Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

2 minutes ago, titi_greucean said:

Saptamana viitoare vom avea mai putine cazuri decat saptamana care tocmai s-a scurs. Asta e trendul scade puternic crezterea si devine negativ. 

ca e 10.000 sau 15.000 nu are nici cea mai mica  importanta. Ideea e ca suntem aproape pe panta descendenta. in conditiile in care sunt tari puternic triplu vaccinate cu 400.000 cazuri pe zi. 

Deci gata si cu maretul val 5.

 

ba da, are importanță! dacă numărul de cazuri pe zi vor crește de la 10 000 la 15 000, înseamnă că vârful încă nu a fost atins azi, cum ai spus tu.

Dar, oki, una peste alta am marcat ceea ce tocmai ai spus. Și cum ți-am mai spus, m-aș bucura și eu să ai dreptate! Dar hai să mai așteptăm să vedem ce-o fi și săptămâna viitoare...

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 minutes ago, adal* said:

Iar faci glume proaste, ca de obicei?

Stiu ca tu ai vrea ditamai valu'. Nu va mai satura dumnezeu.:smile:

Tu fai glume proaste, nu eu! Și nu numai glume proaste, ci chiar afirmații proaste! :smile:

Nu vreau, bă, niciun val! (Tu cred că ai început să bei cucută! Deși, spre deosebire de cazul lui Socrate, nimeni nu te împinge la asta, ci e doar decizia ta. :laugh:) Cât de șulfă poți fi să afirmi așa ceva? Doar îi explicam lui rayn, apoi lui titi, cum stă treaba cu trendul creșterilor de noi cazuri zilnice, adică făceam o analiză, atâta tot. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragă adal*, știu că nu prea te persecută inteligența, dar uită-te , te rog, pe datele pe care le-am pus pe tapet acu vreo câteva postări, nu mai știu, până să intervii tu.  Și dacă reușești să te aduni un picuț vei vedea că, de la începutul vaccinării,  cei care mor de covid, din numărul de îmbolnăviți, sunt cu muuult mai mulți în țările nevaccinate decât în țările vaccinate. Pentru înțelesul tău: În România, din cauză de îmbolnăvire de covid,  din 30 de oameni bolnavi, moare un om! Spre deosebire de Olanda, de ex., în care din 438 de oameni bolnavi de covid, moare un om! Înțelegi acum diferența enormă?

Editat de Vriies
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu din 30 de oameni bolnavi moare un om, ci din 30 de oameni testati. La noi daca s-ar testa ca prin UK am avea sute de mii de infectati zilnic. Si in tarile astea s-a murit la greu in valul delta. 

A nu se intelege ca sunt pentru testare. Nu sunt. 30.000 de teste pe zi e suficient. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

12.100 de infectati azi si doar 1 mort in Arizona, dar e Luni si inca nu s-au dezmeticit din betia de weekend angajatii ca numerele sint extrasezonal de scazute.

Ultimul  racnet in "industria" de Covid local, ceva de neimaginat ... Pacientii cu Boli venerice, TBC si SIDA/AIDS se infecteaza cu COVID-19 pe deasupra conditiei de care sufera ca sa aibe acces in spital ca altfel risca sa moara mai repede!  Singura scapare este sa sufere si cu COVID, sa beneficieze de spitalizare de 90 de zile precum covidistii, in caz ca n-au murit mai devreme.

Acum sint rechemati si personalul infectat de COVID daca tusesc sau au simptome usoare ca este mare lipsa de calificati sa trateze si sa se ocupe de ingrijirea pacientilor.

La reclamele intre stiri era una foarte siropoasa, te invita in CAZINO pe o Rezervatie Indiana, acolo se face business de acest gen in Arizona, ei nu sint taxabili Indienii locali dar sint la limita teritoriala aceste Palate Pacatoase dar super frumoase si au o mancare excelenta.   La toate punctele cardinale se gasesc cel putin 2 Cazinouri ca sa acomodeze cerintele populatiei si benzina si timp de mers  la Las Vegas, plus pierderile devin venituri locale si cu asta am semnat si PACE cu indienii  :meeting: 

Aratau fete frumoase la toate joburile la care sint angajate, dansatoare, chelnerite, lista e lunga, bautura curge, iar asta inseamna ca e liber la desfrau, Covid e terminat.  N-am mai avut o reclama fericita din asta de ani de zile, unde sa nu fie reclamat medicament sau moarte.     

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/dubla-pandemie-in-europa-virusul-care-ameninta-tot-continentul-ce-este-twindemic.html

Asta mai lipsea acum,  Dubla Pandemie ca si 2 cocoase pe spate!!!   

De asta in America s-a oferit si vaccinul de flu ca in fiecare an, si noi l-am luat inca din August sa nici nu se apropie de noi ca avem si usturoi foarte mult de care si lui Dracula ii e frica!!!   

Si uite asa se va termina sezonul cu Flu, transformat din Covid dar se va lasa cu morti destui daca nu-l vor combate cumva! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

azi, 19 ianuarie 2022, toate stirile din tara acuza cifrele manipulatoare in baza carora s-au emis facturi pentru energie
sper ca maine-poimaine sa iasa la iveala si cele legate de infectarile, mortalitatea si masurile covid

autoritaile nu pot merge prea departe cu minciunile

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
30 minutes ago, Amarena said:

la sec 00.47 recunoaste existenta planului B

rezulta ca a fost un plan A, poate rezulta ca exista un plan C, D...etc...

si asa-zisii non-conspirationistii se mira si contrazic pe asa-zisii conspirationisti care au afirmat ca au fost planificate lucrurile !

or sa spuna, nu domle alea erau planuri de masuri...

pai zic eu altceva?

simplu...au existat planuri!

care englez a stiut de existenta planului B?

Editat de Rayn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×