Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Dacă încercați să obțineți un certificat ielts, toefl, toeic sau alte certificări internaționale, permiteți-ne să vă ajutăm. Vă putem ajuta în obținerea unei certificări internaționale pentru visele dvs. academice sau generale. De asemenea, oferim servicii de imigrare. Ca și vizele de muncă canadiene, vizele de muncă din Statele Unite și permisele de ședere etc.
Vă rugăm să contactați consultanții noștri pentru mai multe informații.
E-mail: topqualitydocs.professionals@gmail.com
sau
WhatsApp: +237690621493
Suport general: +1 (914) 291-1171

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow!!! ... " - We provide official, authentic, registered database certificates and actual center stamps for customers interested in obtaining certificates without testing".

 

Aha ... e o chestie sa "provide" = a procura/a face rost de ceva cineva si cu totul alta daca se accepta acel document fara sa te aresteze in unele cazuri pentru UZ DE FALS ... 

Cel mai util este sa te lauzi pe la tara sa arati ce ai tu in rama, dar mai incolo nu-ti deschide prea multe usi ca la o verificare serioasa de FBI pica la autenticitate sau originalitate. 

E firma SOROS si totul e FALS, aveti grija pe ce dati banii.   

Test Toefl luat intr-o tara unde limba tari NU este engleza,   poate te admite intr-o universitate, dar nu-ti asigura intrarea la Rezidenta Medicala  (fara alte pile locale, sa ai o ruda ca director de Spital) ca te trimite la facultate sa inveti limba ca lumea si local sa dai testul.   Cand incepe strainil sa dea din "Ză" in loc de "The" si nu sint britanici sau n-au invatat acolo medicina, e trimis deja mai incolo.

La immigrare insa  "Doamne sa ne ierti" ... ca NU se vine aici cu Permis de Munca din nici o tara, doar cu o viza special numerotat ... In State local se obtine acel document adica o stampila pe Identitatea Locala ca ai drept la munca si costa multi bani, dupa ce te-au verificat bine si te-au vazut ca esti prezent in tara,  asta e regula jocului. 

NU se intra in USA decat cu acte din tara de origine, nu cu altele cumparate din alta parte ca puscaria te asteapta pe termen foarte lung.   Mai ales acum cand lumea n-are de lucru, NU se importa muncitori de nici un fel decat prin Ambasada, nu prin birouri private de procurare!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×