Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

5 hours ago, Enki said:

Pai s-au dus sa protesteze ca ei sunt daci liberi ortodocsi cuantici, si nu cred in covid, nu vor vaccin sau pasaport verde, si nu vor masca si restrictii. Iar acum lacrameaza ca mor sau sunt pe moarte dupa ce au stat bot in bot fara masca intr-o multime de mii de oameni.

Cica i-a zis unu ca a simtit niste picături pe fata. Iar concluzia lui a fost ca i-au stropit cu ceva otrava, nu ca i-a tusit un covidat in nas sau ca scuipa sosoaca cand vorbeste. Maxima asta.:lol2:

N-au nici o treabă dacii aici și nici ortodoxia. Singurii responsabili sunt ăia de la AUR, care au organizat „protestul” din 2 octombrie, anticertificat verde și antirestricții, la care au luat parte cam 15 000 de oameni care și-au suflat în nas cu entuziasm. Normal că după două săptămâni a venit bumerangul! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cine își permite pe vremurile astea sa stea fără vaccin...certificat verde.. . Ce sa zic... Faina viata aia.  Sa nu fii nevoit sa ieși nicăieri din curte/ casa.... Viata de boEr. 

 

Da, Olga, ce faci cu atâtea camere libere? Nu e corect. 

Editat de Rodica`
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar în afară de manifestații, care pun laolaltă mii de oameni, mai sunt competițiile sportive, respectiv meciurile de handbal din săli și meciurile de fotbal de pe stadioane. Cu privire la meciurile de fotbal, aici n-ar fi o problemă dacă s-ar respecta distanțarea dintre cei care ocupă locurile din tribună. 

Editat de Vriies

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 ore, Rodica` a spus:

Da, Olga, ce faci cu atâtea camere libere? Nu e corect. 

Ma plimb dintr-o camera in alta!!!   :o:   sint "mare doamna" cum imi spun copiii cateodata in romaneste, auzeau de la romani pe aici in vizita.

De exemplu dintr-una care e birou, admir pasarile in curte, papagalii albastri si verzi dar si de Colibri.    In alta dorm, e camera mea cu toate alea ca nici eu nu stiu ce contine ca are multe locuri de depozitat "lucrusoare".    Dormitorul omului e o biblioteca cu pat, incepe sa doarma acolo dar se trezeste in living pe sofa ca este foarte lat si lung, se doarme bine pe ea. 

Sufrageria nu-mi este pe plac, nu stiu ce am cu acel loc dar il evit cat pot.   Folosim rar, doar la evenimente care nu se mai intampla, ar trebui sa-l transform in altceva dar nu stiu in ce???  Asa s-au nascut ideile de "open conceptii" de aranjat casa, doar in gandul tau sint pereti ca este deschis un mare spatiu si pui masa unde vrei si-i zici ca-i dining, ca si TV-ul sau canapelele. 

Aveam un sef la Bucuresti, nu era oricine, nasul de botez in biserica a fost Lucretiu Patrascanu!!! ... ne-a aratat actul oficial.   Sotia a divortat de el ca a fost dus la munci in Libia, era inginer de drumuri.   Avea de toate dar s-a incurcat cu sectoristu' si a golit si casa in drum spre iesire ca ala nu avea nimic.  Cand a revenit a gasit casa goala si cauta sa-si refaca viata, dar nu prea gasea femeie permanenta pentru job ca nu acceptau ideile prea futuriste pentru acele vremuri ca el daca deseneaza un dreptunghi si scrie acolo "pat" ... aia sa accepte si sa doarma acolo pe jos, pana el crede ca e femeie de casa si nu va pleca.   Atunci va mobila casa inc-odata.    Nu mai voia sa cumpere mobila ca era foarte scump ce a carat prima de acolo, dar n-a incaput in blocul unde s-au mutat si l-au vandut.     

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi au murit 57 sau 75 de persoane in Arizona, de COVID si cateva mii au fost despistate, peste 2000.   Dormeam cand ascultam stirile, eram obosita, toata ziua am fost afara din casa.

Deja se vaccineaza si copiii de la 5 ani in sus parca dar au fiole speciale, nu de la adulti.   Multi se duc, dar la farmacie desi am asteptat destul in rand, doar o singura persoana s-a vaccinat.  

Am avut de ridicat Zinc ca in analiza de sange a iesit ca sint la o limita scazuta si precum nu pot sa mananc nici multe frunze verzi iar acei pesti recomandati, nici vorba sa le gust, am de luat capsule pe reteta ca cele din comert la liber nu m-ar ajuta.   Am auzit pe multi ca zilele astea se cauta si asta in sange, ca lamaie mananc destul sau otet mai folosesc din belsug.   

