Jump to content
Forum Roportal
alinuuuu

DVL III / IV cu radiculalgii si Exostoza platou genunchi

Rate this topic

Recommended Posts

Buna ziua,

Am 42 de ani. Am lucrat intr-un magazin unde caram marfa iar acasa bidoane cu apa, plase si copilul mic in brate.
La inceput am crezut ca durerire sunt de la rinichi, testicule, prostata(am litiaza prostatica) sau vezicule seminale inflamate si coboara pana pe picior.

Apoi mi s-a spus de urolog ca ar putea fi coloana.La un consult neurologic am fost diagnosticat cu DVL III / IV cu radiculalgii. Mi s-a prescris fizioterapie, multe antiinflamatoare -am inceput sa am severe probleme gastrice cu toata protectia de pansamente gastrice prescrise- si sa fac RMN

Examenul RMN nu a identificat nici o problema. Nu hernie de disc, nu inflamatii, nimic. Decat un chist arahnoidian la S2, care mi s-a spus ca nu pune probleme.

La genunchiul stang mi s-a cerut sa fac radiografie care a evidentiat Exostoza platou. Mi s-a spus ca nu am ce sa ii fac.

Ulterior, din cauza faptului ca nu trec durerile, mi s-au recomandat analize de sange pentru reumatism. A iesit infectie in corp, factorul reumatoid mare, dar mi s-a spus ca reumatismul nu este infectios.

Au trecut mai bine de 2 ani de atunci si durerile persista atat lombar cat si la genunchi. Nu mai pot cara nici plase de 2kg. Mi-am schimbat si locul de munca ca sa nu mai car. Lucrez la birou in alt domeniu. Am incercat diverse creme.

Ce poate fi? De ce nu dispar durerile?

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×