Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Opt civilizatii extraterestre au vizitat pamantul in ultimii 10 000 ani

Postări Recomandate

 

 1. Annunaki 

 

 Crab Nebula.jpgThe Constellation Taurus | Location, Facts, and Brightest StarsLook to the Skies This Month for the Pleiades Star Cluster | Smart ...

 

  • Locul de origine : planeta Nibiru,  din sistemul solar  Taurus A ,   in prezent Nebuloasa Crabului,  Constelatia Taurului , bratul Perseu al Caii Lactee , aflata la 6500 ani lumina de sistemul nostru solar.   O alta varianta ar fi ca ar proveni din roiul stelar Pleiadele, iar apropierea dintre stele le-ar fi permis sa faca calatorii interstelare mult mai usor si sa dezvolte tehnologia calatoriei la viteza luminii.   
  • Statut: Civilizatie disparuta,  migrata pe Pamant.  Specie disparuta 
  • Motivul migratiei:  supernova - soarele Taurus A a explodat acum 1000 ani.  In anul terestru 1054, supernova a putut fi observata de pe Pamant de astronomii chinezi din dinastia Song. Din resturile stelei explodate s-a alcatuit nebuloasa pe care azi o denumim "nebuloasa Crabului", observata in 1731 de John Bevis, apoi in 1758 de Charles Messier. Civilizatia Annunaki , fiind foarte avansata tehnologic in efectuarea calatoriilor interstelare, a parasit planeta nativa inainte ca steaua lor sa devina a o gigantica rosie dupa 30 de milioane de ani  de existenta, urmand sa explodeze in supernova.  
  • Tip civilizatie : I pe scara Kardashev, o civilizatie capabila sa extraga si sa foloseasca toate resursele energetice ale planetei pe care a aparut.   De asemenea, era o civilizatie care cunostea si practica ingineria genetica, creand in laboratoare mutanti si oameni. 
  • Economie:  civilizatie axata pe minerit, extras aur si combustibili fosili, ulterior axata pe agricultura si sclavie. 
  • Cultura: necunoscuta.  Insa sumerienii , babilonienii si asirienii i-au infatisat deseori purtand coifuri cu coarne, ceea ce ar atesta provenienta lor din constelatia Taurului.  Chiar intre anii 4006 i.en. si 2006 i.en., planeta Pamant s-a aflat in era astrologica a Taurului 
  • Anul venirii pe Pamant: 4004 i.Hr. 
  • Locul aterizarii - Orientul Mijlociu si Apropiat 
  • Nava mama -   Anu  
  • Populatie- 2000 de indivizi supravietuitori , plus o suita de cherubimi , soldati zburatori sau arhangheli sub forma hologramelor   
  • Media de viata: 1000-3000  ani 
  • Aspect:  umanoizi bipezi, cu piele de culoare inchisa,  inaltime de 2 metri 
  • Creatorii Sumerului,Akkadului, Babilonului, Asiriei, Elamului,  Persiei , Hititiei si Israelului 
  • Personalitati cunoscute, ulterior zeificati: Anu, nava cereasca echipata cu inteligenta artificiala , a devenit zeul cerului. 
  • Nunamnir Enlil , care era capitanul navei, a devenit zeul vantului, aerului si furtnunii.  Enlil mai era  cunoscut si ca  Elohim, El  sau Allah   
  • Nudimmud  Enki, fratele lui Enlil,  care era inginerul navei si cel care aproviziona nava cu apa, a devenit zeul apei si al mestesugurilor 

Poveste:  In anul terestru 4004 i.Hr., dupa ce au strabatut o distanta de 6500 ani lumina, nava a ajuns intr-o noapte deasupra Golfului Persic, in Mesopotamia unde au detectat surse de combustibil si aur pentru intretinerea navei.      Planeta parea pustie si goala, fiind intuneric, iar nava  plutea peste intinderea apeor.    Fiind intuneric, Enlil i-a comandat navei Anu "sa fie Lumina" ca sa lumineze calea. Si Enlil a vazut ca lumina este buna si a putut vedea pe intuneric imprejurimile. Enlil l-a chemat pe  operatorul  Nabu sa inregistreze si sa consemneze in baza de date toate informatiile.  

Ziua 1:  Dupa ce s-a luminat de ziua,  Enlil a ordonat membrilor echipajului sa cerceteze planeta. Anu,  inteligenta artificiala a  navei, a cercetat bolta cereasca si presiunea atmosferica si Enlil a vazut ca este in regula .    Nammu  a cercetat apele si fluviile Tigru si Eufrat  , iar sotia lui Enki, Ningikuga, a explorat mlastinile.  

Ziua 2:      Ki a cercetat solul si gravitatia . Enlil a vazut ca solul pare tocmai ideal si locuibil.    Enlil l-a trimis apoi pe botanistul  Ningishzida sa cerceteze vegetatia , plantele si pomi  care dau rod cu samanta, si a vazut ca vegetatia este buna. 

