concept Hollywoodian pentru ocazii festive.

Candy bar. Expertii in organizare nunta raspund la cele mai frecvente intrebari!

Am vazut deja cu ani in urma aceste "bar"-uri cu de toate bunatati ca au fost si cu fructe, cruditati din cele mai inimaginabile ca era lume din multe tari asiatice, chipsuri si alte saratele crocante, seminte la fel din toate plantele Terrei de la Anis la ... ca unii doar rontaie sa schimbe mirosul de usturoi sau alte condimente, un bufet de cafea si ceai dar se alegea plantele de ceai si metoda de preparare ca si la cafea. 

Sint initiatori de dialog ca se mai cunosc invitatii dupa parerea mea, ca se pierde ceva timp pana se viziteaza pe toate din timp, sa mai prinda fiecare participant macar cate ceva ca mai sint si impertinenti care doar aduna in cutii de plastic si pungi din exponate.   Unele dulciuri sint servite in pahare de sticla, cristal se zice in America si luau cate 6 sa aibe un set de pahare!!!   Mai erau copiii care cu mana aruncau peste tot ce voiau de pe aceste mese superb aranjate si asta deloc nu mi-a placut si nu m-am mai atins de nimic de pe acele mese!!!  Parintii se prefaceau ca nu-i vad, voiau un caz de judecata ca cineva spune ceva copiilor si le jigneste sufletelul ... si erau si avocati destui in sala ca martori.   

Dupa imaginatia mea, ar trebui sa fie mult mai mici bucatile de prajituri sa se guste din fiecare iar daca nu le convine, paguba ar fi mai mica.  

 

https://www.capital.ro/comunicate/candy-bar-expertii-in-organizare-nunta-raspund-la-cele-mai-frecvente-intrebari.html

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×