Jump to content
Forum Roportal
Teddy ''-''

Crucea întoarsă purtată de Melinda Gates !!! Coincidenta?

Rate this topic

Recommended Posts

Crucea întoarsă purtată de Melinda Gates (sau MELINDOIU, ca de fapt e barbat.): Disprețul față de tot ce înseamnă ideologia creștină Actual Într-un interviu acordat jurnalistei Savannah Guthrie despre criza globală Covid-19, Melinda Gates, soția co-fondatorului Microsoft, Bill Gates, spune că există „câțiva candidați buni” referitor la cercetătorii care s-au apropiat de descoperirea unui vaccin. Făcând lobby pentru ca populația planetei să îmbrățișeze o nouă identitate (un ID digital), Melinda Gates s-a afișat în fața camerelor de filmat purtând la gât un lănțișor cu o cruce întoarsă (răsturnată), spre stupefacția producătorilor de la Today Show, dar mai ales a telespectatorilor! Simbolismul este nelipsit în ideologia grupurilor din Noua Ordine Mondială etc, iar crucea întoarsă arată exact disprețul celor care o poartă față de tot ce înseamnă ideologia creștină. Culmea este că Melinda Gates a mers la școala catolică, iar ea și soțul ei, miliardarul Bill Gates, și-au crescut copiii în doctrina religiei catolice. În același timp, însă, să nu uităm că familia Gates finanțează Planned Parenthood, organizație care există pentru a sacrifica copiii încă din uterul mamelor!

melinda-gates-cruce-intoarsa.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Simbolismul este nelipsit în ideologia grupurilor din Noua Ordine Mondială"

 

Tot religiosi, tot simboluri, tot cruci. Faptul ca sunt intoarse nu conteaza. Conteaza ca au aceeasi mentalitate, de inchinare la zei.

Secte care se bat cu secte, dar toate se aliaza contra ateilor care isi vad de treaba lor. Oamenii buni, neutri, astia sunt cei mai napastuiti, ei cad la mijloc intre religiosi spalati pe creier.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×