Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Satul din Romania in care s-au mutat zeci de straini. Au lasat Germania, Franţa, Olanda, Italia sau Statele Unite pentru tara noastra.

 

Este vorba despre Satul Richis, Comuna Biertan,  Judet Sibiu, zona nemteasca din Transilvania unde au vazut oportunitate pentru a doua resedinta.  Bineinteles se vine cu bani de oriunde si se poate pleca oricand decand cu Schengen.   Am mai cunoscut romani care voiau sa revina dar pretentiile erau inalte si au renuntat, inainte de Europa Unita. 

 

https://haihuin2.com/2020/10/01/satul-din-romania-in-care-s-au-mutat-zeci-de-straini-au-lasat-germania-franta-olanda-italia-sau-statele-unite-pentru-tara-noastra/

 

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sibiu, a doua capitală NATO. Editorial de Sorin Roșca Stănescu (evz.ro)

"Sibiu, a doua capitală NATO. În „Ia pastila SRS!” de astăzi, am preluat o dezvăluire de excepție făcută de către Bogdan Tiberiu Iacob pe Inpolitics. Și anume faptul că, în Sibiu, se înființează marele Comandament al Corpului Multinațional Sud-Est al NATO.  Sibiu, a doua capitală NATO. O viitoare structură de importanță vitală a Alianței. Cu un personal care se va ridical incluzând și familiile, la un număr de mii de persoane." 

"Până una alta, a fost înființată o nouă unitate militară, practic un regiment de sprijin cu două batalioane, care va asigura paza și securitatea întregii structuri. Vor sosi în România circa 400 de ofițeri ai statelor membre NATO, însoțiți de militari, de personal civil și de familii."

*Sibiu va fi intr-adevar a doua capitala ca este loc pentru improvement de infrastructura, nu prea este zona seismica doar pitoreasca si era necesar oricum o alta baza fixa economica si politica in caz de ceva mega dezastru cum a fost in '77.  Are acea Piata uriasa si eleganta care face diferenta intre alte orase si Sibiu.   Cea mai buna alegere a fost facut, mai vin si oameni noi, care face mai interesant locul.    Am fost acolo si am vizitat peste tot, mi-am cumparat multe lucruri de acolo, imi place toata planificarea si revitalizarea orasului medieval*   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×