Ziua 3: Enlil l-a trimis pe ofiterul si meteorologul  Utu-Samash, nepotul sau,   sa cerceteze luminozitatea si caldura Soarelui, sa verifice temperatura si clima si asa a ajuns venerat ca zeul soarelui ,  iar spre seara l-a trimis pe fiul sau,    astronomul   Sin-Nanna si sotia sa Ningal,  sa cerceteze Luna planetei si stelele, devenind zeita lunii . Enlil a observat luminatorii cerului si a vazut  ca este bine.   

Ziua 4: Enlil a trimis-o pe nevasta sa, climatologul Ninlil,  sa cerceteze atmosfera si aerul, si a observat pasarile inaripate potrivit felurilor lor, vazand ca sunt roditoare, se pot inmulti.  In aceeasi zi l-a trimis pe Enki sa caute semne de viata in apa si a gasit o varietate de pesti ce misuna apele.   

Ziua 5:  Enlil l-a trimis pe Dumuzid, zoolog si crescator de animale,  sa cerceteze fauna si a gasit  animale mici si animale salbatice, vite, fiare mari si praduitoare, potrivit felurilor lor.  Si Enlil a vazut ca acest lucru e bun.  

Apoi, l-a trimis pe Enki sa vada daca exista forme de viata inteligenta sau muncitori primitivi care sa-i foloseasca la extragerea combustibililor si aurului.   A gasit cativa oameni  care erau prea primitivi, ca niste animale. Iar Enlil i-a spus : sa facem om dupa chipul nostru, dupa asemanarea noastra, ei sa domneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul, si peste toate animalele mici care misuna pe pamant.Si sa-l punem sa munceasca pentru noi si sa ne venereze.   

Enki , impreuna cu sotia sa Ninhursag,  care anterior au mai creat mutanti in laborator de la lei si tauri inaripati  cu capete,   au  luat ADN-ul oamenilor primitivi, l-a combinat cu ADN-ul speciei lor al unui membru de echipaj mort  si au rezultat un barbat pe nume Adam  si o femeie numita Eva  care erau niste bebelusi clonati dupa Annunaki si dupa Homo Sapiens. In ajutorul sau a venit Marduk, un alt fiu al sau,     Enlil a venit la ei si i-a binecuvantat sa se inmulteasca, sa umple pamantul, sa-l supuna si sa-l munceasca pentru ei.   Au continuat sa cloneze mai multi barbati si mai multe femei.   A modificat apoi plantele ca sa le asigure hrana.  

Ziua 6:  Vizitatorii nou veniti s-au stabilit pe un platou plin de vegetatie pe care l-au denumit EDEN, dintre fluviile Tigru si Eufrat.   Ei au pus astfel bazele civilizatiei sumeriene.  Dupa cativa ani, barbatul si femeia au crescut, numindu-i Adam si Eva.  Enlil i-au pus astfel la munca in mine, alaturi de ceilalti oameni.    Ninurta profesorul  , fiul lui Enlil, a venit sa-i ajute sa-i invete cultivarea plantelor, culesul, vanatul si scrierea. .Iar Inanna-Ishtar, fiica lui Enki, insurata cu  Dumuzid, i-a invatat cum sa se reproduca, cat si tainele razboiului si justitiei.    Enlil ii lasa pe oameni sa manance din toti pomii, dar nu si din pomul de rodie.  

Intre timp, a izbucnit o cearta intre Enlil si Enki. Enki, din razbunare,  a folosit un transmitator cu holograme deghizandu-se intr-un sarpe si  s-a dus la o Eva si i-a  inmanat  o rodie.   Eva a mancat rodia, iar din ea au scapat cateva seminte pe pamant. Dupa un timp, Eva a observat ca a crescut un pomisor  de rodie. L-a cules, la gustat si i s-a parut bun. S-a dus la Adam si a gustat si el. Astfel, oamenii au invatat sa cultive prima rodie si sa practice agricutura.  Enlil s-a enervat cand a aflat si i-a alungat din Eden, de asemenea l-a alungat si blestemat pe Enki.  Enki si Enlil si-au adunat armate si s-au infruntat.  Enki a pierdut, fiind batut de un cherubim, Mihail, si a fost imprizonierat  pe viata de catre Nergal.    Enki a devenit astfel Lucifer sau Diavolul, acuzatorul sau adversarul prigonit,    iar    Adam si Eva au devenit primii agricultori din istorie. 

Cu timpul, oamenii s-au inmultit si au construit orase ca  Ur, Uruk, Akkad, Nippur, Umma, Lagash .   La un moment dat, unii dintre cherubimi, soldatii annunaki, s-au  indragostit de femeile umane si au facut sex cu ele, dand nastere unor creaturi oribile , numiti giganti.    Orasele au devenit supraaglomerate si foarte galagioase    incat ca Enlil , dezamagit de creatia sa,  s-a enervat si a declansat artificial inundatii  si furtuni   aidoma unui potop care a devastat orasele si omorand populatia din regiune . Nu inainte  ca   Utnapishtim sau Noe  sa fie salvat de Enki si pus  sa construiasca o arca cu capsule de probe ADN de la toate animalele si plantele, dandu-i coordonate si instructiuni prin semnale telepatice.  