N-a costat nimic, avem destul in Arizona in pamantul desertului precis, se ofera cu lopata :lol2:    Totusi o sa mananc oua cu spanac si usturoi, marar pentru o luna sa revin la limita normala in timp mai scurt.   O sa mai studiez din computer ce fel de mancare m-ar avantaja mai repede.   Nu m-am gandit vre-odata ca si asta scade sub nivel, dar n-are nimic cu COVIDu'.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci, ce inseamna sa vezi eficienta vaccinului in cazul unor prieteni apropiati. Avem prieteni de familie, cuplu, amandoi diabetici. Ea vaccinata, el nu. El a ajuns in spital grav, cu covid, nu intubat dar aproape 2 saptamani nu a putut sta fara masca cu oxigen, acum cu plamanii e pe cale de recuperare, dar risca amputarea unui picior. Ea vaccinata, a iesit negativ la ambele teste făcute. Si va ziceam de prietenii cu care ne-am intalnit la mall, ei bine, ea cel putin a trecut de la nici sa aud de vaccinare la cand vor pune presiune la servici, ma vaccinez, dar nu ma vaccinez acum cat a explodat valul 4. Sper sa o tina gândul asta bun si sa il puna in practica cat mai repede. Pana acum zicea ca daca o obligă de la servici sa se vaccineze isi da demisia.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scolile nu stiu daca sint inchise sau deschise, doar facultatile functioneaza stiu sigur, insa s-a anuntat ca personalul la anumite firme daca nu se vaccineaza, vor pierde munca!!!   Spitale, servicii sociale, scoli,  restaurante, de brutarii nu aud nimic, nici de macelarii, casele de batrani si alte aziluri, sint obligati sa se vacineze, nu se tolereaza decat pe cei care au o boala complicata si deja s-a experimentat reactia la vaccin.    Cu jumate gura primim si noi informatii ca unu-altu sufera cu ceva dar nu spun adevarul, mai nou romanii de aici nici nu da permis sa se afiseze public informatia ca a murit cineva din comunitate sa nu afle lumea ce s-a intamplat si cauza mortii.  De asta este foarte periculos de lasat pe cineva in casa.   Ma uitam ca inainte erau si unguri pe lista mortilor acum deloc nu sint decat soldati americani, cersetori despre care nu se stie pe cine sa aunute, batrani in jur de 100 de ani, multe au poze din liceu dintr-un sat ce nu mai exista de 100 de ani ca si parintii.   Aici cei care au luat 1 sau 2 vaccinuri, il iau si al treilea fara discutie, arata la TV ca si copiii tineri merg la vaccinare sa poate participa si juca sporturi.   Mi-e totusi frica de cei de la granita de Sud unde clocesc toate bolile imaginabile.   Batranii mor si e natural sa se intample, anual vin altii in locul lor ca e frig deja in Nord, aici au fost si ieri peste 32*C, e Paradisul pe Pamant cu milioane de pasari calatoare in toate culorile, forme si marimi.   In vara era o vreme ca se intra in State din toata Lumea si de atunci tot necazuri avem ca au revenit studentii straini care de unde ... dar si alti calatori, vizitori refugiati, etc., dintre care doar unii se vaccineaza.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit, se spune (se recunoaste de fapt) si pe Antena 3 ca Romania a ajuns in halul asta cu pandemia din cauza dezinformarii cu privire la vaccin pe care au facut-o inclusiv medici. Si intr-un final se anunta masuri impotriva acelor medici care au dezinformat despre vaccin sau care sunt antivaccinisti de-a dreptul. IN sfarsit isi misca curul si Colegiul Medicilor si se implica si el. Abia astept sa ii vad suspendati din functie pe toti nenorocitii aia, se va propune sanctionarea lor imediat, nu dupa luni sau ani de procese.

Editat de Enki
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum anticipam, se vor închide stadioanele de luni. Mai nașpa e că meciul România-Islanda, din 11 noiembrie și decisiv pentru noi, se va desfășura fără spectatori.

https://www.digisport.ro/special/se-inchid-stadioanele-de-luni-pana-cand-va-ramane-in-vigoare-masura-romania-islanda-fara-spectatori-1330929

 

Măsuri și restricții valalabile de luni, 25.10.2021:

https://fiipregatit.ro/sectiune_ghid/restrictii-covid-si-masuri-de-preventie/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×