Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

M-AU BANAT SI PE FACEBOOK! CE MA FAC?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Initiator, daca faci numa prostii pe unde te duci,  normal ca te baneaza toti ! Pe mine de ce nu m-a banat mai nimeni nicaieri ?!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 11/14/2020 at 12:41 PM, Tomaso said:

Presupun că spre zona usr.    

Cei mai agresivi și protejați useri sunt propagandiști ai usr.    Au un fel de statut în ”afara legii”.    Pot face tot ce vor,  jigni,  insulta, batjocori.  Nimeni nu le face nimic.    Sau dacă prea sar calul,  li se ascund mesajele.   Atât.   Foarte rar,  poate pentru a mai salva din aparențe,  unora li se dă un punct și o zi suspendare.   Apoi continuă fără nicio jenă să facă aceleași porcării.

Nu cred că vreun proprietar a spus moderatorilor   ”șo pă ei,  radeți tot ce nu-i de-al nostru”.     Sau mai bine spus,  aș vrea să sper că nu s-a ajuns atât de jos.    Dracu știe!    Cert este că moderarii au eliminat prin banare cam toți userii vechi.    Dintre cei vechi au mai rămas puțini și în majoritate votanți ai usr.     Cum scrie cineva ceva contra,  este insultat chiar de moderatori  (unii dintre ei,  cei mai activi).   La modul că sunt făcuți pesedezi, pesedei,  sunt amenințați,  puși la punct,  li se dau sancțiuni pe chestii inventate și imposibil de contestat precum ar fi ”flame”,  ”trolling”   ”propagandă” .   Nu contează dacă acel user votează sau nu cu psd.   Nu contează dacă este un user care ani de zile a scris contra psd.   Cum cutează să scrie altceva,  imediat este luat la țintă de moderatori.   Apoi este provocat de haita păstorită de unii moderatori,  omul se apără și acesta este motiv pentru moderatori să-l sancționeze pe motiv că întreține flame,  sau că trolează.     Nimeni nu are dreptul să spună un cuvânt contra moderării.       Un fost moderator i-a făcut observație moderatorului că exagerează cu invectivele la adresa userilor și a fost sancționată cu două zile și două puncte.   Doar pentru atât.  A comentat moderarea.      

 

Acum este jihad contra celor care nu repetă mantrele guvernului pe tema covid.    Oricine spune orice altceva,  nu contează că pune link la surse credibile sau ziare de prestigiu,  este imediat suspendat sau banat pe motiv de ”flame conspiraționist”   sau  (asta mi se pare cea mai jegoasă dintre motivații)  ”flame antimască”.

Dacă spui că ai rezerve contra eficienței măștii  este motiv de sancțiune sau de ștergerea mesajelor.    Dacă postezi ORICE contra deciziilor guvernului,   sar pe tine instantaneu haita de serviciu.   Te fac cum le vine la gură și strigă după moderatori să fie executați.   Iar moderatorii  apar, suspendă  și apoi spun ”l-am făcut să tacă”  sau altele în această notă.   O spun cu disprețul celui  puternic.   Pare că le face plăcere ceea ce fac.     Cine poate ști ce-o fi în mintea lor?         

Eu nu am probleme pe SP ca sunt socialist, n-am avut niciodata, nu m-a banat, amenintat nimeni. desi am zis deschis ca-s contra liberalismului si am zis si de ce, si sunt user vechi din aprilie 2008.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 03.04.2021 la 15:50, Mosotti a spus:

Initiator, daca faci numa prostii pe unde te duci,  normal ca te baneaza toti ! Pe mine de ce nu m-a banat mai nimeni nicaieri ?!

Da,fac eu prostii....

Hai sa analizam impreuna exemple:

 

1. Softpedia

https://forum.softpedia.com/forum/268-abuzuri/

Imi deschid cont nou, respect regulamentul, vad ca nu-mi aproba mesajele, incerc sa deschid  un topic despre o stire de pe DIGI24 

 

Si una despre cum ca vaccinul rusesc Sputnik nu-si face efectele. 