Civilizatia sumeriana si-a revenit, si pentru a nu mai fi inundata, a incheiat un legamant cu zeii - sa construiasc rachete ca zeii sa poata plece , dar fara succes, pamantenii neavand decat caramizi de lut si lemn. Asa ca rachetele au devenit ziggurate si temple pentru venerarea zeilor.  

Ghilgamesh a fost chiar un hibrid nascut dintr-un  barbat pamantean si  Ninsun, o membra Annunaki, fiind un om puternic care s-a imprietenit cu Enkidu , un om primitiv, si impreuna l-au doborat pe Humbaba, un mutant creat in laborator de Annunaki  si un taur modificat genetic.  

Nu se mai stie ce s-a intamplat apoi. Elohim s-a refugiat intr-un cort pe Muntele Sinai   unde a murit mii de ani mai tarziu, alaturi de o alta sotie, Asherah,   dar nu inainte de a naste doi fii -   Marduk, cunoscut si ca Yaweh sau  Assur ,  un zeu pustnic al deserturilor, manios, crud, razbunator, nedrept, dar si intelept si nationalist. Celalalt fiu , Ba'al, locuia pe muntele Zaphon, care ii mostenea tehnologia si abilitatea declansarii furtunilor si ploilor.     

Yaweh, invidios ca popoarele din Canaan  ii venerau pe fratii sai, moabitii pe Chemosh, amonitii pe Moloch, edomitii pe Qos , isi alege un popor- israelitii, condusi de Avraam, succedat de Isaac si Iacov,   care devine poporul ales.  Ba'al detinea insa suprematia.  

Yahweh isi ura fratii rivali pentru ca au provocat foamete si seceta de i-au trimis pe israeliti sa emigreze in Egipt, fiind luati sclavi. Yawheh s-a folosit de Moise ca sa-i elibereze si sa-i transporte inapoi sub comanda lui Ioshua sa recapete Tinutul Fagaduintei, nu inainte de a vizita Muntele Sinai unde Enlil/Elohim i-a inmanat lui Moise tablele cu cele 10 legi.    

Dupa ce israelitii au cucerit Taramul Fagaduintei si au nimicit popoarele sub comanda lui David, creand regatul Israelului,    Yawheh s-a intalnit si si-a invins intr-o lupta  pe fratele sau cel mare, Ba'al, care ranit fiind, fuge in Africa, luandu-si numnele de Ba'al Hammon unde avea sa fie venerat in colonia feniciana, Cartagina. 

Yawheh a luat-o drept nevasta pe Asherah, si-a pretins titlul de "El-Shaddai " si si-a pus poporul evreu condus de Solomon sa-i construiasca un templu in cinstea nuntii sale cu Asherah.  Yawheh a interzis idolatria si iata asa, a devenit unicul zeu al israelitilor.  Cand a vazut ca israelitii au incalcat poruncile si pacatuiau, Yawheh i-a pedepsit crunt , trimitand babilonienii, ba apoi persii si macedonenii  si apoi romanii   sa-i ocupe. 

Nu se mai stie ce s-a intamplat apoi.  Annunaki sunt in prezent o specie disparuta, murind cu totii dupa cateva mii de ani de sedere pe planeta, iar din cauza infertilitatii sau deteriorarii tehnologiei, au murit fara sa mai lase urmasi pur sange, de aceea au recurs la conceput hibrizi. Nu se stie cati au existat in total, dar se pare ca acestia posedau abilitati supraomenesti. 

Probabil  inainte sa moara, prin anul 7 inaintea erei noastre,  cand Iudeea a fost sub ocupatie romana,  Yawheh  a lasat-o gravida pe Fecioara Maria, care a dat nastere unui alt hibrid om-annunaki prin eprubeta, Isus, care era capabil sa faca miracole, sa readuca mortii la viata si sa vindece bolnavii.   Isus a predicat o noua religie in Iudeea si Galileea,  a facut miracole si s-a aratat drept fiul lui Yawheh, fiind insa persecutat de farisei si romani ca fiind un blasfemiator.  Dupa ce a fost crucificat, acesta a inviat si s-a ridicat la cer cu o nava extraterestra, in urma sa fiind lasata o noua religie, crestinismul, care rezista pana azi .  Fiindcă atât de mult a iubit Yawheh  lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.

