Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Și eu știu sute de persoane cu creierul mancat în România. Trebuie sa fie infectati cu amibele astea. Dar într-o developare lentă a asimptomatologiei. 

Editat de observant
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu-i de glumit cu boala asta, am mai auzit pe aici tot in Florida s-a intamplat, ce coincidenta, ca fara sa stie din ce cauza copiii au murit, doar in morga s-a aflat cauza mortii, parintii erau suspecti pana s-a dat verdictul, iar parintii stiau unde s-au jucat in apa copiii dar nu s-ar fi asteptat la asta.   In Jurnalul Medical de aici s-a scris ca sint cel putin 3000 de feluri de boli noi fara tratament ca apar in diferite momente, ca si acesti mancatori de creier care nu pe toti ataca, doar pe unii si nu mereu se moare nici in acel loc.

La asta sa educi copiii sa inteleaga de ce n-au voie sa intre in piscina nimanui sau in ape naturale desi par curate ca cristalul.   Pe noi ne-a instruit bunicul, veteran de 2 razboaie mondiale si ne-a spus, exclusiv strict de respectat sint ordinele ca sa traim mai mult, iar cat a trait n-a reusit sa termine sa ne spuna toate pericolele ce ne pandesc ca eram mici, dar am tinut minte ideea de baza, ca ordinele se respecta!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Officials warn that brain-eating amoebas usually cause infections during July, August, and September!!!

13-Year-Old Boy Dies From Brain-Eating Amoeba in Florida After Swimming at a Campground

msn.com/en-us/health/medical/13-year-old-boy-dies-from-brain-eating-amoeba-in-florida-after-swimming-at-a-campground/vi-BB18WvdN?ocid=msedgntp

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sintem cu toti foarte alerti ca in oricare minut ar putea sa vina pe lume bebelusul.   Nu se poate merge nici aproape de spital dar de acasa cu mesage de incurajare comunicam ca deja de la discutiile pe telefon saraca este epuizata.  Are foarte multe rude si toti vor sa vorbeasca, mai are si bunici in viata dar si o strabunica.   Mi s-a comunicat ca dupa ce a nascut, o sa vrea sa manance snitel cu sos de ciuperci, acasa doar ca aici nu se permite mancare in spital pana nu spune doctorul ca sint si asemenea cazuri dar nu in sectia asta.    Azi m-am dus sa cumpar pui cu gust bun si am pregatit carnea, restul doar atunci il voi cumpara cand se cere.   Emotiile sint mari, dar si drumul pana la spital e cam de 15 minute si cu CoVid nu este voie de comandat un taxi din ala  special deci va fi cam lunga calea.   S-ar putea sa fie chemata sa fie provocat nasterea daca ar deveni prea dificila viata deja, noroc ca s-a racorit vremea cu ceva grade ca are influenta asupra omenirii si la loc racoros.   Nici eu n-am stare, nu ma pot apuca de nimic, nu ma intereseaza nimic.     Desi am pregatit sampania, nu cred ca voi putea sa beau de fericire ca va trebui sa conduc si azi era politie ascuns de dupa colturi sa pandeasca vitezomani si nu numai.  

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am primit o  notificare ca s-ar putea mult mai devreme o sa avem copilul ca ea deja este foarte stresata si e mai bine-i pentru amandoi da se separa.   

Cu foarte putin are tensiunea mai scazuta si ar fi un semn ca se apropie ziua cea mare.  Nu tin minte sa fi fost asa mai demult, insa sint de acord procedura sa nu mai sufere nimeni!!!

Fiul e cam speriat si se intelege, iar vremurile in care traim nu-l lasa macar sa fie cu noi, ca atunci va trebui sa intre in carantina totala si alte bazaconii.  Ma simt cat se poate de prost si am sufletul asa de incarcat ca nu voi putea dormi pana nu s-a nascut nepotelul.    Nu meritam noi populatia planetei asa o soarta de la minti bolnave!!!  

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Olga. va doresc multa sanatate si voua si copiilor si fie ca nepotelul sa vina ca un voinicel pe lume, cand stie el ca e mai bine, mai presus de stiinta medicilor. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Stu!   Sint un ghem de nervi,  de azi dimineata orele 2:00 AM cu noaptea in cap, s-au dus in spital ca era programata nora la procedura de pornit nasterea!!!   Aici, si pentru operatii asta este procedura, la orele 3 dimineata trebuie sa fi prezent ca pana la 6 dimineata cand vin doctorii deja pacientii sint gata de operat, pana atunci se termina cu toate alea inclusiv Anestezia.   El are o lista cu lucruri de luat in spital cu el, ca i-a permis sa fie acolo pana se naste copilul.   Ca la camping, sac de dormit si altele :o: noroc ca avem din toate in rezerva ca el a mers peste tot cu colegii de facultate, avem si barci ca sint multe lacuri in Arizona pe langa ca este in desert  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_lakes_of_Arizona.

In 2 zile maxim vom avea un bebelus, ne-au informat, atat dureaza acest demers special.   Interesant ca si fiul s-a nascut tot asa doar mai devreme, in prima zi din luna a 9-a, ca nici elvetienii n-au lasat in suferinta inutila pe nimeni.    Incerc sa retraiesc acele momente dar nu ajung acolo cu memoria, n-am uitat nici conversatiile cu maicutele catolice din spital, insa nu ma lasa un filter special prea departe cu feelingul si bine face  :o:    

Am incercat sa mananc o salata, dar mi s-a parut ca am cuie in castron, inca e devreme pentru inghetata dar deloc nu poftesc la nimic.  

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va tin pumnii sa fie cat mai usor si cat mai rapid pentru toti.

Iiii. O sa aveti un ingeras in viata voastra, curand! :)

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cine stie cand o sa avem DREPT sa-l vedem!!!  doar de pe ecrane o sa ne cunoastem ... eu am de mers sa vizitez un alt doctor, tot neamt.   Grupurile de suport ajuta mai mult ca orice!!! 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×