Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

"Denmark’s Queen Margrethe II has tested positive for the coronavirus after attending the funeral of Britain's Queen Elizabeth II, the royal palace said Wednesday."

Pana si moartea este molipsitoare, se ia de la ceremonii funerale, mai bine fuma un joint pe prispa usei de serviciu unde se arunca laturile!!!

Cred ca toata lumea a observat ca marea majoritate al participantilor erau batrani si foarte inaintati in varsta, ma intreb cati s-au mai imbolnavit ca am vazut doar un preot in usa cu masca.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
16 hours ago, The Unknown said:

Cred ca toata lumea a observat ca marea majoritate al participantilor erau batrani si foarte inaintati in varsta, ma intreb cati s-au mai imbolnavit ca am vazut doar un preot in usa cu masca.   

adica tu tot mai crezi / speri ca masca protejeaza?

n-ai incredere in fular, guler, pulover cu guler, batista, dar ai incredere in...nici nu_i pot spune altfel...carpa aia impusa si  vanduta oficial?

bine ca nu are si ventuze...

 

mm.PNG

Editat de Rayn
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, Rayn a spus:

n-ai incredere in fular, guler, pulover cu guler, batista, dar ai incredere in...nici nu_i pot spune altfel...carpa aia impusa si  vanduta oficial?    bine ca nu are si ventuze...

Ventuze pe la noi se folosesc doar unde dai si bani multi pe tratament de frumusete sau la chinezi, doctori acasa la ei in China, insa aici vand scoarte de pomi pentru ceai dar mai dau si sfaturi cand au probleme maritale de impotenta barbatii.   Omul meu mergea sa-i dea ceva sa se lase de fumat plus avea Cholesterol is Triglycerides la nivel mortal si nu credea doctorii ca cineva l-a lamurit ca medicamentele fin farmacii, ucid.   Ani la rand doar acolo mergea ... 

Mi-a luat si mie odata tensiunea cu o sfoara si ceva, am uitat, ca ma amuza stiinta si mi-a dat sa beau ceai de ceva scoarte de pomi, dar de la prima inghitiura mi-a venit rau si nu ma credea  :surrender:  

Pana nu si-a stricat toate organele interne, nu s-a lasat Omu' de chinezarii si acum are cancer, si vrea sa-l cred ca eu am gatit prea sarat "pentru el" cand el mai adauga mereu si ardei iute ca nu foloseam destul si altele, iar daca el le-a uitat, inseamna ca si eu.    Aici la fel NU se trimite pe un muritor de rand la "bai in apa sarata" precum acolo, este considerat LUX, doar politicienii sau miliardarii au acces la aceste SPA-uri.   

Dar si atunci, acea lume britanica nu parea ca sint echipati cu ventuze, nici cu fular la gura sau pulovere n-a purtat nimeni si nici de batista n-am vazut dar stiu ca aveau in poseta fiecare femeie cateva.     Doar in alimentari vad clar cum stranuta sau tuseste lumea, de indoaie de suferinta, scapa si o bă*ă,  curg si ochii si nasul in gura!!!   Asta e scena locala si inca doar la locuri medicale se cere obligator masca, in scoli nu pot pentru copiii mici, dar profesori infectati deja au fost depistati, erau si nevaccinati.  

Am in masina intr-o cutie de plastic transparent mare tot feluri de masti din multe materiale si in stil de guler, ca s-au impartit gratuit in magazinul meu de haine dar solutii de dezinfectare, manusi, ochelari, totul individual impachetat, dar eu am mai adaugat si Iod, in cazuri de zgarieturi minore multe articole in inventarul personal.   Au fost eliminati imediat spre nenorocirea lor.

Era sa uit ca noi in Arizona nu purtam acele polovere cu guler decat la schiuri, dar acel loc e departe, la cateva sute de km in munti la Nord sau in Colorado unde este si zapada naturala ca in Phoenix se poate comanda doar zapada artificiala de Craciun cat vrei, dar te costa!!!    Eu n-am ca nu merg in locuri reci!!!

Nu cred ca in Magazinele de Second Hand se gasesc acele articole doar in magazinele speciale de schiuri, acolo mergeam sa cumpar fiului imbracaminte pe masura ca altfel nu se vand in magazine cu alte haine.   Costume de baie in schimb avem si in brutarie daca se pare ca-i prea cald de la cuptoare  :meeting:    

Temperatura locala pe moment este de 29*C,  desi cerul este acoperit, nu va ploua in urmatoarele 2 ore, dar nici mai tarziu nu este sigur.   

Pe la noi masca este gratuit oferit unde este obligator de purtat, ca si servetele umede cu dezinfectant sau doar din sticle, fara masca esti scos afara imediat de oameni in uniforma.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

lilieci-virus.jpg?resize=200%2C200&ssl=1      Se vaccineaza si Liliacii ca le convine sau nu :lol2:

Sper sa nu migreze si Liliacii!!!  Trebuie să extindem designul acestor vaccinuri pentru a proteja împotriva tuturor sarbecovirusurilor, a spus Michael Letko, virusolog la WSU.

Virușii Khosta-1 și Khosta-2 au fost descoperiți la liliecii ruși la sfârșitul anului 2020 și, inițial, se părea că aceștia nu reprezintă o amenințare pentru oameni.

https://evz.ro/un-virus-descoperit-la-liliecii-rusi-poate-infecta-oamenii-si-este-rezistent-la-vaccinurile-sars-cov-2.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Biden Says the Pandemic Is Over.   But at Least 400 People Are Dying Daily.

That’s partly because Biden was simply catching up to most of the US population, who see how much lower the case and death counts are than earlier in the pandemic, and as such, have stopped wearing masks in public and now gather regularly indoors, the experts said.

Still, an average of more than 400 people die every day due to Covid-19, according to Johns Hopkins University data.

As such, members of the public, including the US president, should continue to treat the virus as a significant threat, the experts say.

"‘Thousands still dying each week’: Biden’s Covid remarks downplay risks (msn.com)"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

deja stirile oficiale despre un virus necunoscut, despre un virus denumit stringent si instigator si manipulator ""noul coronavirus", despre un virus 

despre care nici dupa 2 ani nu exista explicatii ce, de unde, cum cand,....

penibil!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

exista inca oameni de tip enki care inca poarta masca impotriva a ceva ce nu se cunoaste!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×