Unul dintre cherubimi, Gabriel,   cel care s-a ocupat de inseminarea fecioarei Maria cu embrionul hibrid din care avea sa se nasca Isus Christos,   vreo 600 ani mai tarziu  i-a aparut sub forma de holograma intr-o pestera si i-a povestit despre zeul  Elohim/Allah     lui Mahomed, cel care avea sa devina profetul si creatorul unei noi religii, Islamul, si creatorul imperiului arab.  Iar Utu l-a nascut pe Mithra, cel care a pus bazele zoroastrismului in Persia/Iran.   

Si asta a fost povestea aparitiei celor trei mari religii monoteiste existene si azi : crestinismul, islamul si iudaismul, create de Yawheh, fiul lui Elohim, religii care in prezent se infrunta prin razboaie indelungate de peste 1000 ani si chiar in prezent pentru petrol  si putere. 

 

Cuneiform sumer dingir.svg Looking for alien DNA

 

Ancient-Annunaki-Sumerian-Gods-Sacred-Pine-Cone-Fertilization ...Lamassu - Wikipediasümerler ve yaradılış destanı - inci sözlükThe Sumerian mother Goddess Nammu ("Snake headed Goddess figure ...Iraqi Transport Minister Announces that Sumerians Launched ...The origins of human beings according to ancient Sumerian texts ...SÜMERLER (M.Ö. 4000 - M.Ö. 2000) - Gündem Türkiyetürkiye laik ülkeyse neden bayrakta hilal var - uludağ sözlük

Iranian - Cylinder Seal - Walters 42775 - Side E.jpgEa_%28Babilonian%29_-_EnKi_%28Sumerian%29.jpgTablet of Shamash (2).jpgSumerian Cylinder Seal of King Ur-Nammu.jpg

 

 

Ancient Parthian relief carving of the god Nergal from Hatra.jpg1280px-Image_from_page_39_of_%22Ancient_seals_of_the_Near_East%22_%281940%29.jpg

Milkau_Oberer_Teil_der_Stele_mit_dem_Text_von_Hammurapis_Gesetzescode_369-2.jpg800px-British_Museum_Queen_of_the_Night.jpg1280px-Seal_of_Inanna%2C_2350-2150_BCE.jpg800px-Kudurru_Melishipak_Louvre_Sb23_n02.jpgCropped Image of Carving Showing the Mesopotamian God Ninurta.png800px-Esprit_protecteur_%28British_Museum%29_%288704834191%29.jpg800px-Dieu_mort.jpgHero lion Dur-Sharrukin Louvre AO19862.jpg800px-PazuzuDemonAssyria1stMil_2.jpg800px-Mithra_%284684713252%29.jpgBaal thunderbolt Louvre AO15775.jpg800px-Zeus_Yahweh.jpgCharlton Heston as "Moses" in the movie "The Ten Commandme… | Flickr

  Cefalù Pantocrator retouched.jpgDespre islam si Mahomed, câinele ticălos – gânduri din ortodoxie (2)

Editat de no-user-name
  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2. Orionii 

Orion's Belt - WikipediaStar Cluster Near Orion Nebula Revealed in Telescope Views | SpaceBarnard 33.jpg

  • Locul de origine :  Stea/planeta necunoscuta aflata la  1200-1300 ani lumina de Pamant ,  Constelatia Orion, Centura Orionului, amplasata in preajma Nebuloasei Orion si Nebuloasei Cap de Cal. E foarte probabil ca civilizatia sa fi colonizat planetele toate celor trei stele din centura lui Orion -  Alnitak, Alnilam si Mintaka .  
  • Statut: civilizatie disparuta, specie disparuta 
  • Motivul disparitiei:   necunoscut, probabil o supernova din apropiere care a dus la crearea nebuloasei Orion sau Nebuloasei Cap de Cal . Fie s-au temut de steaua Beltegeuse care a devenit o gigantica rosie, iar supernova va deveni inevitabila in viitor.  
  • Tip civilizatie : II  pe scara Kardashev, o civilizatie capabila sa capteze energia de la Soare, probabil chiar prin sfera Dyson 
  • Anul venirii pe Pamant:  3500 i.Hr., dupa o calatorie pe o distanta de 1300 ani lumina 
  • Locul aterizarii - Egipt, Africa de Nord 
  • Nava mama -  ATUM ,  o nava solara  capabila sa extraga energie de la Soare, sa zboare pe distante lungi la viteza mare. Ulterior avea sa fie cunoscut drept ATEN. 
  • Populatie-  2 indivizi la inceput, ulterior populatia a crescut la  1500  de indivizi 
  • Media de viata:  1000-3000 ani  
  • Aspect:  Inalti de 2-3 metri, cu piele de culoare inchisa  sau deschisa,  unii chiar cu piele verde ca Osiris. Multi dintre ei isi ascund chipurile,purtand masti de animale specifice regiunii egiptene: sacali, pisici, ibisi, soimi, tauri, lei, scarabei, serpi,  chiar adoptand tinuta populara specifica locului  
  • Tehnologie: capteaza energie de la Soare, poseda cunostinte de inginerie genetica, readucere la viata, hibernare, reproducere prin vitro.   

