Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Trump vs Biden - Alegeri America 2020

Evaluează acest topic

Cine va castiga?   

9 membri au votat

  1. 1. Cine va castiga?

    • Donald Trump (Republican)
    • Joe Biden (Democrat)


Postări Recomandate

Pe cine credeti ca vor vota americanii?  

Merita Trump sa ramana in continuare presedinte pentru inca un mandat?

 Sau e cazul sa puna pe altcineva in functia de Liderul Lumii Libere?  

 

 

 

Donald J. Trump | The White HouseJoe Biden - Wikipedia

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca si toti democratii vor vota Trump!!!  exceptie face Madonna, megan markel, barbra streisand, Diane von Fürstenberg care a urlat ca nu-l va imbraca pe sotia Presedintelui Trump pe Melania Trump, alec baldwin, Tom Hanks, dar cine stie in secret ce voteaza si ei ... familia Kenneddy, si mai sint din Hollywood fortati sa voteze democrats.   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-ar surprinde ca Pelosi sa apara dupa un tratament de ten, intinerita de 40 de ani si sa candideze cu toti sarlatanii planetei dupa ea.   De asta a disparut sa intinereasca nu de frica virusului, ca vede femeile tinere fara relatii si talent dar fara bani nu ajung departe pe scena politica.  Totusi nu cred ca s-ar simti bine in pielea ei "resurfaced" pentru aparitii speciale, lumea s-a scarbit de ea, nu poate sa traga si timpul inapoi.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai e cam clar ca o sa iasa Trump. 

Motive sunt destule:

1. are sprijinul total al multor miliardari evrei influenti de pe Wall Street , printre care  Sheldon Adelson, cu avere de 31 miliarde $, proprietar de cazinouri din Las Vegas care recent i-a donat 100 millioane de dolari.  El e cel care a facut Las Vegasul asa cum e azi.  E un adevarat rechin financiar. Jim Walton care e fiul fondatorului Walmart a donat pentru Trump, Charles Koch de la Koch Industries ,   Larry Ellison (fondatorul Oracle), Isaac Perlmutter - directorul de la  Marvel Entertainment il sustin pe Trump. Trump e un sarantoc pe langa ei,   cu doar 4 miliarde avere, efectiv este bufonul lor.   Nu mai punem ginerele sau  ginerele sau   evreu Jared Kushner care el e responsabil pentru ducerea politicii externe. Si am impresia ca si Mark Zuckerberg il sustine pe ascuns, chiar daca e democrat, fiindca fiind evreu, ii convine, plus ca platforma sa, Facebook, l-a ajutat pe Trump sa devina presedinte dupa ce trollii rusi i-au facut propaganda....si inca fac.  Singurii care sunt democrati convinsi si mai pro-China sunt Jeff Bezos de la Amazon fiindca plateste taxe prea mari, Warren Buffet, George Soros si Bill Gates care sunt democrati si progresisti convinsi si cei mai mari inamici ai lui Trump. 

2. A facut multe lucruri bune pentru Israel - le-a dat mai multa suprematie la nivel global,  le-a deschis  ambasada SUA in Ierusalim si l-a recunoscut drept capitala Israelului , in orientul mijlociu a aplicat o politica in favoarea Israelului,  i-a abandonat pe kurzi si palestinieni si a intrat in conflict cu Iranul (si cred ca am fi avut razboi anul asta daca nu era pandemia)

3. e o perioada total nefasta pentru democrati sa vina la guvernare acum cand mor americani pe capete si economia e la pamant. Deja se aude ca au ajuns la 40 milioane de someri si 1 milion de americani imbolnaviti spitalizati.   Si e doar inceputul.  Mi-e ca o sa inceapa razmeritele prin marile centre urbane cand  milioanelor de americani le vor chiorai stomacurile de foame . Cumva, parca e gandit strategic ca Trump sa iasa prost in situatia asta.    Ar fi o sinucidere pentru democrati sa vina la guvernare ACUM!  

