Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Candy bar, un nou concept Hollywoodian pentru ocazii festive.

Candy bar. Expertii in organizare nunta raspund la cele mai frecvente intrebari!

Am vazut deja cu ani in urma aceste "bar"-uri cu de toate bunatati ca au fost si cu fructe, cruditati din cele mai inimaginabile ca era lume din multe tari asiatice, chipsuri si alte saratele crocante, seminte la fel din toate plantele Terrei de la Anis la ... ca unii doar rontaie sa schimbe mirosul de usturoi sau alte condimente, un bufet de cafea si ceai dar se alegea plantele de ceai si metoda de preparare ca si la cafea. 

Sint initiatori de dialog ca se mai cunosc invitatii dupa parerea mea, ca se pierde ceva timp pana se viziteaza pe toate din timp, sa mai prinda fiecare participant macar cate ceva ca mai sint si impertinenti care doar aduna in cutii de plastic si pungi din exponate.   Unele dulciuri sint servite in pahare de sticla, cristal se zice in America si luau cate 6 sa aibe un set de pahare!!!   Mai erau copiii care cu mana aruncau peste tot ce voiau de pe aceste mese superb aranjate si asta deloc nu mi-a placut si nu m-am mai atins de nimic de pe acele mese!!!  Parintii se prefaceau ca nu-i vad, voiau un caz de judecata ca cineva spune ceva copiilor si le jigneste sufletelul ... si erau si avocati destui in sala ca martori.   

Dupa imaginatia mea, ar trebui sa fie mult mai mici bucatile de prajituri sa se guste din fiecare iar daca nu le convine, paguba ar fi mai mica.  

 

https://www.capital.ro/comunicate/candy-bar-expertii-in-organizare-nunta-raspund-la-cele-mai-frecvente-intrebari.html

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Noutati in tradițiile străvechi!!! 

La nunta ... "Tinerii nu doresc nici să se fure mireasa, să se joace găina, sau vestita ciorbă de potroace. În locul acestor tradiții, ei închiriază un barman specializat în prepararea celor mai delicioase cocktail-uri și shot-uri, atât alcoolice, cât și non-alcoolice."

*Pai daca au avut ocazie sa se plimba in LUME, sa vada filme si nunti direct transmis la TV, e clar ca nu mai vad traditii care nu le mai place, au bani si pot sa faca ce vor!!!   Nu poate comanda POPA ce si cum sa fie organizat o petrecere, ca nu prea mai da atentie pe biserica nimeni decat la asemenea evenimente isi aduc aminte de religie.  

Am si eu cateva amintiri de la nuntile la care am fost in Romania, ca eu deloc nu sint cu petreceri prea traditionale ca nu-mi place sa fiu indrumata si critizata cu ce se cuvine sa ma imbrac sau cand pasesc cu dreptul si ce urez la x,y,z,  dar cel mai important sa fiu foarte serioasa, zambetul era strict interzis ca se intelege altfel ... si din astea.   

La prima nunta, al unei colege de scoala am fost la Bucuresti dar pe la marginea orasului.   BULGARI erau numiti satenii ca pe vremuri parca erau doar gradini cu verdeturi in acele locuri si din legumicultura traiau oamenii de origine bulgara, nu mi-a fost clarificata acest cuvant.    In aer liber era petrecerea, tot satul invitat dar aratau ca vai si amar ca pastrau traditiile stramosesti si nu se oboseau cu pampering nici femeile tinere.   Eram singura, fara insotitor, care nu le-a placut ca PRECIS vreau sa le iau barbatii, era acuzatia trantita spre mine sa iau la cunostinta ca nu le place una ca mine imbracata in mini si cu tocuri de 15 cm cand restul erau in gumari si miroseau urat vara in soare.  Am parasit locul la scurt timp ca-mi venea rau de putoare ca-si mai scoteau picioarele transpirate din acel ceva, atasez si o poza asemanatoare luxoasa ca nu gasesc altceva.   

La cealalta nunta eram in vizitam la o alta colega de scoala, in alt an, unde la fel tot satul era invitat ca era intre un Inginer Agronom si mireasa era gravida in luna 9-a.   Acolo la fel a fost planificat totul in curtea nu stiu cui, pe o caldura de n-am mai simtit pan'atunci.  Sau pus pahare cu tuica in fata fiecarui tacam si o mare farfurie cu ciorba de Gâsca cu bors, o aripa cu toate zilele si alte ingrediente de la care mirosuri mi-a venit rau si m-au dus la doctor sa vada  daca nu cumva sint gravida cu verisorul colegei pe care l-am intalnit atunci doar pentru eveniment sa nu fie singur, fiind Agronom si el, plus ultra bogat.   

Cand m-a eliberat doctorul foarte profesional, am fugit la Gara sa prind Rapidu' de Bucuresti sa scap de nuntasi, dar cu toti aproape erau pe tren desi am luat bilet la clasa 1-a.*

  th?id=OIP.Q9wB1UxRACY1Eb5EiIUwdAHaHa&pid=Api&P=0&h=180                           https://evz.ro/tinerii-nu-mai-respecta-traditiile-la-nunti-cum-este-la-moda-acum-sa-organizezi-marele-eveniment.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×