Jump to content
Forum Roportal
alinuuuu

Litiaza prostatica cu sange in urina

Rate this topic

Recommended Posts

Buna ziua,

Am 42 de ani. In urma cu 14 ani am facut o prostatita cronica pe care am tratat-o foarte mult cu antibiotice si antiinflamatoare, dar nu s-a vindecat.

Incepand de 4 ani de zile mi s-a spus ca am litiaza prostatica. Am urinat sange si atunci.

Acum cateva zile am urinat sange destul de mult, de mai multe ori. Am fost la consult urolog. La ecograf mi-a spus ca pietrele din prostata sunt destul de mari si sangereaza atunci cand se misca. Mi-a spus ca se vor scoate cand voi fi batran si ma voi opera de prostata.

Exista vreo alta varianta sa pot scapa de acesti calculi din prostata? Am foarte multe simptome dificile (urinare deasa, usturimi si libido scazut) si o calitate a vietii scazuta din aceasta cauza.

Am urmat si tratatemnt naturist: Sunvert, Uractiv Max etc. dar se amelioreaza doar putin si pe moment.

Va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doar un specialist te poate ajuta!!!  Nu neglija sau amana sa mergi in strainatate daca nu mai ai incredere in doctori locali.   Pot sa zic si eu ce am auzit de la cunostinte dar de ce sa te speriu ca toti au murit dar erau mai invarsta ca tine cu multi ani cand au ajuns la operatie.  Diagnozarea asta nu te ajuta decat sa nu te lasi cu asteptarile pana imbatrinesti. 

Tratament naturist = Zero!  Au cules de la mine toate frunzele de Aloe sa prepare creme si bauturi dar ajutor nu stiu cat s-a vazut in urma efortului.   Eu nu cred ca acel doctor ti-a spus adevarul nici de departe.  Odata sangele este prezent, nu este de colea nici o conditie medicala, chiar daca in scuipat se afla.  Dar am zis ca nu-s specialista in Stiinte Medicale!!!  Mai zic la unii ca Zeama de Varza acra ajuta, dar nu in cazul asta, stiu precis!!!   Sanatate!!!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost la un alt urolog. Mi-a spus ca de fapt sunt veziculele seminale inflamate.

A spus ca motivul ar putea fi pietrele din prostata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×