Si primesc BAN PERMANENT 10 PUNCTE de la super-moderator.  

Aia e, imi deschid cont nou si reclam pe Abuzuri: 

Citat

 

Cunosc regulamentul privind vaccinarea.
Stiu ca daca instig impotriva vaccinarii imi iau ban permanent, am citit regulamentul.

Dar in cazul vaccinului Sputnik, fabricat de dusmanii Europei,  ar trebui sa am dubii. Eu unul nu mi-as introduce  ceva fabricat de rusi  in corpul meu,

Am deschis pe aria Medicina un topic despre presedintele Argentinei care s-a infectat de COVID dupa ce s-a vaccinat cu Sputnik.
Si am primit ban de 10 puncte, si fara nicio explicatie.


Credeam ca forumul are o pozitie anti-Rusia.

 

Raspunsul Adminului: 

Citat

 

Contul a fost banat direct pentru abordarea agresiva si destul de stranie (mai ales pentru un cont nou-nout) avand in vedere ca acel vaccin nici macar nu este aprobat in EU sau Romania (daramite sa fie disponibil pentru ca populatia sa-l poata accepta sau evita). Forumul are o pozitie pro-Romania si atat. Pozitii anti alte state cred ca exista doar in vreme de razboi sau in orice caz, e treaba unor institutii ale statului.

 

 

 

 

 

 

 

Deci, pentru o simpla stire primesc BAN PERMANENT. 

Apoi adminul ma acuza aiurea de agresivitate, ca si cum eu as face propaganda anti-vaccin.  Da, pe Softpedia iti iei acum ban permanent daca esti anti-vaccin si anti-masca.

https://forum.softpedia.com/topic/1166961-coronavirus-si-fake-news-urile/

Numai ca eu ma plangeam de SPUTNIK, care provine de la o dictatura odioasa ca cea din Rusia Putinista. 

 

Editat de nousername

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

2. PC Garage

Zic sa-mi fac cont nou si sa discut regulamentar pe diferite subiecte. https://www.mygarage.ro/cafenea/261954-politica-noi-despre-ei-n-general-849.html#post4478840

Incerc sa fiu normal, nici de stanga, nici de dreapta, nici conservator, nici progresist.  

 
In curand o sa ajunga si AURUL la optiunile din sondaj.

Nu stiu daca e mana rusilor, dar au reusit.
Duc o politica exemplara: se axeaza fix pe ce vor romanii simpli si saraci - redeschiderea restaurantelor, cluburilor si bisericilor; o ard pe patriotism si ortodoxie; au vocabularul specific si usor de inteles de romanii fara studii superioare; au exclus-o pana si pe Sosoaca cand depasise limita penibilului , deci cand vine vorba de imaginea si reputatia partidului, n-au mama, n-au tata, sunt dispusi sa sacrifice pe oricine cand vine vorba de popularitate.

Au obtinut in 2020 vreo 9% .....si asa, ca partid creat de la 0, facand campanie doar prin meme-uri si grupuri pe Facebook , in 2024 ar putea sa obtina 15% cat a luat PP-DD in 2012, poate chiar mai mult.

Daca situatia se inrautateste si apare vreo noua tulpina mutanta la COVID, si PNL-USR-PLUS ies tare sifonati si de pe urma crizei somajului, s-ar putea sa-l vedem pe George Simion in turul 2 la prezidentiale impotriva candidatului PSD, care cel mai probabil va fi Robert Negoita.
cyborgTT este deconectat

Vine un dobitoc, care de altfel e simpatizant TRUMPIST, covidiot si anti-vaccin sa ma ia la misto.  Ba ma si in injura la partea cu pita. 

 

Citat

Ce faci Trevor? 21.gif

Te-a tinut ceva. Sa iti manci haurul pe pita.

