Sari la conținut
Forum Roportal
Ivan Hoe

Inscriere copil la scoala in strainatate

Postări Recomandate

Numai acea scoala STIE ce fel de acte sint necesare pentru inscriere, inafara de Certificat de Nastere tradus si legalizat de nu stiu cine, care justifica varsta.  Serios acum, ai pretentia sa stie asta cineva?  Din cate stiu nu sint slovaci pe acest forum, s-ar putea sa ma insel, ca pot fi si din cei care nu scriu niciodata doar traduc cu Google.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea nu am pus-o slovacilor. M-am gandit ca poate gasesc pe cineva care a inscris un copil la scoala in strainatate. Probabil ca actele de inscriere sunt aceleasi pentru toate statele din UE. Am cautat si pe Google dar n-am gasit mare lucru. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E posibil sa difere un pic de la tara la tara, dar cu siguranta se pot gasi informatii la ambasada. M-am uitat pe site si nu am gasit nimic concret; am gasit insa asta:

Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Slovacia.
Intrarea în Slovacia este permisă cu paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care intenţionează să rămână pentru o perioadă îndelungată pe teritoriul acestui stat să se adreseze misiunii diplomatice a României şi să îşi anunţe prezenţa în regiune, comunicând coordonatele personale pentru a putea fi contactaţi în situaţii de urgenţă.

Deci eventual, daca iei legatura, poti intreba acolo. Din cate stiu in alte parti, iti trebuie un act de identitate, certificat de nastere/pasaport si dovada de adresa (de ex contract de inchiriere, o factura pe numele tau/ al celuilalt parinte).

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×