Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

Al doilea razboi civil american

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 11 ore, observant a spus:

Pare ca jubilezi.

Recunosc.

 

Pentru ca stiu ca dupa fiecare furtuna, Soarele reapare dupa ce pleaca norii. 

Asa cum un razboi are rolul lui de a mai imbunatati societatea. Vor muri multi oameni,  multi vor fi raniti si mutilati pe viata,  dar macar supravietuitorii vor mosteni o America mai buna apoi. 

In ultimii ani s-au acumulat prea multe tensiuni in societatea americana, tranzitia de la capitalism la corporatism si oligarhism a dus la diminuarea clasei de mijloc si la inegalitati sociale tot mai adanci, saracii au devenit mai saraci, bogatii tot mai bogati,  pe langa ca si-au mutat productia si industria in China, anxietatea, depresia, obezitatea , cancerul sunt principalele boli pentru care mortalitatea e crescuta acolo, dragostea, sinceritatea, increderea  si prietenia au fost inlocuite de   materialism , egoism, parvenism mascat cu feminism  si ipocrizie,  iar politica a ajuns o dictatura bipartida impartita in doua tabere, cea democrato -progresista si cea republicano-conservatoare, insa ambele manevrate de o singura elita de perciunati.   

Razboiul civil e cea mai buna cale pentru a solutiona  toate problemele curente prin care trece America de vreo 20 ani.  

Pe langa asta, cam trebuie sa vina si notele de  plata pentru toate razboaiele stupide din Irak, Afghanistan, Vietnam, adica nimic nu ramane nepedepsit pentru ce dezastre a provocat complexul industrial militar.  

 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 oră, warmonger2020 a spus:

Razboiul civil e cea mai buna cale pentru a solutiona  toate problemele curente prin care trece America de vreo 20 ani.  

Nu stiu daca este cea mai buna cale, dar pare inevitabil. Stau doar si ma intreb care sunt cele doua tabere care s-ar infrunta? Deocamdata este un haos si nu prea se intelege mare lucru.

Deocamdata vad doar o opozitie intre oameni de culoare si albi. Acestea par taberele dominante. Nu stiu cum s-ar forma opozitia bogati-saraci.  Evolutia conflictului va fi interesanta.

 

Editat de adal*
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Practic NU exista decat o incurajare impinsa de DEMOCRATI sa protesteze contra albi, dar au transformat doar contra politia locala desi acolo sint si foarte multi negri.  Insa un mare numar de colorati nici nu dau atentie pe chestia asta doar niste criminali iesiti din puscarii tot pentru vandalism, furt, omor care sint usor de cumparat sa mai faca daca au mai facut ca ei le vor scoate din mocirla daca intra adanc in mizerie.   Toate astea merg doar pana la alegeri ca si virusurile incoronate si alte restrictii.   Daca n-ati observat pe cetateni incearca sa-i separe intre ei sa nu comunice, prin a controlasi  mesajele private ca pe cele de langa ziare le-a interzis.   Nu se poate comenta o stire pe nici un site american ca sa fie ca exclusiv democRATII castiga, o scena asemnatoare cu acum 4 ani, atunci a murit McCain, acum Ruth care tot contra Trump voteaza si mai nou si "suka" in poloneza de ducesa Maggy actrita de rezerva de categoria a 10-a si cu bastardul Harry accepta bani de la democrati sa educe populatia americana neagra sa voteze democrat.  Printul incurajeaza negri sa se rascoale impotriva englejilor in alte cuvinte la porunca madamei si al celori care au grija sa nu moara de foame!!! 

Nu evoluaza mai mult decat este lasat de fiecare Primar si sef de Politie!!!   A se tine cont ca localnicii sint inarmati si sint state unde arma este legal de folosit si tinut fara numar sau autorizatie, deci nu exista o categorie de oameni pentru care viata e garantata daca scoate arma si asta stie oricine!!!    Bogati-Saraci nu vor lupta niciodata!!!   Aici se incearca a inhata pe negri contra albi ca ei ar fi contra lor decand cu sclavie care tot de negri in Africa a inceput :lol2:   Unii negri sint zriliardari, sportivii fac parte din categoria asta si actorii, ei nu se aliaza  cu criminalii sa dea foc la case, magazine sa fure sau sa atinga ceva si nici nu finanteaza asa ceva ca ar pierde totul ce au castigat pe terenurile de sport!!!    Totul este o falsitate, un joc Satanic al lui Pelosi, Biden, Khillary si altii, ca negri nu porneau niciunde daca nu erau platiti.   De ce mexicanii nu se aliaza cu ei, parca ei nu se simt discriminati sau Indienii Americani???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat la NEWS la TV doar azi dupa multe zile absenta de la aparat ca sa aud ca se protesteaza iar insa cu limita ca se disperseaza adunatura de oameni care vor sa fie in stiri si in tribunale ca ce le-a facut politistii.  Si in Phoenix se adunau in mare liniste mai multi albi decat de alta culoare sa tina o veghere cu luminari cand va fi mai intuneric ca la 8 seara cand se dau stirile zilei inca nu este foarte intuneric.   Anumite suburbii nu lasa deloc asemenea activitati seara ca ziua muream de caldura, ardeam efectiv si masina cu noi la 109*F = 43*C dar se simtea de 55*C, tocmai cand n-am voie sa transpir si fac terapie de 2 ori pe zi, departe de casa!!!   Nici A/C in masina nu merge bine iar mecanicul n-are timp ca nu este munca scumpa doar consumator de timp si lasa pe mai  incolo desi le-a mancat toate snitelele si restul de bunatati dedicat fiului, dar nu erau acasa.          

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×