Poveste:  nava ATUM, aterizata in Egipt, pe o colina de pe Nil inundata dimprejur,  a captat lumina de la Soare si i-a trezit  din hibernare  doar pe  pasageri, pe Shu si Tefnut, frati si sot si sotie,  care au fost conceputi prin eprubeta pe perioada calatoriei din ADN-ul lui Amon Ra, fostul capitan al navei, care a murit intre timp.  Cei doi au fost programati si instruiti de inteligenta artificiala a navei  sa devina climatologi de profesie.  

Acestia au  iesit din nava  .  Shu a verificat compozitia aerului sa vada daca e respirabil si a vazut ca este in regula. De atunci s-a preocupat de aprovizionarea energetica a navei. In fiecare noapte naviga cu nava ATUM-RA  in recunoastere, iar de dimineata pana seara  poposea sa porneasca panourile solare si sa alimenteze nava.  Tefnut a verificat umezeala aerului, cat si temperatura.Acestia au creat un sarpe gigantic, Appophis, insa s-a dovedit periculos si au folosit nava solara sa-l distruga.  

Apoi, cei doi au lansat pe orbita planetei un satelit numit NUT, din care au extras capsulele cu ADN-ul speciei lor , apoi au construit o baza subterana numita GEB unde au conceput bebelusi prin eprubeta. Acestia au crescut si au devenit noii conducatori, o elita cunoscuta ca Eneida.

La bord se mai aflau savantul Toth,  specializat pe stiinta, care purta masca de Ibis cand se arata in public, Sobek care era ofiter si purta masca de crocodil,   sotia sa Ma'at, care era paznica navei si specializata pe justitie, purtand o pana pe cap si le spunea muritorilor sa fie cinstiti aratandu-le balanta cu inima ce era mancata de o creatura mutanta daca era prihanita, Knhum geneticianul care purta masca de taur, care a creat o noua specie de egipteni combinand ADN-ul egiptenilor primitivi de atunci cu cel Orionian,     Hapi care studia revarsarile Nilului, Khonsu care studia Luna si bolta cereasca pe timp de noapte, Hathor care purta coarne de vaca, era cea mai frumoasa membra a echipajului, era si o razboinica fioroasa purtand masca de leu pentru a inspaimanta pamantenii curiosi si de aceea a devenit cunoscuta si ca Sekhmet,   Renetutet, care purta piele de cobra, era medicul echipajului. Acestia au facut experimente genetice pe animale, rezultand vaci, maimute, vulturi si ibisi mutanti ce au devenit venerati,  ori au contactat pamanteni si au dat nastere hibrizilor ca Ptah, un mestesugar si arhitect priceput, Imhotep fiind urmasul sau,   Nefertem, cel mai frumos barbat, purtand lotus pe cap,  Neper , un fermier iscusit,  Anhur, un razboinic fioros,  Mahes, un alt razboinic care purta masca de leu, Anuket, Mut  care putea da nastere multor copii,  Neith care era foarte inteligenta, si multi altii. Ba au si facut un experiment prin care au creat  animale vorbitoare ca taurul Apis, babuinul Babi, cainele cu cap de maimuta  Aani , pestele Abtu si Medjet , ibisul Bennu, sarpele Uraeus,  sarpele Apep,  leopardul cu cap de sarpe,  Sfinxul - leul cu cap de om hieracosfinx, leul cu cap de soim,  Grifonul -  leul cu cap si aripi de vultur, si Taweret,  hipopotamul vorbitor.  

 

Apoi i-au nascut pe Osiris, hibridul cu piele verde, si Isis, si pe Seth si Nephythys.   Set si Nephythys s-au casatorit si l-au nascut pe Anubis, care purta masca de sacal.

Osiris a crescut si a iesit in lume sa-i invete agricultura pe egipteni, cum sa astepte revarsarile, cum sa insamanteze pamantul, cum sa-l sape, cum sa culeaga graul  la seceris. Iar Toth i-a invatat pe egipteni scrierea si matematica.

Osiris  a devenit primul faraon al Egiptului, casatorindu-se cu sora sa Isis. Fratele lor  , Seth, invidios fiind, a complotat impotriva lui Osiris  si l-a ucis printr-o siretenie la petrecere, inchizandu-l intr-un sarcofag. Apoi i-a ciopartit trupul. 