 

Eu ii raspund ironic.

Citat

@Marius3D: n-ai spus tu ca preferi conservatori de dreapta, anti-imigratie, patrioti, nationalisti, crestini devotati, albi ca zapada, anti-LBGT , anti-islam, anti-negri, anti-tigani, si anti-feminism etc. sa fie la conducere in toata Europa ?



P.S.
Nu i-am votat. Poate o sa-i votez la caterinca in 2024, macar sa am 4 ani de show.
La alegerile trecute am votat doar USR-PLUS si cu Nicusor la primarie. Si recunosc ca dupa cateva luni deja imi pare rau. Regret mai tare ca am votat USR decat plasa luata cand am cumparat Cyberpunk in ziua lansarii.
Macar Cyberpunk are sanse sa devina un joc mai bun daca lucreaza modderii la el, dar USR-PLUS....... 17.gif


El:

Citat

Raspunzi la intrebare cu alta intrebare? 24.gif

Omule esti banat de pe forum. De ce te mai chinui? Nu te vrea nineni aici. Absolut nimeni.

 

 

 

 

Pe celalalt topic, postez si eu o parere fara sa jignesc pe nimeni: 

Citat

Ne plangem de pandemie, dar sa vedeti din 2030-2040 incolo cand ne vor tine in case pentru ca e concentratia prea mare de smog in atmosfera.
Inchipuiti-va : afaceri, magazine, supermarkete, cluburi, scoli, biserici, saloane, restaurante, toate inchise si cateva zile. Drumuri blocate, orase izolate, iesit din casa doar cu masca anti-gaze si declaratie pe telefon.

Si nu pentru smog ca ala din China, ci pentru niste particule de cativa microni.

Astia deja incep sa ne testeze, sa trimita avertismente RO-ALERT, sa ne oblige sa nu umblam pe strada si sa tinem ferestrele inchise. In 10 ani o sa avem asa ceva la ordinea zilei.
https://www.digi24.ro/stiri/actualit...diului-1268799

Poate si pentru a obliga soferii sa renunte la automobilele cu combustibili fosili si sa-si ia masini electrice, biciclete sau trotinete, si asa, sa faca profit cine trebuie.

S-au gasit progresistii ecologisti cum sa-i bage in faliment pe marii producatori petrolieri si auto - cu stari de alerta si inchis toate afacerile pentru smog.

In Thailanda deja se inchid sute de scoli.
https://www.agerpres.ro/planeta/2019...angkok--253998
https://www.publika.md/thailanda-ine...i_3032445.html

 

 

 

 

Vine unul care se da progresist ecologist, care ma si jigneste cu apelativul "naiv".  

Citat

Prietene esti in lumea ta....
Daca tu ai impresia ca cine trebe (sau ma rog... cum vrei tu sa ii numesti pe aia care decid destinele civilizatiei umane) au permis renuntarea la combustibili fosili doar pentru ca ecologisti... esti doar inca un naiv.
Renuntarea la combustibilii fosili e doar un pas necesar trecerii la urmatoarea etapa de dezvoltare a speciei/civilizatiei umane. Si au tras de ea cit au putut de mult...doar ca nu mai e sustenabila. Si nu pentru ca particule, smog, whatever. Ii doare pe ei la basca de asta... ca nu mor ei de cancer pulmonar. Problema e doar ca energia provenita din combustibili fosili nu prea mai e de ajuns pentru ce ne trebuie... si trebuie sa dea drumul la urmatoarea etapa, pentru ca altfel ne indreptam spre extinctie ca specie.


Sper ca nu e prea mult pentru tine...

Citat

Sunt curios ce clona e... Pariez pe trevor.

 

Eu: 

Citat

Stiu ca petrolul se va epuiza candva (in niciun caz nu in secolul asta dupa cum spune presa panicarda platita de ecologisti), dar daca tu crezi ca fara petrol vom mai fi o civilizatie moderna, esti tu naiv.

