Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Sandra25

Facultatea de Istorie | UNIBUC - ca a doua facultate

Recommended Posts

Buna tuturor,

Daca avem printre noi absolventi sau de ce nu, chiar studenti ai Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti, m-ar ajuta foarte mult cateva informatii.

Pentru ca istoria a fost si va ramane intotdeauna un domeniu drag mie, pe care l-am studiat si inca studiez cu placere, am luat in calcul sa urmez cursurile facultatii de profil, pentru ca desi ma consider autodidacta, ceea ce reusesc sa citesc eu singura, nu mi se mai pare a fi suficient. Poate cumva sunt motivata si de aroganta de a mai detine inca o diploma de licenta, de data aceasta intr-un domeniu care sa ma pasioneze :o:.

As dori sa urmez cursurile de Istoria Artei, care din ce inteleg de le site, sunt disponibile doar in forma de invatamant la zi, nu si la distanta. Aici vin cu prima intrebare:

- Cat de multa toleranta exista pentru cei care trebuie sa mearga si la job? Stiu ca prezenta este un aspect important, dar stiu din experienta anterioara, ca sunt multe cazuri in care nu este tocmai obligatorie in proportie de 100% (neoficial vorbind).

Si o a doua intrebare ar fi: merita efortul? Sau e doar impresia mea eronata ca urmand cursurile unei asemenea facultati, o sa devin mai inteligenta? :lol2:

Mentionez ca sunt deja absolventa a facultatii de drept din cadrul universitatii bucuresti, asa ca volumul mare de informatie nu ma sperie.

Va multumesc anticipat si astept parerile voastre!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×