Isis, jelindu-l, i-a cautat resturile si le-a gasit pentru a-l readuce la viata . Cu ajutorul lui Anubis, i-a refacut trupul mumificandu-l si invelindu-l cu bandaje , mai putin penisul care s-a pierdut.  Asa ca Isis i-a extras ADN-ul si si l-a injectat pentru a face un copil prin eprubeta.  Isis, tot prin eprubeta, a mai preluat ADN-ul din capsula navei solare RA, pe care l-a incrucisat cu ADN-ul unei pisici,  si i-a dat nastere lui Bastet, o femeie hibrid cu cap de pisica 

Osiris si-a revenit pentru cateva momente, dar a murit.  Anubis a devenit de atunci zeul mortilor, cel care i-a invatat pe egipteni sa-si mumifice mortii ca o alinare, facandu-i sa creada in viata de apoi.  Isis i-a dat nastere lui Horus,  care a devenit noul faraon, purtand masca de soim.  Acesta s-a dus sa-l infrunte pe Seth si a rezultat un mare razboi. Horus si-a pierdut un ochi, dar in final, l-a capturat/ ucis pe Seth.  

Horus a devenit conducatorul Egiptului si s-a casatorit cu Hathor . Dar dupa moartea sa, Egiptul a fost impartit in doua:

-Egiptul de Sus  care era condus de fiica sa, faraonul Gazela, urmata de faraonul degete de melc,  faraonul peste,  faraonul elefant  , faraonul taur si faraonul taur.

-Egiptul de Jos, care era condus de  fiul sau,  Hedju Hor, urmat de Ny-Hor. 

Undeva in 3150 i.e.n., faraonul Narmer-Menes, urmas  al lui Horus, a unit Egiptul intr-un singur regat, devenind unicul faraon. Faraonii au inceput sa construiasca piramide cu ajutorul Orionilor.

Orionii , venerati ca zei de egipteni si conducand Egiptul prin faraoni care erau interpusi,   dupa cateva generatii, au inceput sa le fie dor dupa casa, dupa planetele lor, situate pe stelele Alnitak, Alnilam si Mintaka .Nu se stie ce s-au ales de Orioni, probabil ca au plecat in spatiu, in cautare de alte planete. 

Asa ca faraonii Khufu, Kafre si Menkaure , care erau urmasii lui Horus, au construit trei mari piramide la Giza care se aliniau perfect cu stelele din centura constelatiei Orion, sperand ca zeii sa se intoarca intr-o zi. Piramidele au fost construite  fix langa statuia gigantica a unui sfinx cu cap de leu, apoi de sacal, care ulterior a fost modificat in cap de om. O sculptura care pare sa fi fost realizata in anii 10000 -8000 i.e.n., in era astrologica a Leului,   de catre o alta civilizatie extraterestra  avansata, provenita din constelatia Leului, despre care nu se stie nimic. 

Faraonii, cu sangele lui Horus, al lui Isis si Osiris , au continuat sa domneasca in Egipt pana in anul 30 i.en. cand regina  Cleopatra, ultimul faraon,  s-a sinucis,  iar fiul ei Cezarion Ptolemeu al XV-lea a fost ucis.

Egiptul a fost  ocupat de romani, apoi de arabi. Civilizatia egipteana a decazut, lasand in urma doar ruine, mumii, piramide si hieroglife. 

Aten.svgRe-Horakhty.svg

Shu with feather.svgTefnut.pngThoth.svgProfile of a woman in ancient Egyptian clothing. She has yellow skin and bears on head a pair of cow horns, between which sits a red disk encircled by a cobra. She holds a forked staff in one hand and an ankh sign in the other.

 

 Myths of Ancient Egypt: Generations of Egyptian Gods

 

Standing Osiris edit1.svgIsis.svgSet.svgNepthys.svg

 

 

Anubis standing.svgBastet.svgHorus standing.svg

 

 

What has Egyptian Pyramids in common with Orion Nebula and the ...

Pyramids of Giza and Orion's Belt - Online Star RegisterI will get a tattoo of this constellation, I have always loved ...The Star Correlation Theory - The Orion Mystery: Unlocking the ...sphinx watching the rising sun in leo constellation - Google ...image.jpeg.3308334419f8786ee46415f60e918628.jpegTHE GREAT SPHINX IN THE AGE OF LEO? « www.robertbauval.co.uk

Editat de no-user-name
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toată stima pentru strădania ta. Dar acest thread pe care l-ai descis cu singuranță încăpea în cel pe care l-am deschis eu, cu mult mai devreme, pe aceeași temă. Că așa, ar putea să mai vină încă vreo trei cu ceva de genul: „Cel puțin 3...”, „Cel puțin 7...”, „Cel puțin 17...” și așa mai departe.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 4/4/2020 at 11:06 PM, Vriies said:

Toată stima pentru strădania ta. Dar acest thread pe care l-ai descis cu singuranță încăpea în cel pe care l-am deschis eu, cu mult mai devreme, pe aceeași temă. Că așa, ar putea să mai vină încă vreo trei cu ceva de genul: „Cel puțin 3...”, „Cel puțin 7...”, „Cel puțin 17...” și așa mai departe.

Sunt civilizatii antice stravechi ce n-au legatura cu alea patru specii de care vorbesti si care ne-ar fi vizitat recent.  