Petrolul e baza civilizatiei asteia moderne.Din petrol se fac medicamente, plastic, uneltele de azi piesele de masini, avioane, nave spatiale, telefoane, detergenti, alimentele, PLASTICUL, inclusiv prezervativele . Cu petrol se prelucreaza otelul, cauciucul si alte componente vitale civilizatiei moderne.
Energiile alternative sunt niste vrajeli, fie scumpe, fie lipsite de fezabilitate.

Sa vedem cu ce arzi tu in locul petrolului/gazului/carbunelui ca sa fabrici niste chestii precum masinile electrice, turbinele eoliene, trenurile Meglev, panourile solare si piesele de hidrocentrale si centrale nucleare. Poate stiai, dar toate astea necesita PETROL.
Sau cum o sa alimentezi avioanele si navele spatiale fiindca inca suntem departe de momentul descoperirii fuziunii nucleare.

Poti incerca sa taxezi soferii de la oras si sa-i descurajezi sa mai cumpere automobile ca sa mearga cu metroul sau cu trotineta, poti incepe campanii globale de reciclare a plasticului, am putea sa construim centrale nucleare pentru alimentare electrica, dar sa renunti la petrol de tot inseamna sa ne intoarcem la evul mediu. Multe produse bazate pe petrol nu pot fi inlocuite sau obtinute dintr-o alta sursa.

Nu stiu daca ai putea de exemplu sa te joci un joc 4k/60 fps sau sa lucrezi in IT pe actualele device-uri intr-o casa alimentata cu panouri solare...sau cu turbine eoliene. 24.gif
Hidrocentralele sunt foarte scumpe, centralele nucleare, mai nou sunt demolate in Germania pentru ca sunt "periculoase".

Iti mai spun doar atat: roaga-te sa nu apucam epoca aia (peste 50-100 ani) cand vom renunta definitiv la combustibili fosili si o vom da in retardeli ecologiste dupa cum viseaza Greta Thundberg pentru ca multe lucruri pe care le ai astazi vor fi un lux. Chiar si carnea animala ca tot vor astia sa ne convinga sa mancam insecte si carne preparata din celule stem in laborator, ca cica vitele polueaza. 24.gif

Ah,dar o sa ai un aer mai curat de respirat ca-n evul mediu cand speranta de viata era de 30 ani.38.gif

 

 

Vine un alt tampit cu nume unguresc sa-mi analizeze profilul de zici ca e securist:

Citat

Să vedem:
- user nou
- fan GTA și Battlefield
- postează la început timid in secțiunea de gaming
- dintr-o dată incepe să posteze in secțiunea de politică/conspirații posturi lungi și atât de ciudate încât simți nevoia să iei pauză de la internet o vreme
- intră în polemici
- cădere nervoasă și ban.

Dacă e într-adevăr el ne aflăm în stadiul 4. Nu a mai ajuns demult aici, de obicei nu trecea de primul.

Vine adminul sa faca misto de mine, iarasi cu tenta superioara: 

Citat

Începe ușor pentru că știe că posturile intră în moderare. Dar de fiecare dată face aceeași greșeală care îl dă de gol. Îl las pînă ajunge la 15 posturi ca să scape de filtru, și după aia... 5.gif E mai fun așa, decît să-i dau în cap din prima, în plus văd și dacă mai evoluat în mentalitate, dar se pare că nu 4.gif

 

Respectivul ma face analfabet functional:

Citat

@cyborgTT ... aveam pretentie de la tine ca nu esti analfabet functional.
Ma refeream DOAR la renuntarea la ARDEREA combustibililor fosili, la renuntarea la energia obtinuta din toti comb. fosili (adica carbune, petrol si gaz, nu doar petrol si gradual desigur) nu la demolarea industriei chimice!
Raspunsuri la aberatiile pe care le elucubrezi exista... doar ca nu merita sa pierd vremea sa iti desenez.

