Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

Sufletul si fizica

Postări Recomandate

V-ati inchipuit vreodata ca sufletul este de fapt o alcatuire de electroni  sau de particule electrice care poseda creierul fiecarui trup al unei fiinte de pe planeta asta? 

Si ca in functie de actiuni, decidem viitorul sufletelor/electronilor?

Atunci cand o persoana  moare,  electronii din creier nu dispar, ci continua sa existe. Electronii insa vor pleca, avand drept scop sa plece de pe Pamant.  

GRAVITATIA va fi JUDECATORUL nostru dupa moarte.  

Daca electronii au mai multe sarcini electrice NEGATIVE  (adica prea multe PACATE),  sufletul  va fi prea slab pentru a depasi undele gravitationale   si va fi atras de gravitatie, si se va scufunda in Pamant, ajungand in NUCLEUL PAMANTULUI (IADUL).

Daca electronii au si sarcini electrice negative si pozitive, va ramane in biosfera planetei si sufletul se va reincarna in alte animale si insecte, si poate chiar in alti oameni, pana cand va acumula mai multe sarcini negative, si se va scufunda pana la nucleul pamantului, sau pana va avea mai multe sarcini pozitive, si se va ridica la cer,  sau va ramane  pe Pamant pana la sfarsit intr-un ciclu  perpetuu  de reincarnare. 

Daca electronii au mai multe sarcini electrice pozitive (adica mai multe FAPTE BUNE), sufletul va fi puterni incat ca se va propulsa si va depasi undele gravitationale, si va zbura prin COSMOS (RAI) pentru eternitate.  

Oamenii egoisti, invidiosi, maniosi si criminali care au comis crime cu FIERUL si PLUMBUL pentru metale pretioase, care au infometat saracii,  care au iubit mai mult AURUL, ARGINTUL si PETROLUL decat semenii lor, care au furat si s-au desfranat pentru rocile si metalele pretioase, care au dus razboaie cu fierul si plumbul pentru pamanturi , vor ajunge acolo unde le este locul binemeritat, in ADANCUL FIERBINTE AL  PAMANTULUI printre roci si zacaminte de petrol si  aur la temperaturi mari, in NUCLEUL PAMANTULUI.

Oamenii care au ucis doar ca sa-si apere patria sau sa-si apere semenii, care au salvat oamenii din pericole, care au contribuit la cresterea nivelului de trai,  care au dus un stil de viata spiritual, care au facut fapte bune si i-au ajutat pe cei sarmani, vor pluti in vesnicie si intr-u eternitate prin COSMOS, vizitand un infinit de planete si lumi spectaculoase. 

Oamenii care au dus o viata mediocra si simpla, care au mancat carne si au comis adulter din pofta trupeasca, care au injurat si au fost severi, care au fost prea lenesi, sufletele lor vor ramane pe Pamant, avans sansa de-asi repara sufletul intr-o viata viitoare sau riscul de a se condamna la osanda vesnica.  

 

Untitled.png

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te-ai gândit mult până să pui pe tapet asemenea aiureli? :smile:

Titlul suna promițător, respectiv „Sufletul și fizica”, așa că dădui și io un clic pe postarea ta, să vadă și ochii mei chestii revelatorii sau dacă nu, măcar interesante. Când colo, ce să văd? Dai sarcinii electrice conotații morale! Bre, tati, sarcina electrică n-are conotații morale. Pozitiv și negativ, cu privire la sarcina electrică, nu însemnă bun sau rău în termeni etici. Sarcinile pozitive sau negative sunt de fapt manifestări ale aceleiași calități și sunt, mai degrabă, chestii de convenții. Adică, prin convenție, electronul are sarcina -1,  iar protonul are sarcina +1. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 5 ore, Vriies a spus:

Te-ai gândit mult până să pui pe tapet asemenea aiureli? :smile:

Cand se folosesc si cuvinte ca Pacate in al 5-lea rand, e clar ca este un text inventat de POCAITI unde totul este vazut prin prisma bibliei ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun. Acum, după critica pe care am făcut-o mai sus strict cu privire la „proprietatea termenilor”, aș zice că rămâne totuși ideea că sufletul ar putea fi alcătuit dintr-un soi de particule. Nu neapărat din electroni și atomi, ci din niște particule subtile, deocamdată, deși încă nedetectabile. Dacă ar fi așa, atunci e clar că mai devreme sau mai târziu, ”sufletul”, „spiritul”, „elanul vital”, „atman-ul”, „nous-ul”, „principiul ființei” sau cum vrem să-l mai numim, ar putea fi pus în evidență științific vorbind. Un articol interesant aici, care lasă loc la discuții, este cel al fizicianului și filosofului Sean Caroll  https://blogs.scientificamerican.com/guest-blog/physics-and-the-immortality-of-the-soul/ .

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×