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

3. Hindu 

 

  • Locul de origine :  necunoscut , probabil dintr-o alta dimensiune 
  • Statut: necunoscut, au plecat si nu s-au mai intors. Cei 1,2 miliarde  de adepti ai hinduismului sustin ca acesti extraterestrii inca ne vegheaza.  
  • Tip civilizatie : IV-V.  Un tip de civilizatie energetica interdimensionala, capabila sa modifice timpul si spatiul. Indivizii se pot teleporta oriunde, pot comunica telepatic, pot crea mutanti precum maimute vorbitoare.    Poseda nave spatiale si pot fabrica arme nucleare. 
  • Anul venirii pe Pamant: 10 000 i.e.n. 
  • Locul contactului - India  
  • Populatie-  mii , impartiti in tabere, zei vs demoni 
  • Media de viata: nemuritori  
  • Aspect:  umanoizi bipezi, cu piele de  culoare inchisa sau albastra,   unii au intre 4 si 100 de brate si picioare, altii au cate 2-3  sau sute de capete, desi e posibil sa fie o iluzie indusa de ei 
  • Creatorii civilizatiei indo-ariene :  i-au invatat pe localnici sa scrie, sa construiasca orase cu canalizare ca Mohenjo Daro si Harrappa,  si au dus Războiul Kurukshetra in care au utilizat bombe nucleare rezultand radiatii . La un moment dat au declansat un potop pentru a extermina omenirea tot in maniera Potopului biblic.  Acestia i-au facut pe indieni sa creada in Karma,  Chakra, Dharma si Reincarnare si sa venereze vacile,  sa faca ritualuri pentru celebrarea zeilor. 

 

800px-The_Celestial_Chariot_%286124515635%29.jpgVimana - Imgur 

Decoding the story behind four faces of Lord Brahma - THE HINDU PORTAL

Where is the mention of 'Shiva is Supreme Lord of Vishnu and ...Shiva | Hindu shiva, Estátua de shiva e Arte hindu

Radha Krishna Raas Leela Canvas Painting(Unframed) – Khirki.inAbout Lord Ganesha and Ganesh Chaturthi History - Sabai De Ka ...Hanuman Ji ! | Lord hanuman wallpapers, Hanuman wallpaper, Jai hanumanDevasena - WikipediaRama and Sita Hindu Gods Stock Photo: 6625707 - Alamy

Hindu Goddesses Parvati Stock Photos & Hindu Goddesses Parvati ...Full Moon In Ashwini | Goddess lakshmi, Lakshmi images, Hindu deitiesGoddess Saraswati - Poster in 2020 | Saraswati goddess, Saraswati ...The Hindu Goddess Durga – The Goddess Garden Kali by Raja Ravi Varma.jpgSamayapuram Mariamman - 1079x1600 Wallpaper - Ecopetit.catLord HariHara | Lord vishnu, Lord vishnu wallpapers, VishnuBuy Avercart Lord Shiva with Parvati as Ardhanarishvara Poster ...Shri Surya Bhagvan bazaar art, c.1940's.jpgLord Chandra, Planet Moon, Chandra God, Hindu God ChandraBudha graha.JPGBrihaspatiAngraka graha.JPGShukraShani graha.JPGRahuKetu 12 Characters From The Mahabharata Who Survived The Kurukshetra ...Mahabharata War | Krishna art, Hindu art, ArtHinduism-scientific view: Time travel or Time Dilation in Hindu ...Which was the most lethal weapon among the Brahmastra, the ...What exactly is brahmastra? - QuoraThe Sudarshana Chakra

Editat de no-user-name
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu multi ani in urma am citit intr-o carte un pasaj care m-a uimit! Marturisesc faptul ca m-a uimit, m-a impresionat, m-a surprins si "mi-a dat de lucru" :biggrin:!  Am inceput sa-mi pun intrebari si sa fac unele "cercetari" (intr-un mod specific mie si "misiunii mele" sa zic asa...) mai cu seama "prin derutarea adversarilor", ca sa facem si un spirit de gluma...: "Tao, Mao, Lao", ajutandu- ma mult intrebarea , uimitor intrebatoare: "Tze"...?- fiecare in traducerea specifica natiei, bineinteles).

"Acum 10.000 de ani, o rasa de giganti cunoscuti sub numele de "fiii luminii reflectate" i-a invatat pe chinezi multe secrete tehnologice- metalurgie, ceramica, manufactura prafului de pusca si a sticlei, precum si modul in care corpul uman functioneaza. Un text fundamental al medicinii traditionale chineze, "Tratatul de medicina interna" apartinand Imparatului Galben, considerat unul dintre acesti fii, vorbeste despre forta vietii, qi, care traverseaza corpul uman...".

