Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Visul american

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 

VISUL AMERICAN in toata splendoarea

 https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/un-american-care-a-scapat-de-covid-19-a-primit-factura-spitalizarii-11-milioane-de-dolari-cheltuielile-se-intind-pe-181-de-pagini-1322493

Quote

 

Un american care a stat două luni în spital, bolnav de Covid-19, a primit factura spitalizării: 1,1 milioane de dolari. Din fericire, s-ar putea să nu trebuiască să plătească nimic din factura lungă de 181 de pagini.

Michael Flor, 70 de ani, era cunoscut opiniei publice drept pacientul Covid-19 cu cea mai lungă spitalizare, 62 de zile. El a fost de mai multe ori la un pas de moarte - la un moment dat medicii i-au sunat familia, să-și ia rămas bun, scrie Seattle Times.

În cele din urmă, bărbatul s-a însănătoșit și a părăsit spitalul, însă, povestește el, a fost aproape să moară din nou, de inimă, când a văzut factura spitalizării: 1,1 milioane de dolari, cheltuieli defalcate pe 181 de pagini.

Din fericire pentru el, este asigurat Medicare, ceea ce acoperă majoritatea costurilor. În plus, fiind pacient Covid-19, s-ar putea să nu plătească nimic, guvernul american pompând peste 100 de miliarde de dolari în sistemul de sănătate, pentru a ajuta la acoperirea costurilor cu tratamentul pacienților Covid-19.

Defalcat, cheltuielile sale arată astfel:

  • internarea la Terapie intensivă: 9.736 de dolari pe zi. 42 de zile la izolare au costat 408.912 dolari
  • ventilator mecanic: 2.835 de dolari pe zi. Înmulțit cu 29 de zile, egal 82.215 dolari
  • aproximativ un sfert din factură - costul medicamentelor
  • 2 zile în care organele interne (inimă, rinichi, plămâni) aproape i-au cedat și a fost cel mai aproape de moarte, aproximativ 100.000 de dolari (defalcați pe 20 de pagini).

În total, aproape 3.000 de cheltuieli enumerate pe cele 181 de pagini, circa 50 pe zi.

Michael Flor le-a spus jurnaliștilor că a fost uimit de reacția sa când a văzut factura: "M-am simțit vinovat că am supraviețuit. M-am întrebat de ce eu? Mă uitam la costurile alea și sentimentul de vinovăție îmi creștea".

Din fericire pentru el, cel mai probabil nu va trebui să plătească nimic din buzunarul propriu, iar costurile vor fi acoperite de asigurarea medicală și de fondurile guvernamentale puse la dispoziția sistemului de sănătate pentru pandemia Covid-19.

 

 

 

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Rezumat:

1. America e condus de un oligrofen ca Trump

2. Pandemia de COVID ajunge in America, Trump crede ca e un hoax creat de chinezi si nu ia nicio masura de carantina si stare de urgenta

3. 2 milioane de americani se imbolnavesc, din care peste 100 000 mor  

4. Trump le spune ca sa se trateze prin a consuma detergenti daca n-au bani de medicamente si tratament. 

5. Multi prosti care il asculta mor intoxicati. 

6. Dintre americanii imbolnaviti si cei vindecati, multi care sunt externati sunt socati  ca au 1 milion de dolari de platit pentru internare, la niste preturi....pai cu 1 milion de dolari in Romania cred ca iti cumperi organe artificiale si faci  operatii estetice . Dar nu ,americanul asta de exemplu are de platit 1 milion de dolari pentru spitalizare din cauza unei gripe ! 

7. Toate astea sunt din cauza oligrofenului portocaliu care a vrut sa desfiinteze Obamacare si a redus finantarile pentru Mediacare. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa vezi tu de acolo lucrurile insa n-ai atins sol american asculti doar comunistii care fac propaganda anti Trump ca sint platiti de Soros si alti religiosi care nu pot sa ajunga unde ar dori in viata asta dar si atat le incanta!!!  Satanisti adevarati.

