Sari la conținut
Forum Roportal
Cezara6

Eu sunt amețit(ă) beat(ă)

Postări Recomandate

Buuun! Aici am nevoie de sinceritatea dumneavoastră. Vă rog să postați ori de cate ori sunteți amețiți sau chiar beți. Hac! 

Încep eu, nu am să scriu o chestie genială, nici măcar sub-mediocră, Am fost și eu la baie, de obicei, pe langă treburile fiziologice pe care banuiți că le fac la baie, fumez (îmi aduce aminte aminte de dulcea viață de la Bălăceanca) Deodată, privirea mi s-a priponit pe țeava cu ma-sa știe ce conținut, Habar nu am: Țeava de apa cred. Ce fel de apă nu știu, am creier de pseudofilolof, nu de instalator, Și parcă aș fi făcut o sinergie cu acea țeavă. Parcă esența ființei mele s-ar fi metamorfozatîntr-o țeavă. Vă țin la curent cu gandul pașsnic cu care privesc acea țeavă. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si o bere fara alcool are acel side effect daca se bea pe stomacul gol, dar si o caisa uscata produce acel efect daca este mancat de o persoana care sufera de Diabet!!!

Dupa asta, ori ce s-ar bea numit bautura alcoolica, produce acea ameteala dar nu in egala masura la toti consumatorii.  Depinde de gradul de sanatate, inaltime, greutate, gen, tip de alcool, cantitatea, daca este sub tratament medicamenos sau are restrictii, temperatura de afara, starea sufleteasca, fericit sau trist, obosit sau odihnit, sportiv sau nu se misca deloc si inca cine stie cati factori compun acel element care determina la ce grad se ameteste o persoana.    Prin toata lumea trece la fel alcoolul in sange, dar depinde si de gradul de tolaratie al acelei substante.    Un corp sanatos, bine odihnit nu se darama imediat,  tinerii de azi care nu mananca doar bea sint adunati aproape ca si cadavre ca sint in coma alcoolica gasiti pe sub poduri sau prapastii la marginea padurii, pe aici in America.   Este un element foarte periculos in mana celori mai putin responsabili care mai intra si in masina sa conduca dupa ce au baut.

Am vazut un documentar demult despre cei care termina liceul in America si de fericire se imbata, urca la volan omoara cativa oameni iar cand se trezesc, in loc sa meraga la facultate unde erau admisi deja, sint condamnati pe viata sau la moarte, depinde de cati morti au rezultat din neglijenta!!!   

Alcoolul total ataca creierul si Sistemul Central Nervos, se opreste din functie atat de mult incat consumatorul pare a fi mort ... curios este ca nici nu trebuie sa fie cantitatea foarte mare!!!

Intru-cat nu sintem egali, nici acest fenomen nu se maifesta in mod egal la fiecare persoana, la unii coboara in picioare la altii urca la cap prima oara, dar va parcurge tot corpul!!!    

In State este nevoie de condus masina, putini isi permit sa se ameteasca des.   Se pierde atat Permisul de Conducere cat DREPTUL la Condus si locul de munca imediat, ca alcoolul este foarte descriminat aici, deloc tolerat ca Joan bea  ca are o suparare!!!   Asa ceva nu zboara pe aici, intri in puscarie si viata ta s-a distrus ca vei avea greutate mare sa te mai refaci dupa o experienta din asta, dar nu politicienii sau foarte bogatii.  Acest sport se lasa pe weekend Vineri dar Sambata e ultima zi cand bei ceva.    Nici in carantina nu prea se bea acasa ... in caz ca munca te cheama in birourile centrale, ca se lucreaza si de acasa.   Sub nici o forma nu se tolereaza alcoolul si omu' baut in America!!!

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu mi-am propus să beau cam de 2 ori pe lună. Mi-a zis și domn doctor că nu are prea multe împotrivă, Atat timp cat mai scriu, cred că e în regulă. Eu nu aș da de permis din mai multe considerente. Deocamdată....Poate varsta de 40 de anișori mă va prinde și cu permis, cine știe...

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Și da, mă dăramă medicamentele pe care le iau cand beau, dar asta urmăresc, să mă îmbăt cat mai repede. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred că niciodată nu mi-a plăcut să beau, am băut alcool doar pentru că ori nu cunoșteam suficient persoanele cu care eram, ori nu îmi plăceau. Și îmi stă naspa beată. In plus, mi se face foarte rău, chiar daca am băut puțin. Iar oamenii care beau mă sperie.

  • Like 2
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

putin Amareto in cafea n-a stricat nimanui :pepsi:

 

nevermind, s-a lipit dopul si nu mai pot sa-l desfac :/

Editat de Saddeea
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 23.02.2021 la 1:30, Saddeea a spus:

putin Amareto in cafea n-a stricat nimanui :pepsi:       nevermind, s-a lipit dopul si nu mai pot sa-l desfac :/

Se intampla si la Courvoisier,   Grand Marnier, etc.,  dar am si un Tirbuson in casa pentru cazuri extreme :lol2:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apropo de tevi (si asta n-are legatura cu bautura).

Anul trecut candva, am observat ca incepuse sa curga apa cu sapun dintr-o teava pe afara...Chemam instalatorul...care imi arata ca cineva pusese, ca improvizatie, un tub de aspirator pentru a lega doua bucati de teava care ducea apa de la bucatarie. Tubul era deplasat. Chiriasul precedent a facut asta, sau cineva dinainte. Cum pana mea au rupt teava aia, cine stie. Au inlocuit bucata dar mi s-a parut comic ca nici nu observasem vreun an si ceva :) . Am mai gasit improvizatii simpatice, gen jaluzele prinse de sus cu scobitori.

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt amețită de medicamente opioide, mai degrabă. Că de băut nu mă țin de peste un an. Pe cât îmi place starea aceasta, pe atât știu că e extrem de nocivă. Am decis să merg la dezintoxicare abia după ce mă recuperez complet post-operatoriu.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×