4. pentru presa liberala, Trump e o mina de aur. Inca 4 ani de audiente pentru CNN si stiri despre Trump...cum sa piarda ei asa ceva. Dar mai ales pentru  Twitter pentru ca Trump ii mentine pe linia de plutire. 

5. s-au facut o gramada de chestii ca democratii sa mai poata intoarce timpul inapoi.  Liberalismul si democratia  ce presupuneau libera circulatie, libera exprimare, toleranta asa cum le stim au murit deja. Traim intr-o noua ordine mondiala care e de natura cleptocratica si oligarhica, o lume in care politicienii sunt acolo doar ca sa fure, sa minta si sa se imbogateasca ...si asta pe fata.  Multe tratate precum cel transpacific a fost incetat,  SUA a iesit deja din  UNESCO, UNHRC,  acordul climatic de la Paris,  plus ca Trump a taiat finantarea UNICEF,  OMS , Crucea Rosie,  iar NATO nu mai exista decat cu numele cand vedem ce face Turcia.  Relatiile cu China, Canada,   UE, Mexic deja sunt periclitate.   Acordurile de pacificare  facute cu Cuba, Venezuela si Iran facute de Obama sunt demult anulate,  iar Coreea de Nord pare ca a tras teapa lui Trump. Razboaiele din Afghanistan, Libia,  Irak, Siria si Yemen nu prea par sa se sfarseasca.     Pur si simplu am intrat intr-o situatie din care nu mai exista iesire ......cel putin, pentru vreo cateva zeci de ani.  La modul serios, tampeniile lui Trump, dar si ale lui Obama si Bush jr  pe plan extern   o sa ne dauneze pe termen lung si o sa ne coste enorm. Nu va fi razboi, dar se va ajunge la o anarhie globala in care nu se va mai tine cont de drepturi si libertati si va fi liber la abuzuri.

 

De aia lumea incepe sa se indeparteze de politicieni si sa-si puna speranta in corporatii si noua generatie de tineri.    Americanii oricum si-au pierdut increderea total in  politicieni si institutii si se vor indrepta spre a acorda mai multa putere de decizie corporatiilor si afaceristilor.  Am putea asista  la o mare tranzitie de la democratie catre corporatism si sa fie instaurata mult dorita Noua Ordine Mondiala. 

 

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Joe Biden are doar un rol: sa piarda alegerile . 

Iar democratii vor improsca cu rahat in  Trump   pana in 2025 cand probabil vor reveni la guvernare cu un nou presedinte democrat, fix atunci cand se va scoate vaccinul anti-Covid si economia se va mai redresa putin si se reintra la normal.  

Cand vor veni la putere, vor fi acolo doar de forma, cu aceleasi discursuri despre corectitudine politica, protectia mediului, feminism....dar nefacand nimic.   

 

Legat de Trump: chiar daca castiga al doilea mandat, nu e exclus sa o sfarseasca ca Nixon, poate chiar mai rau - sa devina primul presedinte american din istorie   suspendat si  condamnat la puscarie federala.  Depinde de evrei si de neoconi, dar daca situatia pandemiei si crizei se inrautateste, exista posibilitatea sa-si ia mana de pe el cand s-au vazut cu sacii-n caruta si....Mike Pence sa devina cel de-al 46-lea presedinte si sa conduca pana vor reveni democratii la putere in 2025.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce vedem aici pare un act de coruptie mai grav decat santajul/amenintarea lui Trump facuta presedintelui Ucrainei care nici macar nu e stat membru NATO, prin urmare America nu e obligata sa-i furnizeze sprijin. 

