Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Maeve.

French Swing-Jazz Concert cu Diana Tudor și Alexandru Burca

Rate this topic

Recommended Posts

Pe data de 2 iulie la ora 19:30 Diana Tudor și Alexandru Burcă vă invită într-o călătorie muzicală de poveste în care veți asculta piese celebre din repertoriul lui Edith Piaf, Yves Montand, Jacques Brel, Juliette Greco, Charles Trenet, Charles Aznavour, Cristian Vasile, Jean Moscopol, precum: Sous le ciel de Paris, La vie en rose, Ne me quitte pas, Champs-Elysées, La Bohème, Et si tu n’existais pas, Rossignol, Je ne veux pas travailler, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Zaraza, etc. 

French Swing-Jazz este o întâlnire cu minunata muzică a Parisului de altădată, un Paris plin de culoare, însuflețit de nenumărați îndrăgostiți, poeți, pictori, creatoare de modă, negustori ambulanți, contese, hoinari, copii adorabili. Un loc al cărui farmec este oglindit de parfumul inconfundabil al Micului Paris, cu muzica sa imbietoare! 

 

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în Franța, la Ateneul Român, Festivalul ’Simfonii de Vară, ‘Bucharest Music Film Festival’, Stagiunea Muzicală Estivală din București, Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Festivalul Național 'Zile și Nopți de Teatru la Brăila', Filarmonica Lyra 'George Cavadia' din Brăila, Teatrul ‘Maria Filotti’ din Brăila, Teatrul de Artă, Teatrul ‘Elisabeta’, Teatrul ‘Godot’, Teatrul ‘Unteatru’, Societatea Română de Radiodifuziune, Academia Română, etc.


Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Festivalul Internațional ‘George Enescu’, Televiziunea Română, Societațea Română de Radiodifuziune,  Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Filarmonica 'George Cavadia' din Brăila, Teatrul ‘Maria Filotti’ din Brăila, Festivalul Național 'Zile și Nopți de Teatru la Brăila', Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Muzeului Național de Artă, Teatrul ‘Elisabeta’, Teatrul ‘Godot’, Teatrul de Artă, Academia Română, în Paris, Lille, Berlin, Stuttgart, Toronto, etc.

  Preț bilet: 30 de lei 
  Rezervari :  0749 090 202 
  Ceainăria GreenTea, strada Eduard Burghelea nr 24, sector 2 Bucuresti

Edited by Maeve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×