Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Trump vs Biden - Alegeri America 2020

Evaluează acest topic

Cine va castiga?   

9 membri au votat

  1. 1. Cine va castiga?

    • Donald Trump (Republican)
    • Joe Biden (Democrat)


Postări Recomandate

naspa: sa te astepti ca vin la miting 1 milion fiindca s-au inscris prin tiktok.......si cand , vin doar 6000

si aia plictisiti si adormiti

Trump nu mai are farmecul din  2015

 

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, no-user-name a spus:

naspa: sa te astepti ca vin la miting 1 milion fiindca s-au inscris prin tiktok.......si cand , vin doar 6000 si aia plictisiti si adormiti   Trump nu mai are farmecul din  2015

Da' cati au adormit in sedintele importante avand functii in guvern, o sa-ti adun cum apar in ziare.

Marti este in Phoenix.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 ore, no-user-name a spus:

Asa arata un barbat care stie ca va pierde!   Are figura din aia cum avea Dragnea pe 26 mai 2019.  

Uite un alt cavaler care a candidat in 2008 si 2012 la presedintie dar a pierdut pe langa ca avea functie de governor of Massachusetts, dar acum cu orice pret este impotriva lui Trump, a typical loser, Mitt Romney de religie mormon din Utah.

 mitromney

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Draga  The Unknown, tu realizezi ca niste adolescenti l-au facut pe Trump?    

Nu niste lideri autoritari, nu candidati  democrati, nu niste afaceristi , nu teroristi, nici macar protestatarii violenti, nici o masa de votanti democrati,   nu China , nu mexicanii , nu afro-americanii,  nici macar insusi coronavirusul sau dezastrele climatice........ 

Ci niste adolescente in blugi  l-au distrus!  Niste elevi de liceu, majoritatea jucatori de FORTNITE.............. FARA DREPT DE VOT.  CU MACARENA PE FUNDAL   :lol2:

Doar folosind TIK TOK (o aplicatie chinezeasca apropo).

Si totusi, acesti tineri din generatia Z  s-au dovedit a fi mult mai UNITI in fata fascismului trumpist  decat adultii din generatia Y.   

A fost clar cel mai tare trolling cu impact  real si politic  ! 

 

Niste elevi de liceu l-au adus in starea asta. Niciodata n-a aratat ca un LOSER........ca acum!  

 

 

 

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ala nu-i material de Presedinte cum nu sint nici eu, e bolnav si nu mai stie ce sa faca.   Degeaba ar suporta niste unu-altu cu finante dar atat NU ajunge mereu in America, e mai complex compozitia procedurii decat s-ar crede.  Nici negri nu l-ar vota dintre acei lasati la o parte dupa vorbele lui kHillary, dar a uitat sa zica cine le-a abandonat, ca era Obama, nu Trump.   In Arizona degeaba ar veni cu papagalul ca nici pentru concert nu este preferat, gratis sa fie, doar cu program de biserica, are de gand sa infiinteze una cu muzica lui am impresia si vrea sa cucereasca teritorii .   Locuiesc negri si aici dar de sus in jos e rangul lor, pensionari ca Michael Jordan, Mike Tyson, si alti sportivi inalti si solizi din toata industria sportiva si actori de pretutindeni din lumea filmului si teatrelor, scriitori, militari veterani, politicieni care nu mor in scaunul pe care-l ocupau 100 de ani, toti sint aici pentru ultimii ani de viata, mentinand un low profile.  Mai sint si rock-eri locali dar si pensionari din zone cu 4 sezoane si multi canadieni.   Populatia este pentru alt tip de muzica decat el mesteruieste.   A incercat  cu ceva dar precis a adus "protestatori" ca spectatori ca tineretul de aici nu prea se inghesuie in biserica!!! 

https://www.abc15.com/news/region-southeast-valley/tempe/couple-re-arranges-wedding-plans-due-to-kanyes-sunday-service-performance-at-asu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca nici aia nu s-a nascut in State dar are acte false deja si mai multe pe spinare si crede ca nu se vor descoperi.   Sa vedem ca si kHillary era 100% sigura de reusita si vrea sa lucreze iar in Casa Alba pentru presedintele Bideu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fost medic al Casei Albe despre sănătatea mentală a lui Biden: „Este pur și simplu rătăcit”

Medicul șef al Casei Albe din perioada lui Barack Obama este îngrijorat de starea de sănătate a fostului vicepreședinte Joe Biden, afirmând că „ceva nu este în regulă” cu candidatul Democrat.
 
***toti fostii presedinti democrati vorbesc in numele lui parca cu toti vor fi in Casa Alba in timpul eventualului castig al celui mai prestigios job, unclusiv nevasta sa care a lasat familia pentru Biden cu 40 de ani in urma, a declarat ex-sotul ieri ca are si el o carte cu adevaruri dar nu-i sigur ca-l va edita 30000 de bucati, inca.  
 
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×