Asa ca democratii il pun sub acuzare, un proces costisitor,  indelungat si esuat si pana si ei stiau foarte bine ca majoritatea republicana din senat nu vor vota suspendarea lui Trump, dar Pelosi si ceilalti jegosi tot s-au incapatanat sa faca porcaria asta pe cheltuiala americanului de rand sa-i ofere show ( ignorand  focarul de epidemie din China care se desfasura in ianuarie-februarie)

Dar Biden care face afaceri necurate e candidatul propus.

Nu credeam ca politica americana sa fie mai mizerabila decat cea romaneasca.   Ca si PNL  se gandea numai la maruntisuri politice precum anticipate.....

E mizerabil ce a putut sa ajunga liberalismul de azi!  

 

 

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am impresia ca ce s-a intamplat in 2016 se va repeta in stil mare si in 2020! 

Si in America si in Romania.  O sa avem un Craciun Rosu din nou! 

Albastrii tin mortis sa se faca de cacao.  

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 21.05.2020 la 6:14, The Unknown a spus:

Nu m-ar surprinde ca Pelosi sa apara dupa un tratament de ten, 

A aparut pentru cateva secunde, dar numai susota, precis au atins un nerv al fetei la operatie ca fata parca-i iupuita si reconditionata!!!   A zis 5 cuvinte ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
6 hours ago, The Unknown said:

A aparut pentru cateva secunde, dar numai susota, precis au atins un nerv al fetei la operatie ca fata parca-i iupuita si reconditionata!!!   A zis 5 cuvinte ...

Hai sa nu mai vorbim de babe rablagite care s-au nascut 0 barat si vor muri 0 barat. 

E o ratata , mai ratata si  decat Hillary....macar  Hillary   a fost prima-doamna, nevasta de guvernator/presedinte, senator de New York,  secretar de stat in administratia Obama, prima femeie candidat in cursa prezidentiala

Despre Nancy Pelosi?  Membru reprezentativ si speaker al camerei reprezentantilor din Congres (echivalent cu seful camerei deputatilor).  O irelevanta care va ramane in istorie ca una care a initiat procedura de punere sub acuzatie a lui Trump si....a esuat.  O irelevanta despre care nici nu stiu de ce vorbiti despre ea avand in vedere ca stim cu totii foarte bine  ce oameni conduc  de facto partidul democrat.  

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hillary macar si-a mancat malaiul, a avut o functie executiva ca secretar de stat si a apucat sa comita ceva porcarii  pentru care sa ramana in istorie (Primavara Araba, Libia, incidentul de la Benghazi, scandalul email-urilor de pe Yahoo).  O sa ramana in istorie , ca un politician nociv de drept, dar elevii vor invata la scoala despre ea din cartile si manualele de istorie.

Dar ca prima doamna, chiar a facut ceva lucruri bune:  a creat Programul pentru ajutorarea copiilor bolnavi, a sprijinit legea adoptiei si securitatii familiilor,   legea Foster Care Independence, activitate subrezita insa de scandalul  sexual al  sotului ei cu Monica Lewinsky. 

Au mai fost si altele ca   Michelle Obama care s-a implicat in actiuni caritabile, a sprijinit drepturile homosexualilor,a initiat miscarea anti-obezitate,  Nancy Reagan care s-a luptat impotriva drogurilor , Lady Bird care a promovat drepturile civile , Pat Nixon care a sprijinit voluntarismul.   

Dar Hillary  e aproape  de calibrul  lui Eleanor Roosevelt care a facut activism civic , a avut aparitii in presa,  a sprijinit crearea ONU  si a luptat pentru drepturile femeilor, afro-americanilor si muncitorilor saraci  in perioada celui de-al doilea razboi mondial si marii depresiuni.    E o prima doamna ce a redefinit statutul femeii americane in societate in lumea de dupa razboiul rece. 

O sa ramana clar in istorie si o sa se vorbeasca mult despre ea.   

Spre deosebire de alte prime doamne ca Melania Trump  sau Jackie Kennedy care doar au parazitat Casa Alba, traind in lux, facand parada modei si ocupandu-se doar cu decoratul. 

 

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×