 

Eu ii spun ca recunosc ca am citit pe sarite, ca mi se parea enervant tonul :

Am inteles acum. Recunosc, am citit pe sarite....ca well, nu pot sa citesc integral o postare in care cineva ma face "naiv" fara sa ma cunoasca. Normal nici n-ar fi trebuit sa-ti citesc postarea dupa modul cum mi te adresezi, total lipsit de respect, si trebuia sa-ti fi dat ignore.
 

Citat


Dar sa zicem ca ai dreptate.

Ma intreb daca iti convine masura.
Tranzitia nu o sa fie rapida, nu o sa apucam sa vedem statii de incarcare a masinilor electrice la fiecare kilometru in secolul asta. Pana se ajunge la asta e posibil sa se ajunga la penuria energetica. In 4 ani vom fi 8 miliarde de oameni, in 10 ani vom fi 9 miliarde, pana in 2050 vom fi 10-11 miliarde, automat si mai multi consumatori si mai multi soferi cu automobile. Nu renunti nici la petrolul consumat pe industria chimica care consuma foarte mult (mai ales industria vestimentara), tot la extinctie ajungem.

Ce alternative ai pentru transportul aerian care este bazat numai pe combustibili fosili?
Daca nu gasim inlocuitori pentru combustibili, fara avioane si nave ne asteapta un nou ev mediu. Comertul international e realizat tot multumita combustibililor fosili. Fara petrol, de exemplu n-ai sa mai poti primi rapid si nici n-ai sa mai poti comanda ieftin produse din tarile asiatice precum un smartphone Samsung sau ....consola PlayStation 5. Nu-mi spune ca deja au gasit solutii precum avioane cu motor de fuziune sau cu biocombustibil.

Ce facem daca se vor epuiza si metalele alea rare din tarile asiatice? Fiindca am vazut ce inseamna sa trecem prin criza semiconductorilor (inca nu se stie daca a pornit de la initiativa chinezilor de a se razbuna impotriva tarifelor lui Trump si fac asta prin paralizarea industriei high-tech, ori metalele rare deja s-au epuizat, sau e doar din cauza pandemiei), ca nu mai gasesc placi video ieftine de la AMD si Nvidia nici pe PC Garage, nici pe Altex, nici pe Cel, nici pe emag. Si faptul ca stocurile de PlayStation 5 sunt limitate e tot din aceasta cauza.

 

Vine inca un dobitoc si scrie:

Citat

Diaree verbala..

Citat

@cyborgTT Bre, da calmeaza-te, ia si tu niste aer, fumeaza o tigara, mananca o shaworma, ce-i cu isteriile astea? Da, lumea e de kkat, dar traieste-o. Te lupti cu morile de vant.

 

Vine si gigelul asta sa-mi recomande sa iau niste aer............da, sa ies afara cu masca, sa fumez....................ce pacat ca sunt nefumator,  sa mananc o shaorma...........unde daca sunt inchise toate shaormeriile. 

Si ca lumea e de cacat si s-o traiesc.

Oare cat mai pot?  

Dar o spune sincer: ma lupt cu morile de vant. 

 

 

Vine iar asta, si tot pe ton batjocoritor si superior: 

 

Citat

Transportul naval, cel mai mare poluator al planetei dupa centralele pe carbune, are deja solutii viabile dpdv ecologic. Si se construieste asa de vreo 15-20 ani. De la propulsie electrica (energia inca e produsa de DG-uri pe combustibil usor sau LNG) pina la generatoarea de microfisiune (inca prea scumpe, tehnologie aplicabila pe partea militara deocamadata... dar mai devreme decit ne asteptam vor deveni fiabile pentru marile platforme T). Se lucreaza la tehnologii pentru obtinerea combustibilului din apa de mare, cu rezultate care uimesc... dar ar fi prea complicat sa te fac sa intelegi. Trecerea la transportul naval nepolunat va mai lua probabil 10-15 ani pina cind ceea ce s-a produs pina in 2000-2005 va fi EoL.

