Jump to content
Forum Roportal
alexalex12345

E acelasi lucru?

Recommended Posts

Aroma de cofeina este acelasi lucru cu cofeina?adica eu vreau sa beau mai mult cola si o doza cica are mai multa cofeina decat o cafea, iar eu vreau sa beau cu mai putina cofeina, pe un suc, popcola se numeste, scrie aroma de cofeina.  vreau sa stiu, este acelasi lucru? Pentru cunoscatori. sau cat cofeina ar contine acel suc cu aroma de cofeina, pentru cine stie lasa ti mi raspuns.

Edited by alexalex12345

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate cine cunoaste acele produse si unde sint vandute este mai orientat, dar de obicei daca vrei sa bei cu mai putina cafeina ,  n-are gust, nu stiu ca n-am idee despre ce marfa se vorbeste dar eu nu l-as bea!     Aroma este sintetic de obicei dar nu se stie exact ce contin acele doze, pe langa ca se scrie destule la ingrediente.   Este DIET precis produsul sau cine stie?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

De la Energizante s-a asjuns si la URGENTA ca este mai rau ca drogul si foarte adictiv din cate am auzit.   Eu nu as pune mana pe asa ceva, mai bine apa cu sirop si zeama de lamaie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nimic nu prea te tine treaz pana nu este un medicament pe reteta, mit-ul cu cafea este expirat demult.   Cand ti-e somn doar dormitul te ajuta!!!  si nu vad de ce nu te-ai odihni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×