Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
warmonger2020

Pence vs Kamala (2020)

Rate this topic

Recommended Posts

Cred ca am gresit sa ma preocup prea mult de Trump si Biden.Competitia intre cei doi candidati saptegenari, Trump si Biden,  e doar o formalitate. Oricare castiga, nu va putea sa aiba rol decizional si executiv la fel de mare ca inainte. Executantul va fi vice-presedintele.  

Deci in acest an, competitia dintre "running mates" e mai importanta.  

Din tabara republicana e Mike Pence(61 ani)

  • actualul vice-presedinte , partenerul de candidatura al presedintelui Trump , fost guvernator de Indiana si avocat de profesie, neocon cu convingeri foarte conservatoare. 
  • Daca Trump  este reales, dar moare sau ajunge suspendat,  Mike Pence ar putea deveni cel de-al 46-lea presedinte.   
  • Este anti-avort, anti-casatorii LGBT, anti-consum de droguri,  pro-detinere arme, pro-taierea taxelor, religios, anti-asigurari medicale, anti-imigratie, pro-securitate vamala, semnatar al Patriot Act, pro-privatizare a sistemului de securitate  sociala, pro-razboi cu terorismul si pro-israelian. Neaga schimbarile climatice.  

Din tabara democrata  este Kamala Harris (55 ani)

  • senator de California, de profesie avocat,  progresista.
  • Daca Biden este ales ca cel de-al 46-lea presedinte, dar moare, Kamala va deveni cel de-al 47-lea si prima femeie presedinte.    
  • este pro-reforma a sistemului de sanatate, pro-consum de canabis,  pro-imigratie, pro-Dream Act, pro-interzicere al armelor de asalt,  pro-taxa progresiva, pro-casatorii gay, pro-avort, pro-reforma a educatiei, vrea sa sa  foloseasca mai deseori diplomatia in relatiile internationale.  Sustine ca schimbarile climatice sunt o problema grava si vrea sa impuna masuri de combatere a poluarii. 

 

 

 

Edited by warmonger2020

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda....

Nu mai e dubiu ca Trump e ca si reales, iar Pence deja se vede presedinte.

 

Kamala e de  o falsitate enorma, la fel de mincinoasa ca si Hillary. Biden a scos un as prost alegand-o pe ea ca "running mate". 

Cand am auzit-o  laudandu-l pe John McCain ....ca vai, ce erou, ce veteran a fost, ca vai ce rau e Trump ca l-a insultat......deja am inchis clipul.  Cred ca a pierdut destule voturi si de la democrati cand a inceput sa-l laude pe satanistul ala (fie-i tarana cat mai grea). 

Rezultatele alegerilor deja sunt stiute.  Pregatiti-va pentru inca 4 ani de Trump,  sau pentru o America condusa de Pence in orice eventualitate.  Vin vremuri grele indiferent pentru America, dovada ca asistam la cele mai proaste alegeri din istoria Americii oricum.... 

Edited by warmonger2020

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×