La aviatie e mai complicat intr-adevar... dar daca se pun la punct tehnologiile bazate pe celule H, e posibil sa avem un raspuns curind. Oricum aviatia comerciala e nesemnificativa dpdv la poluarii fata de cea de pasageri.... iar cea de pasageri se pregateste de trecerea la urmatorul nivel, nivel care nu va mai folosi turbinele pe gaze ci motoarele racheta, care in general au ca produs de ardere... apa.
Adevarat este ca in ultima vreme americanii de la SpaceX au introdus in ecuatie metanul, pentru a ieftini plimbarea, dar si acesta polueaza cu mult mai putin decit kerosenul.

Despre metale rare stii tu cite ceva... dar in general esti pe linga. Deocamdata, repet, deocamdata criza e artificiala. Marile zacaminte de metale rare sunt in cetrul Asiei, dar nu apartin Chinei....desi au si ei destule. La fel multe mai sunt si in Africa. Americile si EU sunt mai sarace in asa ceva....dar nu asta e problema, problema e cine le controleaza. De aici si beleaua actuala...insa nu mai intru in amanunte. Daca vei urmari marile razboaie ale ultimulor 50-70 ani, s-ar putea sa gasesti raspunsuri.
Despre viitor.... clar daca nu facem ceva (respectiv sa ne ducem dupa ele pe Marte sau in centura de asteroizi), sigur ne ducem in p*** cu satelitul ca si civilizatie. Si cam de asta se pregatesc marile corporatii, ca insusi existenta lor se bazeaza pe ele... chiar daca deviza lor pt. prostimea planetara e alta 3.gif ii doare la basca de ei... au nevoie de ei ca forta de munca si cam atit.


Si doar am spus ca nu iti desenez... daca vad ca continui sa bati cimpiii cu gratie, te las sa vorbesti singur. 3.gif

 

 

Eu ii explic civilizat omului ca colonizarea planetei  Marte e o fantezie.

Citat

 

MARTE? 1.gif
Ok, inteleg ca suntem pe topicul de conspiratii, dar deja o dam in SF.
Prima parte a postarii, recunosc, ai ceva cunostinte in domeniu, cu toate ca asta nu justifica comportamentul tau arogant.

Dar partea cu astronomia te depaseste. Sorry.

Mai usor construiesti un oras subacvatic/plutitor/subteran, inverzesti Sahara sau te stabilesti prin Antarctica .........decat sa colonizezi Marte!
Marte e atat de groaznica ca planeta incat ca si Pamantul in plina iarna nucleara este mai locuibil.
Nu stiu cum ar putea corporatistii sa se mute pe Marte si sa stea in domuri generatii intregi, fara sa vada lumina Soarelui, fara sa iasa afara (ce prostime sa munceasca, mai facil e sa iei roboti sa lucreze si rovere si drone sa exploreze...naiba, n-ai jucat Surviving Mars? 1.gif ), dar mai ales sa indure radiatiile de acolo, temperaturile scazute, riscurile de a fi loviti de mici asteroizi, furtunile de praf care sunt foarte nasoale.
Noi nu suportam ca oameni sa stam blocati un an in case din cauza unui virus, si vrei sa stea omul mii de ani pe Marte.

Marte nici macar nu prea are resurse valoroase, nu poate fi terraformat, transportarea e costisitoare, distantele de calatorie sunt mari - 4 ani dus-intors.

Pana rezolva NASA si SpaceX prin inginerie genetica problema privind radiatiile si gravitatia scazuta ce pot fi foarte nocive pentru sanatatea umana, s-ar putea sa fim demult disparuti ca civilizatie.

