Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

thumbnail?appId=YMailNorrinLaunch

La plimbare in jurul casei care-i intindere foarte mare dar cu toti au nevoie de aer desi e racoare fata de alte zile dar bebelusul e bine invelit, doar pentru poza s-a ridicat patura.  Adora aceste plimbari, abia asteapta sa fie maine, doar odata pe zi, inainte de masa se plimba ca dupa amiaza este mult mai poluat aerul!!!   Si uite asa o sa creasca fara sa ne deranjam prea mult, dar ajuta si asta la remontarea spiritelor.   Milioane de Thanks la Aliens pentru Stiinta de Computere!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

thumbnail?appid=YMailNorrinLaunch thumbnail?appid=YMailNorrinLaunch

Ii era prea cald deja in costumul de Santa ... ma mir ca nu arunca si sapca acea din cap :o: nu sint sigura ca la anu' il mai pot imbraca in uniforma din asta rosie!!!   Ho-ho-ho!!!

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bunicii care ajută la pot trăi mai mult ... cu conditia daca sint lasati sa participe in viata nepotilor sau sint intrebati sa fie alaturi cateodata macar.   Uneori se intampla, dar alteori ba.   Unii ar dori ca parintii batrani si bolnavi sa traiasca multi ani sa le lase cat mai mult pe testament, sa le si gateasca mancare buna de cate ori trec pe acolo in vizita, altii deloc nu accepta nimic de la parinti si nici nu deranjeaza.   E greu de stabilit cum este mai bine.   Eu ma reprogramez repede si uit de lume, dar are un risc si asta ca e prea departe depozitat informatia in creier, ma ajuta in cazul mortalitatilor sa nu sufar!  Totusi cred ca deciziile gresite omoara mai multi decat ne participarea in creșterea nepoților!    

Studiu: Bunicii care ajută la creșterea nepoților pot trăi mai mult | Evenimentul Zilei (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu nu pot sa vad nimic nimic 

nica nica 

nic nic 

m-am suparat.

 

 

 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O ultima incercare sugest si daca nu se deschide, sun pe fiul sa-mi trimite prin alta metoda ca nora mea face majoritatea acestori minuni.  

Se da un left click pe icoana ... dupa cateva secunde in partea stanga al ecranului, inafara de chenarul setat de forum, se va observa ca a aparut tot ce scrie si in icoana, plus in culoare albastra: Open file  subliniat ... se da click pe open file si se deschide, cel putin la mine.  Inainte eu trebuie sa pun vocea mai tare ca de multe ori imi acopera tot ecranul poza sau video.  Daca nu functioneaza sa-mi scrieti, va rog frumos.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×