Jump to content
Forum Roportal
Lex567

Cat de realizabil ar fi sa locuiesc in UK dar sa fac facultatea in Ro?

Recommended Posts

In special in privinta navetei?
In domeniul meu, daca lucrez pintr-o agentie, ar fi posibil sa imi iau liber chair si o saptamana in fiecare luna...dar ar fi de ajuns petru facultatea de fizioterapie?
Am discutat acum cativa ani cu cineva care a incercat asta cu facultatea de asistenta medicala si ea a spus ca nu a rezistat navetei + job in UK + copil mic (eu nu am copii).

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ce vrei sa te chinui ? Crezi ca la capatul drumului te asteapta un viitor glorios ? Viata nu e despre a face pe eroul. Viata e banala, triviala. Ia si traieste-o linistit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar daca n-ai copil, asa ceva nu este lucru sanatos de facut.  Prea mult stress nu te duce la nimic bun, plus ai nevoie sa si lucrezi in domeniu in timp ce inveti precis, dar nu cunosc cerintele.   Asa o idee nici cu arma la ochi n-as fi putut inventa, de unde te inspiri cand hotaresti viata ta pentru viitor vreau sa cred.   Daca mai apare o pandemie si nu te mai primeste inapoi, ce te faci???   Stiu, te reinventezi in macaragiu din ala inalt de construit zgarie nori sau turnuri la concurs, care-i mai inalt sau alta meserie in aer liber, cum a mai facut un tanar plecat din State la Bucuresti de unde erau parintii, iar de acolo inapoi fara nimic in mana ca fetele erau peste tot in cale intre facultatea de medicina si vre-un hotel.   Ban avea de la 4 bunici si alte rude plus de la parinti, toti doctori din familiile unite in ultimii 150 de ani, doar ultimul pe lista n-a reusit sa se opreasca langa nici o meserie.  Alunecarea spre Sud nu este directia dorita in viata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Absolvenții de liceu pot face o facultate britanică la București – Evenimentul Zilei (evz.ro)

*Sau chiar invers cu titlul topicului, locuiesti in Romania si studiezi o facultate din U.K.  :smartass:

Atentie mare insa sa fie valabil si recunoscut DIPLOMA pentru timpul pierdut si banii platiti.  Sa nu fie Soros undeva inclus in program ca este o mare pacaleala, au patit multi tineri din Ungaria dar si din Romania care au crezut ca au Diploma Americana, asa le-a promis Soros dar nici engleza nu s-a invatat ca lumea ca atat a predat o persoana fara Diploma de profesor din America.   In State NU se egaleza nici o diploma, daca ei te vor aici e altceva, daca nu, o iei de la capat studiile cum nu prea fac tinerii ca n-au bani.     

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×