Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Carrina_19

ajutor

Recommended Posts

am si eu o problema,defapt parintii mei:au vandut apartamentul cu 1 miliard de lei unor prieteni,pana acum ne-au dat 200 mil la notar si 600 mil prin banca..restul prin vb..adica ei spuneau ca ne dau bani peste o luna..si ne dadea 30 mil azi..alte 15 peste 3 luni..parintii mei in momentul in care prim bani scriau 20 mil.. 3 iunie 2005,si semnau martori cam vreo 3 pers..avem martori care stiu de suma de 1 miliard..insa doar prooprietari au acest act,noi bazandu-ne pe incredere....ei neaga ca apartam a fost vandu cu un miard!problema e ca deja apartam e pe numele lor si noi riscam sa fim dati afara..exista doar un acord vb intre parintii mei si cumparatori..noi vrem sa avem banii astia p[tr ca ne tb sa cumparam o casa..cum ii putem determina sa ne dea bani?am inteles ca nu exista o solutie,actele casei sunt pe numele lor..macar sa existe ceva care sa-ii sperie..orice sfat e bine venit ..va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

cel putin daca ati fi facut un fel de proces-verbal semnat de cumparat si de vanzat cu privire la suma reala ce trebuie achitata... (cei in domeniu stiu ca e vorba de o modalitate de deghizare a contractului)... faptul ca zici ca ai martori care au asistat la intelegerea voastra poate fi o portita pt tine...

un prieten de-al meu era sa treaca printr-o situatie asemanatoare... cumparatorul (un smenar) zicea ca el e corect si nu e nevoie de hartii pe care sa le semneze etc... i-am replicat: daca esti corect cum te lauzi inseamna ca n-ai nici un motiv sa nu semnezi o hartie care confirma intelegerea intre parti...

deci a avut de ales: ori semneaza cu privire la toata suma ori ne luam la revedere si caut alt cumparator...

 

bafta!

Edited by kodat

Share this post


Link to post
Share on other sites

buna

 

 

ooooooooffffffffffffffff

 

DECI SORO E CAM ASA CUM ZICEAU SI UNII MEMBERS SI E MAI NASOL AM CITIT SI EU RASPUNSURILE LOR ; DACA PARINTII TAI S-AU SUSTRAS DE LA TAXE SI IMPOZITE DECI ANSELACIUNE SI ACUMA AJUNG SA FIE ANSELATI SI EI LA RANDUL LOR SI APELEAZA LA STAT SI DECI LA SYSTEMUL FATA DE CARE DE FAPT EI CA PROPRIETARI LA VANZARE L-AU ANSELAT E VB DE UN PROCES LUNG SI COSTA MA GANDESC

DECLARATII NOTARIALE REPET DE XXXX-ORI AU CELE DECLARATE O CREDIBILITATE DE 80%

 

RISCURILE SUNT SA PIERDETI TOT DECI SI BANI SI CE MAI CA CASA ATI DATO DEJEA SI ACUMA SA ANTOARCETI VANZAREA SI SA O FACETI NULA E GREU DAR EU SUNT ANCREZATOR SI SPUNE PARINTIILOR CA EU CRED AN REUSITA LOR SI MAI CRED SI AN DUMNEZEU SI DREPTATEA SA -SA CREADA SI DANSII SI SA LUPTE CHEAR SI DACA AJUND LA PRO-TV LA POVESTIRI ADEVARATE-!!!

NU DATI ANAPOI SI CONSULTATI UN AVOCAT SAU ALT NOTAR DAR CU GRIJA CA SI ASTIA DIN ASTA TRAESC

SI TOTI AR PROMITE MAREA CU SAREA DECI GRIJA :

CAINII AIA DE OAMENI CE SE NUMEAU PRIETENI AU SAPAT ADANC MAY SI EI STIU CA AU ACTELE OK DAR CONTEAZA SI CAT TIMP A TRECUT DE ATUNCIDE LA ANCHEIEREA ACTULUI LA NOTAR DACA E ANCA PROASPATA CERNEALA PE EL NU EZITATI A LE ARATA CA LUPTATI .APOI DACA AU UN PRE CONTRACT CU TERMEN PANA LA CONTRACTUL DE FINALIZARE AT BETON CA AR FI PUTUT ANULA CONTRACTUL SI RETURNA PRIETENILOR BANII CARE I-AU PRIMIT DEJEA:

 

NU SUNT PARINTII DE VINA EI SUNT NISTE OAMENI DEOSEBITI PTR ZILELE NOASTRE SI PACAT CA AU DAT DE ASA HALAL DE PRIETENI? :yahoo:

VINE VORBA PRIETENIE CU LUMEA DUSMANIE CU DUMNEZEU

 

 

SALUTATI PARINTII DIN PARTEA NOASTRA -MIHAI-SIMONA-YSAIA -

MSY3010-germania tinene la curent cu noutati nu plecati din casa ,gasiti un mod legal de a nivela legal nelegalitatea facuta de parinti si poate va vedem la pro-tv LUPTATI NOI CREDEM-AN DREPTATEA VOASTRA SI SUNTEM ALATURI DE VOI !!! :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×