Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Vin vremuri grele pentru turism

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1. Venetia a implementat taxa de 3 euro pentru  intrare si iesire in 2019! 

2. De cand Marea Britanie a iesit din UE in 2020 dupa rezultatul referendumului din 2016 , europenii nu mai pot calatori la Londra fara pasaport, cum nici englezii nu mai pot calatori la Paris fara pasaport sau viza UE. 

3. De cand Trump a devenit presedinte in 2016, a devenit mai dificil sa obtii viza pentru calatorie in Statele Unite ale Americii.  Si tarifele au crescut. 

4. De cand a izbucnit pandemia de coronavirus in 2020, calatoriile internationale au fost restrictionate. Ori daca calatoresti intr-o tara straina, la intoarcere te poti trezi ca trebuie sa stai in carantina 14 zile. 

5. In Franta, conform sondajelor, Marine Le Pen si nationalistii de extrema dreapta vor castiga alegerile, iar in acest caz, Franta va initia un referendum de iesire din UE si impunerea restrictiilor pentru imigranti, cat si a vizelor pentru ceilalti europeni din spatiul UE.  La fel si in Italia daca vor castiga Salvini si nationalistii populisti de extrema dreapta. 

 

Izolationismul, nationalismul si pandemia de coronavirus au adus vremuri mai dificile pentru turisti, dar mai ales pentru idealistii care visau ca in secolul 21  nu vor mai exista granite, ca vom putea calatori liber pe toata planeta fara vize.  

Vor fi tot mai multe restrictii. Calatoriile vor fi tot mai costisitoare din cauza cresterii preturilor. 

 

 

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si bisericile sufera din cauza izolatoriei si al distantarii sociale pe langa alte industrii precum Scolile la toate nivelele planetare si practic totul stagneaza, chiar si viata.  Ma intreb ce fel de om va iesi din aceasta hibernare estivala??? dupa ce praful se va ridica.    Mai izolat, neincrezator, mai salbatic sau doar retinut, vom vedea, dar omul de dinainte s-a pierdut cu Virusul inKoronat.   Vremurile grele vor veni daca nu se vor gasi cele necesare traiului ... pantofi si imbracaminte, alimente, combustibil de incalzit casa si de gatit. etc.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×