1.  Este cel mai cinstit Presedinte dintre toti care a avut America pana-n prezent. 

2. KoronaVirus este un HOAX ca boala e alta de care se moare, e TBC-ul dar acel numar cuprinde pe toti morti, indiferent de cauza sau alte boli care nu este mult in raport cu populatia plus foarte multi din acei calatori ilegali care sint State, mor ca mustele, cei care dorm pe trotoare in Los Angeles, New York, Miami dar nu sint pomeniti desi au fost adunati. 

3. Mereu au fost bolnavi foarte multi aici, religiosii nu accepta nici o lege, copilul lor pe moarte n-are DREPT dupa biblia lor sa fie operat sa traiasca!!!   Daca Statul ar interveni cu forta si moare in operatie, sint acuzati de crima, si cazuri din astea sint multi, si romani sint in categoria asta, pocaiti de habar n-am ce nume. 

4. Trump n-a zis la nimeni ce sa faca, a spus ca el ce face, ca asa se proceda si cand el era copil si era epidemie si asta e mare diferenta.  Si mie mi-a dat doctorul meu inainte cu multi ani de circul asta, tablete cu gust de Clor si n-am murit ca n-am luat totul deodata!!!

5. Acei prosti mor ca inghit orice in lipsa de droguri!!!   Daca democratii au oprit traficul, nici cei din sud n-au cum sa vina cu marfurile ilegale sub granita ca vor fi arestati pana sa iasa din grotele sapate dinainte ca deja cainii le asteapta.  Vezi acum cine sint oligrofenii???  De asta au organizat Riotul/Protestul ca vor fi multe droguri la inghesuiala si userii urla orice vrea binefacatorii.   Scena asta nu vezi, nu-i asa???   Mereu e loc de confruntare intre alb si negru ca de alta culoare nu se baga in joc, toti au facut multi pasi in spate, daca n-ai observat nici asta ... evrei, chinezii galbeni, indienii maro ca si Nativii Americani, Latino Americani, si zeci de religii intre ei care NU vad NIMIC din ceea ce se spune la TV.  

6. Nu compara nimic din Romania cu America, puterea de cumparare aici este alta decat ai compara ce ai face acolo cu acesti bani.    Si inainte aveau aceste sume de plata dar erau alte tipuri de asigurari pe care Obama le-a distrus sa fie ce a vrut el, doar pentru o parte din populatie.  Am zis daca nu traiesti aici o sa intelegi cum vrei tu totul.  Acum zici ca-i gripa, mai sus ai blamat pe Trump ca zis ca-i un Hoax.  

