Sari la conținut
Forum Roportal
Claudiu52

Deprimat si trist

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu stiu daca este locul potrivit pentru a scrie (rog administratorii sa mute topicul la locul potrivit) dar vreau sa va spun ca in ultima vreme atat internetul cat si mass media sunt bombardate cu stiri despre COVID-19. Eu nu ma uit la stiri dar de ceva timp (mai exact trei saptamani) am inceput sa fiu influentat si eu de asemenea stiri. Eu nu mai am parinti (mama mea a murit acum patru ani). Singurii sustinatori imi sunt colegii de serviciu. Am un loc de munca dar lucrez de acasa. Totul este OK dar ceva lipseste. Ce lipseste oare ? Stau toata ziua in casa si imi vine sa plang tot timpul. In ultima vreme dorm si eu pe apucate. Vreau si eu un sfat din partea voastra. Va multumesc anticipat. Si ca sa ma prezint si eu,  ma numesc Claudiu Ciucurel si am 50 de ani. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut Claudiu.

Stai pe aproape si participa la discutii cu noi, forumistii. Avem subiecte pe toate domeniile, cauta in arhive. 

Daca crezi ca ai nevoie, exista si numere de telefoane unde poti suna si vorbi cu psihoterapeuti; ei te pot ajuta sa iti spuna cum sa iti petreci aceasta perioada astfel incat sa fii mai putin afectat emotional, sa iti gestionezi mai biene emotiile.

Prieteni nu ai? Mai suna pe cate unul la telefon seara ca si cum ai iesi la o bere cu el. Ideal e sa va si vedeti pe webcam. 

De altfel, poti sa te inscri ca voluntar in aceasta criza. Daca esti izolat la domiciliu, remote. Daca nu, poti sa soliciti sa iesi pe teren la anumite organizatii care au deja voluntari acreditati pentru distributia de medicamente/alimente. In ce zona esti?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa te inscri ca voluntar la geek for democracy si la altii, atunci. uite:

https://www.declic.ro/bucuresti-nu-suntem-singuri/

 

cauti organizatiile pe facebook, uite, la Geek for Democracy gasesti asta la pagina lor

 

Am început proiectul Cumpărături la ușa ta prin care vom crea o rețea de voluntari care va aproviziona cu alimente de bază persoanele aflate in izolare și nu se pot aproviziona singure.Zilele astea vom lansa un call center unde oamenii vor putea suna pentru a plasa comenzi. Marian Rădună e omul care a început proiectul și care deja livrează comenzi în București (inimă).

Avem nevoie foarte mult de ajutor in următoarele forme:

1. Voluntari pentru call center

Avem nevoie de voluntari care să răspundă la telefonale oamenilor și să preia comenzile. Call center-ul este virtual, deci veți putea lucra de acasă cu un program flexibil. NU este nevoie să vă deplasați. Vă puteți înscrie ca voluntar pentru call center aici: https://forms.gle/7bUuAkv3UaBgapu79

2. Voluntari pentru livrare

Avem nevoie de voluntari care să facă cumpere și să livreze produsele. Vă puteți înscrie ca voluntar pentru livrări aici:
https://forms.gle/VgfiiZGgjL6Gdijw7

IMPORTANT: în cazul în care vreți să fiți și voluntar de call center și de livrare vă rugăm să vă înscrieți în ambele formulare.

Editat de Stu'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 3/26/2020 at 1:42 PM, NicolaeT said:

De ce nu ai sotie si copii ?

Poate că are copii dintr-o căsătorie anterioară, cine știe?

Chiar dacă nu are, nu putem certa un om că n-are nevastă și copii. Fiecare-și trăiește viața cum poate. 

Poate că e o postare „confecționată” ca să meargă treaba pe forum! :laugh: Și să vină altruiști, precum drăguța de Stu, cu soluții. :smile:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 15 minute, Vriies a spus:

 

Are de constientizat si de inteles ceva din toata viata sa si este ca si un strigat de ajutor...!

Editat de Lucia N

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
DepreHUB, primul hub anti-depresie din România, deschide o linie telefonică anti-anxietate, în contextul răspândirii infecției cu Coronavirus COVID-19 la nivel național și al stării de îngrijorare generată în rândul populației. Categoriile cele mai predispuse la anxietate în această perioadă sunt adulții cu tulburări emoționale, copiii și medicii sau alți furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Crețescu, fondatoarea depreHUB.
 
0374.456.420 este numărul Helpline Anti Anxietate gratuit, deschis 24/7.

Helpline-ul 0374.456.420 poate fi apelat gratuit, 24/7, de către persoanele care se confruntă cu anxietate și atacuri de panică.
Editat de Ninen

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×