Ziceai ca nu-mi desenezi, dar uite ca postez eu o prezentare sa intelegi de ce nu va ajunge vreun astronaut pe Marte nici in secolul asta:

https://www.youtube.com/watch?v=uqKG...%93InaNutshell







Daca vrei sa faci ceva pentru supravietuirea civilizatiei, solutia este doar transumanisnul - robotizarea in totalitate a oamenilor, le elimini nevoile fiziologice si toate organele in afara de creier si ochi, in asa fel incat sa nu mai respire, sa nu mai aiba nevoie de somn, sa nu-i mai fie foame, sa nu mai ....intelegi tu.
Roboti cu creier uman, nemuritori, suna a Cyberpunk, dar mult mai realist decat scenariul colonizarii planetei Marte.

Sau pur si simplu acceptam inevitabilul, disparem ca specie, dar nu inainte sa fabricam roboti cu inteligenta artificiala care sa mentina continuitatea. Si pana atunci consumam resursele linistiti, mancam o shaorma, fumam l a greu, poluam aerul, mergem prin vacante, petrece, pe principiul "dupa noi potopul"

Astea ar fi optiunile cele mai realiste pentru vremea cand resursele se vor termina, si mai ales cand aerul va fi prea toxic si irespirabil (daca e s-o credem pe Greta Thundberg 24.gif).


Ar mai fi si upload-ul constintei umane intr-un computer ca-n Cyberpunk, dar......baietii astia de la Kurzgesagt au explicat ca e prea complicat, chiar imposibil.
https://www.youtube.com/watch?v=4b33...%93InaNutshell

 


 

 

 

EL INCEPE SA MA JIGNEASCA 

Citat

Transumanism...
Trevore... cre' ca rid astia de mine ca te mai bag in seama. 71.gif Clar esti in lumea ta.

Ok, cum zici tu. Hai pa...

Citat

He heee, pariu castigat! 

Citat

Wow...that was really fast! 

Citat

Se pare că avem un joc nou pe mygarage, ghicește trevorul. Câștigătorul de azi: Sarcedotul.

 

 

 

 

ADMINUL IMI DA BAN:

https://www.mygarage.ro/coltul-rusinii/523891-sanctiune-pentru-cyborgtt-clona.html

Editat de nousername

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

3. Console Games

 

Imi dau si eu cu parerea 

http://www.consolegames.ro/forum/f60-console-club/130545-age-empires-iv/

 

Adminul incepe sa se isterizeze

Citat

Ma omule, tu chiar nu poti sa postezi pe un thread al unui joc si sa ramai on topic, fara sa aduci vorba de jocuri vechi, noi, viitoare sau dorinte si fantezii personale? E chiar atat de greu? 

Ce treaba are AoE 2 cu AoE 4? 

Citat

Hai sa facem alta chestie. Ia tu o pauza mica si du-te pe forumurile celelalte si cand te intorci, poate inveti sa respecti un thread si sa vorbesti on topic.

Dupa cateva replici, imi da ban temporar. 

 

 

Aratati-mi prostia facuta de mine.

N-am jignit pe nimeni. 

Am vorbit la subiect. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In legatura cu SP, stiu ca cine e contra vaccinarii are probleme, mi se pare corect asta, ptr ca trebe sa ne vaccinam cat mai multi cel putin 70 % ca sa scapam de problema. Nu ai instigat la nevaccinare (sau poate ai facut-o pe alt topic).

Vad ca ai ce ai cu rusii tu. Vaccinul rusesc are efect, ca s-a imbolnavit ala este una, insa rusii au garantat ca nu va avea simptome majore. De fapt am citit ca orice vaccin de covid nu e facut sa nu ie boala, ci sa n-ai simptome severe ! In primul rand de unde sti tu ca sputnik nu e bun ? Poate aversiunea asta asupra rusilor deranjeaza acolo, desi n-ar trebui.

Cu restul da, nu-s deacord cu ei, ai discutat destul de okey. Cand te insulta cineva nu mai raspunde, da report si zi acolo treaba, si se va rezolva.

Erai off topic la joc, ca nu trebuia sa zici de alte jocuri, asa pare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×