Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pastilele cu iod reprezintă singurul tratament cu niște urme de eficiență împotriva expunerii la radiații.

Să nu ne facem iluzii totuși.

Pentru cei care nu cunosc fenomenul, moartea prin iradiere acută este una destul de stânjenitoare pentru niște super-eroi ca oamenii: organele interne se lichefiază și sunt aruncate afară prin anus. Partea proastă e că treaba nu se întâmplă suficient de repede încât creierul să nu apuce să transmită ceva informații, cum ar fi: "Gheorghiță, ai pus-o! Urmează să te caci pipote, ficați și rinichi. Dar nu pe ăia de i-ai mâncat când ai tăiat porcu' ci pe ai tăi! LOL!"

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu puteai sa dai o descriere mai clara decat asta despre fenomenul si efectele secundare al radiatiei!!!   Ma bucur ca m-ai ajutat sa elimin din minnne prin ras Pipote, Fiere, Splina si alte materiale de caltabos  :lol2:    Credeam ca singurul efect este de a deveni verde sau albastru si a straluci in intuneric  :smartass:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Restrictii si Interdictii in Uniunea Europeana dupa Brexit de la 1 Januarie 2021

- Produse de carne si lactate vor fi strict interzise de a intra in UE intre 2 felii de paine, doar stil comercila cu acte de vama in regula si plata taxelor pe circulatia marfurilor!!!

- Astept si momentul cand va fi interzis transportului porcului taiat prin tarile Europei si pe avion in geamantane.  Au adus din Siberia in State o capatina de porc pentru piftie, curgea sangele din geamantaul imbibat deja ca mai avea si alta carne proaspata si m-au luat pe mine la rost ca avean acelas nume,  nu s-au uitat ca pasaportul meu este american si nu vin din Siberia doar din Germania ... pana n-a venit cu alt avion femeia pe care o asteptau ca era o problema de ninsoare si ne-a sortat in alte avioane care tot acolo ajungeau in Amerika.   Nu stiau unde as fi putut sa ascund ca au fost avertizati ca acel aparat de Roentgen nu gasea nimic si nici ea cand a scuturat totul  :angry:   

Ca si intre Arizona si California :pogranichnik: din Arizona exista un punct de trecere cu un control sever ca intre Rusia si Saud Arabia, nici de aici nu trec sandviciurile incolo sau din Canada in State ca am patit in ambele locuri dar am mancat cu alti calatori flamanzi bunatatile dintr-un loc italian din Toronto special cumparat pe drum, cu avionul.    Insa la intrare in Arizona din California ... NU sta nimeni sa te numere sau controleze ce ai in traista!!!   Acum de Craciun iar sint pline strazile cu masini din California si in fata alimentarilor sa cumpere tot ce-i super scump acolo!!!

 

Până și acest lucru va fi interzis în UE! Se întâmplă după 1 ianuarie. Consecințe de neimaginat – capital.ro

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cancelarul Germaniei vrea adoptarea cât mai repede a acordului de investiţii UE-China.

"Mulţi consideră că procesul a fost grăbit, dat fiind că nu există garanţii conform cărora guvernul chinez va respecta Drepturile Omului si va interzice munca fortata".

Angela Merkel își pune în cap toată Europa. Decizia radicală pe care a luat-o, țările vecine au luat foc - IMPACT (playtech.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N1: Extinderea UE a murit, ce urmează?      "Destramarea!!!"

„Trebuie discutate noi abordări, deoarece nimeni din regiune nu mai crede în procesul de extindere în forma sa originală. Și pe bună dreptate”

 

E ca si acea zicala: - Lungimea fustei te accepta sa-ti pui piciorul intr-o firma, te mentine pe pozitie dar la avansare in pozitie n-ai sanse!!!

 

N1: Extinderea UE a murit, ce urmează? | Evenimentul Zilei (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brexit. Vameșii olandezi le confiscă șoferilor britanici sandvișurile cu șuncă ...*unde-i LEGE ... nu-i tocmeala* :lol2:

"Vameșii pot fi văzuți explicându-le unor șoferi surprinși din automobile sau camioane că după Brexit „nu mai aveți voie să aduceți anumite alimente în Europa. Cum ar fi carne, fructe, legume, pește, chestii de genul ăsta”."

*La lista se mai adauga, animale vii pentru carne, lilieci, albine, broasca testoasa si broasca de mancat, dar si vietuitoare rare si aparate de diferite legi, plante, flori, orchidee, ca aici sint foarte multe, puieti, seminte de semanat, pamant=sol si manura si mai multe "chestii de genul ăsta”  :pardon:  

story ... si cei din Arizona sint tratati la fel la granita cu California, insa ei cand vin, la acea parte de granita nici nu trebuie sa se opreasca!!!