7. Tu n-ai HABAR ce inseamna Medicare!!!  nu MediAcare :o: de media are grija altcineva, tot Satanistii.  

In State cand lucrezi, la plata se opresc prin lege obligatoriu pentru: pensie/SocialSecurity, Medicare=Asigurare Medicala cand ajungi pensionar la 62 de ani cel mai devreme, Taxe locale, Taxe de Stat=Arizona, Taxe Federale = USA si pentru altele depinde de contractul de angajare.   Unde noi am lucrat am avut obtiunea de a mai plati o suma pentru pensie suplimentara din banii deja taxati langa care firma mai punea tot atat si se investea pe Stock Market, ... 401-K era numele planului de finantat viitorul tau la anii de pensie, si s-a castigat frumos de acolo ca era operat de specialisti.  Nu stiu daca ai inteles ce am scris aici dar nu mai conteaza.  Nu la oricare bordel era asa o viata plus Asigurare medicala la toata familia aproape pentrunimic, bani marunti, 3 saptamani vacanta platita, plus Sarbatorile nationale iar in aceste zile daca se cerea sa lucrezi, erai platit dublu cel putin si multe altele, dar se muncea serios si sigur ca ajungi la pensie!!!   Asta s-a distrus de Obama!!!  Nimic nu mai exista din toate astea, cu exceptie vacanta platita!!!  Ca omu' sa fie sarac si ei sa ajute oropsitii fara scoala si minte, din mila.   Medicar-ul am finantat noi contribuabilii in viata pana ama juns la varsta de pensionare, NU altcineva insa Obama a vrut sa desfinteze cu totul sa ajungem la sapa de lemn fara Social Security ca si Medicare.    Iti mai spun ca Medicare acopera doar 80% din conditiile care se califica dupa criteriile lor ca boala tratabila!!!  La intrare in spital semnezi ca est dator si responsabil de sumele neacoperite de Medicare dar ca sa fie siguri, semnezi toata averea ta pe numele spitalului, avocatii sint de fata in spital 24 de ora, este si tribunal cu judecator pentru criminali.   Ca sa fii pe partea buna al drumului cetateanul constiincios isi cumpara si o asigurare suplimentara care acopera suma de 20% daca deja s-a calificat tratabil conditia si n-ai treaba, tot vei muri in casa ta, pe patul tau.    Medicare are niste trepte din care alegi si devine complicat ca sa-ti mai povestesc despre care nu se vorbeste la stiri si e greu de inteles daca nu traiesti aici, ca si restul problemelor.   Nu este totul sa cunosti limba engleza, daca nu intelegi cum este acel ceva aplicat aici.   Obamacare NU este gratuit cum au inteles multi atunci dar asa s-a tradus dar n-am chef sa intru in detalii, eu n-am avut de-a face cu acea asigurare si ma bucur.   Obama, Khilary, Biden, Pelosi sint oligrofeni!!!  ei ne vor saraci sa lupte pentru noi asa cum stiu ei, sa ne goleasca conturile sa pierdem casa ca n-avem din ce plati taxele de Proprietate si altele etc., sa dormim in corturi.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, no-user-name a spus:

Tu ce crezi, in Elvetia sau alta tara din Europa factura arata altfel daca n-ai asigurare medicala locala???   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. E cel mai corupt , cel mai detestat  si cel mai prost presedinte din istoria SUA. I-a depasit si pe Nixon si pe Bush jr. Si mi-e ca o sa-l ajunga din urma pe Buchanan daca vedem ce se intampla zilele astea si sa ne trezim cu vreun razboi de secesiune.    

2. E pe naiba un hoax.  Daca nici cei 2 milioane de bolnavi, 100 000 morti si spitalele aglomerate nu te conving, ce naiba te-ar putea convinge? 

3. Aici nu vorbeam de pocaiti, vorbim de oamenii normali la cap care vor tratament medical corespunzator si accesibil secolului 21

4. Adica, sa bei detergent?   Si spui ca ai luat tablete cu clor ?  Tu sigur nu esti cumva vreun troll trumpist si de fapt faci misto de mine ? 

5. Ma rog, ca sunt drogati sau trumpisti idioti care beau detergent, e aceeasi chestie. Problema e ca presedintele insusi a incurajat o practica ILEGALA si ar trebui demis si pus sub acuzare pentru ca a instigat la ucideri din culpa in masa si de buna stiinta! Si atentie, ca OFICIAL cu functia suprema in stat, nu un vlogger obscur.  

6. Adica , in  America, cea mai tare superputere,  ti se pare normal sa te coste 1 milion de dolari sa te tratezi intr-un spital de coronavirus?  Pana mea, am auzit glume ca in State e mai ieftin ca barbat  sa-ti pui silicoane, botox  si sa-ti schimbi sexul  decat sa te tratezi de o banala gripa sau cancer.   

7. E adevarat,  niciun sistem medical de asigurari din SUA  nu poate egala in performanta sistemul  medical de asigurari din UE.  

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:smartass:      Tu vorbesti prostii ca sa ma faci sa mai scriu, dar ma opresc ca folosesti si cuvinte parca tu ai creat lumea sai ai pus creierul unde se afla.  