Eu vand o oarecare rezonanta profunda cu "Taijiquan" si nu-mi explicam unele experiente/trairi din interiorul fiintei mele, am aflat ca exista multe teorii si legende legate de data si locatia  aparitiei intr-un sat aflat in apropierea templului Shaolin, numit Chenjiagou. In opinia mea, nu a aparut intr-un singur loc, ci exista deja. De ce spun asta? Iata , in urma cu multe mii de ani pe malul fliuviului, care astazi poarta denumirea de "Galben", oamenii practicau exercitii de respiratie care ii ajutau sa-si amelioreze problemele de reumatism aparute din cauza umezelii din zona. In jurul anului 500 Bodhidharma, cunoscut ca si Daruma sau Ta Mo, paraseste tara natala pentru a raspandi in China invatatura budhista bazata pe tehnica meditatiei, "Dyana". Aceasta invatatura va fi cunoscuta in Chin sub denumirea de "Ch'an" iar in Japonia de "Zen". Acesta se stabileste initial langa templul Shaolin.

Mi-am amintit de acestea (din nou) citind postarea de mai sus a user-ului "no-user-name" !

Editat de Lucia N

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
2 hours ago, no-user-name said:

Sunt civilizatii antice stravechi ce n-au legatura cu alea patru specii de care vorbesti si care ne-ar fi vizitat recent.  

Ba exact despre asta e vorba. Se subînțelege că orice specie care ar fi ajuns pe Pământ, e și o civilizație străveche. Logic, pentru că în caz contrar n-ar fi ajuns colea. Și era vorba, printre altele și de civilizații din Orion. Și nu eu vorbeam, vorbea fostul ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer. Și spunea „cel puțin patru”, deci pot fi șase, opt, zece etc.

În fine, tu poți să scrii. Chiar te urmăresc cu interes.

Editat de Vriies

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie-mi place felul cum "no-user-name" isi exprima punctul de vedere, ca urmare a cercetarilor si intelegerilor la care a ajuns pana acum si consider ca o face chiar intr-un mod destul de profesionist!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

4. Omuletii Cenusii / Zeta Reticulianii  

Constellation Reticulum

  • Locul de origine :   Sistemul binar Zeta Reticuli, constelatia Reticulum, aflat la 40 ani lumina de Pamant  
  • Statut: necunoscut,  exista zvonuri ca acesti  extraterestrii inca ne viziteaza si ne  vegheaza.  
  • Tip civilizatie :  III.    
  • Tehnologie: nave spatiale in forma de farfurii zburatoare care pot efectua calatorii interstelare cu mult peste viteza luminii ,  tehnologii militare avansate 
  • Anul venirii pe Pamant:   din anul 27 000 i.Hr. (conform picturilor rupestre) pana in anul 1947 (incidentul Roosevelt) 
  • Locul contactului - la nivel global 
  • Populatie-   necunoscut 
  • Media de viata:  necunoscut  
  • Aspect:   Umanoizi bipezi, scunzi de inaltime, nu poseda  nas, urechi si  organe sexuale , au musculatura diminuata si structura scheletului e vizibila. Au picioare scurte si brate lungi cu degete alungite.  Au capete mari, ochii negri largi, fara par  pe corp.  

  Sunt creatorii rasei asiatice si ai civilizatiei chineze, japoneze si coreene.  E posibil ca ei sa fi contribuit la evolutia lui Homo Erectus in rasa asiatica de azi acum 500 000 ani.  Posibil sa fi contribuit si la aparitia civilizatiilor mezoamericane.  Probabil ca ei , ori localnicii care i-au contactat au  realizat liniile de la Nazca avand in vedere figura unui astronaut cenusiu.   Par sa fi fost mai putin implicati si mult mai distantati decat au fost celelalte rase extraterestre.   Oamenii antici i-au venerat ca zei. 

La randul lor, au creat hibrizi ce au devenit venerati ca zei. 

Amazon.com: Posterazzi A Grey Alien from the Zeta Reticuli binary ...Ancient cave paintings, which eerily resemble the alien species ...UFOs and Ancient Aliens in Art | Paranorms8 Cave Paintings depicting Aliens - Seren Thomas - MediumAlien-cave-drawings-of-Sego-CanyonThe Tassili n'Ajjer cave paintings in Algeria, North Africa | Cave ...Secrets of the Frescos in Tassili n'Ajjer | The Ancient OnesWANDJINAS12ancient-aliens-indiawandjina2bwandjinas-3On_the_Barnett_River_Mount_Elizabeth_Station_10705419335.jpgNo Biggie, Just 10,000 Year Old Cave Paintings of Aliens Have Been ... A General Outline of the Aborigines View of Life   

Nazca Lines - HISTORYThe Truth behind the Nazca Lines? | Nazca lines, Nazca, Ancient aliens

crop circle vs nazca lines | Nazca lines, Nazca lines peru ...

 

 Scientists believe they have solved the mystery of Peru's Nazca Lines

 What if Nazca lines were ancient times memes? : funnyNazca Lines in Peru: How to visit these mysterious geoglyphs in ...43346894_303.jpgHow the Nazca Lines Were Made | Blog Machu Travel Peru

Editat de no-user-name
  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×