Fiica mergea dupa o vacanta de iarna inapoi si l-au tras deoparte ca dulaii au detectat "carne cruda"   Practic inca din aer se face detectarea cu raze-X speciale dar fiind studenta avea drept la 3 lamai si 2 grapefruits de acasa, alta mancare de pe lista n-ar fi luat pe granita pentru nimic in lume, au mancat intr-o parcare.   

Vamesii s-au luat dupa catelul ei de pe scaunul din spate la care dulaii isi ascuteau dintii ... dar avea acte de insotitor special, merge si in avion cu ea si in alt univers daca este necesar, un orice restaurant sau spital chiar STERIL sa fie.   Era sa moara cand pe sufletul ei l-au numit CARNE cruda  :surrender:   I-am spus sa puna un sticker pe geam undeva ca are un calator documentat, cu ocazia asta am aflat cum este categorizat un catel pe granita!!!

La vama Manchester din UK, m-a luat la intrebari foarte serioase Scotland Yard-ul sa fac declaratie daca am in bagaj pulovere din "lana virgina" cumparate din Scotia cu 3000 de Lire Sterline bucata???    In caz ca-mi gasesc jos in avion, va fi dezastru!!!   Credeam ca sint stripperi virgini sau ceva de genu' care fac glume sa nu le fie frica calatorilor de la inaltime la care vom zbura!!!   Deloc nu-i credeam in acel business serios, aratau ca Inspector Gadget din desenele animate pentru copiii.   

 

Brexit. Vameșii olandezi le confiscă șoferilor britanici sandvișurile cu șuncă - Evenimentul Zilei (evz.ro)

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incredibil! România intră în Schengen?! Anunţ de ultimă oră al premierului Florin Cîţu (capital.ro)

Incredibil! România intră în Schengen??? :eek:

Eu nu stiu ce urmareste exact Florin Cîţu, dar din cate am citit sint niste cerinte specifice pentru a intra in acea uniune.   Ultima pe lista este COVIDu'. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dintr-o smecherie in alta se transforma Lumea, ca poate si este usor de realizat cand totul se sfarma ca un cozonac uscat.

 Se naște a treia forță militară a lumii? CANZUK învie imperiul mărilor = CAnada, Noua Zeelanda, United Kingdom, acele initiale alcatuiesc denumirea noului URIAS pe piata!!!

O renastere al traditiilor vechi, care n-au murit inca se vor transforma in ceva ce vom vedea ce va fi intre Rusia, USA si un Spatiu Schengen gol.  China n-are NIMIC de a face aici ca nu se califica in civilizatia britanica!!! 

Este o lectura faina ca si cel despre Noul Comunism Planetar MINUS CANZUK ca ei nu se supun, e clar!!!

 

Se naște a treia forță militară a lumii? CANZUK învie imperiul mărilor (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Image result for steagul germaniei

Lovitură teribilă în Europa! Germania ar putea ieşi din UE. Cine ar putea da totul peste cap – Capital   

Disensiuni interne

"AfD, în pofida faptului că este principala formaţiune de opoziţie în Bundestag, este afectată însă de disensiuni interne şi stagnează în sondaje la un scor de aproximativ 10%, un scor de două ori mai mic decât al conservatorilor lui Merkel.   Formaţiunea şi-a înăsprit astfel tonul în probleme europene şi promovează o ieşire a Germaniei din UE.   Membrii partidului au votat în congresul din weekend în favoarea unei interziceri totale a reîntregirii familiei refugiaţilor, în contextul în care o tolera, până acum, în anumite cazuri.    Ei s-au pronunţat tot prin vot împotriva purtării măştii de protecţie, în speranţa de a profita de mişcarea împotriva restricţiilor anticovid, care câştigă teren în Germania."

*Refugiaţii sa fie capul rautatilor???  Daca n-au drept sa aibe si familia cu ei, intr-adevar este sinistru situatia, dar ea trebuie sa inteleaga, ca sa fie votata, omu' trebuie sa fie fericit cu politica tarii!!!* 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

România nu mai are șanse să treacă la moneda euro? Ciolacu a spus ce se va întâmpla – Capital

"Marcel Ciolacu are o previziune sumbră cu privire la trecerea României la moneda europeană. Mai exact, liderul PSD susține că țara nostră nu mai are nicio șansă pentru trecerea la moneda unică europeană."

*Nu numai datoriile sint devina, toata organizatia contribuie la asta, dar nici EU nu face nimic sa promoveze o noua tara in comunitatea lor!!!*    Poate-i mai bine asa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×