Sari la conținut
Forum Roportal
Ven

Pe aripile vantului - rasist?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La 27.07.2020 la 5:17, The Unknown a spus:

Olivia de Havilland, one of the last remaining actresses of Hollywood’s Golden Age, two-time Academy Award winner and star of “Gone With The Wind” has died. She was 104.   

A trait sa vada/auda si asta, ca istoria se desfigureaza dupa cum ii convine la fiecare ca sa obtina voturi presidentiale!!!

 

Astept cand o sa fie declarat rasist si filmul "In the heat of the night" dar vad ca se tace despre anumite teme, precis de frica politistilor

Bine punctat! 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

*Si iata si ziua cand Desenele Animate devin filme cu continut rasist.    N-am vazut aceste filme ca nu erau in circulatie in Romania cand eram copil si mai tarziu nu m-au interesat.  As vrea saa puc si acea zi cand toate filmele vor fi cenzurate si nu se va pronunta nici mama sau tata si multe chestii de oameni bolnavi la cap inventat sa le racoreze dementia.*

 

"Disney a decis ca unele dintre marile sale clasice să devină inaccesibile pe profilul „Copii”. Adică exact pentru cei a căror bucurie au fost create.  Printre filmele considerate toxice: Peter Pan, Doamna și vagabondul sau Pisicile aristocrate. Ele ar conține „clișee rasiste”.

Disney se cenzurează singur: Peter Pan, Pisicile aristocrate sau Doamna și vagabondul, interzise copiilor - Evenimentul Zilei (evz.ro)

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×