Spitalele sint goale si inchise poate 1 pe oras e deschis dar nu te lasa sa intri, in parcare nici nu sint masini, nu auzi sirene de ambulante sau de pompieri.  

3. Cu totul esti pe dinafara aici, asta NU se refera la America doar la Romania.    

4. Porcarii vorbesti si aici, cine PLM ti-a zis sa bei detergent???  hai lasa mitocania si bea spirt sanitar contrafacut in Rusia undeva. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta am scris la ziar ...

Faceti niste greseli mari de tradus ca o factura pe care trebuie platit nu are atatea pagini!!! Acel document incepe cu fraza „Asta nu este o factura, doar descrierea tratamentului primit” si primeste fiecare pacient oriunde este pentru orice, chiar daca merge la un doctor pentru o consultatie sau operatie de schimbat organul de sexuat.

Pacientul „beneficiază de Medicare”, asigurarea de sănătate pentru persoanele în vârstă …

Medicare este Asigurarea Medicala al Pensionarilor care au contribuit toata viata iar de la 62 de ani cand pot iesi la pensie daca au anii necesari munciti li se pune la dispozitie aceasta asigurare care acopera doar 80% din cheltuielile care se califica iar pentru restul de 20% mai cumparam o alta asigurare care va plati diferenta si pacientul nu este responsabil de nici o parte din factura, nu acel document descriptiv, mai verificati odata sa vedeti. Cei care au muncit ilegal desi sint legal in State nu primesc doar cei care au contribuit si au un anumit numar de ani munciti care intruneste niste credite. Acele persoane primesc Medi-Cal pe langa indemnizatia sa nu moara de foame daca n-au strans nimic in timpul vietii active, sint multi romani in categoria asta si se muta inapoi ca acolo din $700 se poate trai bine, aici nu. Mai sint multe minuni din astea dar cei care habar n-au de ce locuiesc aici raman cu gura cascata, ca nu inteleg nici engleza dar raspandesc stiri false despre america.
Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inca un negru impuscat de politie cand dormise la volan, iar politia l-a brutalizat, el incercand sa fuga, avand pistol cu electrosocuri. Politia l-a impuscat mortal.  

Ca reactie, protestatarii au incendiat un restaurant si seful politiei din Atlanta si-a dat demisia. 

57% dezaprobare din partea americanilor pentru politicile lui Trump.  

Trump e oficial cel mai detestat presedinte american din istorie. 

Va ramane in istorie si ca cel mai mare  dobitoc.  

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
7 hours ago, The Unknown said:

     

4. Porcarii vorbesti si aici, cine PLM ti-a zis sa bei detergent???  hai lasa mitocania si bea spirt sanitar contrafacut in Rusia undeva. 

Mr. President a zis! 

 

Adica te duci la TV, recomanzi tuturor sa-si injecteze (prin vena, nas, in cur, in gura) niste dezinfectant.  

 Mor niste americani!  

Vine  Trump  si spune " A FOST O GLUMA PROASTA, UN SARCAMS"   , HI-HI-HI-HI............dupa ce au murit vreo cateva zeci de americani. 

Mai rau ca Colo... 

 

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 13.06.2020 la 18:11, no-user-name a spus:

4. Adica, sa bei detergent?   Si spui ca ai luat tablete cu clor ?  Tu sigur nu esti cumva vreun troll trumpist si de fapt faci misto de mine ? 

E o chestie sa bei detergent si alta sa iei tablete pentru umani, nu crezi???   N-am baut detergent, nu stiu de ce vorbesti prostiiii.    Acele tablete pe care le-am luat erau pe reteta de la doctor, erau necesare ca mergeam in Extremul Orient pentru o vreme si contra Cholerei ne-au tratat aici in State cu o vreme inainte de plecare plus multe vaccine am mai luat si medicamente zilnice pe durata sejourului ca e mare mizerie pe acolo, nu se toarnanimic pe gat ca Horinca sau ce imaginezi tu.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×