Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cica in salile de jocuri de noroc vor putea intra DOAR vaccinatii. Nu pe baza de test pcr, nu cu dovada ca ai facut boala.

Hai, duoamne-ajuta, cine a venit cu ideea a fost un geniu. Oricare ar fi decizia,, ca se vaccineaza sau renunta la pacanele, rezultatul va fi unul bun.

Editat de Enki
  • Like 2
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 13 ore, Rodica` a spus:

E mai bine acum. A tușit o săptămână zdravăn dar azi parca nu asa tare. Poate îl apuca iar gatul la cât vorbește la telefon... 

Supa de Pui cu foarte multa ceapa, vreo 7-8 cepe intregi doar curatate, 2 capatini de usturoi curatate, telina nu conteaza de care, merge si frunze uscate, patrunjel verde cozi multe ca frunzele vor fi tocate pe deasupra, un ardei gras rosu foarte mare, 2 rosii mari intregi, patrunjel radacina precis se gaseste acolo, ca de aici lipseste, se pune doar inainte cu 20 de minute sa fie gata, pastarnac intreg, gulie, morcovi, 1 foaie de dafin, piper boabe vreo 2 linguri de mancat supa, nu polonic,  zafran nu stiu la ce pret se gaseste acolo, aici este ieftin cel mexican si mereu pun cu o lingurita sa dezinfecteze toate alea, sare si daca am uitat ceva stii tu ce mai intra acolo in oala, dar zeama asta e ca o minune, imediat are efect la tuse mai ales. 

Eu scot puiul si restul, mai pun si cartofi rosii cam 2 de persoana si o conopida la fel in ultimele minute, cartofii mai devreme ca au nevoie de timp mai mult,  si nu-l las sa se fiarba in prostie conopida, are un gust foarte bun de mancat cu hrean, chiar si preparat mai dulce. 

In zeama clara fierb paste de supa + patrunjel verde si piper proaspat macinat.    Eu fac la fel ca Omu' tot ia sirop de tuse, el a avut si tumori canceroase scoase din gat dar nu-l opereaza sau radiaza ca va pierde vocea ... cine stie ce are acolo ca nici chemo nu-i face.   Incerc eu cu stiinta mea sa intervin ca avem Sambata de mers la un Party foarte important, am intrebat fiul ca vom primi cate-un biberon fiecare si un Pampers :lol2:  ca nu vrea sa duc nimic de mancare.     Dar este important sa mergem sanatosi, am fost deja avertizati sa nu cumva sa uitam de eveniment, o firma se ocupa de preparative!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
15 hours ago, The Unknown said:

Esti in urma cu stiinta amigo cu 2 secole!!!   Decand cu COVID, au fost instalate aceste forme de salut OFICIAL la TV peste tot pe Planeta!  Pe langa asta, niste sportivi asa se salutau decand exista acel sport, deloc nu e degradare, ne fereste de mizeria altuia si ma bucur ca si pupaturile s-au interzis!!!   

Anomalie asa ceva???   Pentru tine sau altii, n-ai specificat.   Oare pe unde-ti petreci timpul, dupa gratii sau in beci ca nu stiai de aceste detalii pe langa 2 metri distanta la coada in magazine la casa sau oriunde, care in America s-a respectat de mult timp, cand am venit aici deja asa era fara sa spuna nimeni nimic.   

Ce nu s-a inteles din expresia mea: "De cand cu covidul asta, unii oameni nu se mai saluta strangandu-si mana ci se saluta pumn in pumn" ?

Nu s-a inteles ca odata cu iarna primavara anului 2020 ?

Pe toata planeta ?

Un fel de logo ?

Mai sunt si alte aspecte care au fost "impuse" simultan pe toata planeta. 

Sa nu mai zica cineva ca au fost masuri luate de autoritatile nationale.

Editat de Rayn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 15 ore, Rodica` a spus:

Știu, buei... Nu plec nicăieri, îmi dau seama de consecințe, nu am zis ca fac zacusca? Bine, nu 2 săptămâni dar fac. 

Zacusca faci doar daca te simti bine si fara ganduri negre ca nu va iesi bine altfel.     Iti dau o idee de scurtare al timpului de lucru ca eu nu pot sa mananc nimic cu coaja.  Cand pun ceapa la prajit si deja este fierbinte uleiul, asez si ardeii grasi foarte bine curatati peste ceapa si se vor cali usor sa pot scoate pielita ca o folie de celofan, dupa ce s-au racit.  Urmeaza sa pun si rosiile ca ceapa are nevoie de foarte mult timp sa se caleasca la perfectie.  Cu vinetele ma ocup in mod traditional, le scot de pe foc le tai in 2 orizontal si le scobesc cu o lingura de servit din metal, in strecuratoare sa picure zeama amara, toc bine cu un cutit de plastic, verdeata deja este pregatit din timp, cu o zi mai devreme cand curat si toc ceapa, usturoiul dau prin razuitor sa se piarda in cratita.   Precis ai tu reteta personala, dar asta ca o consultatie sa consideri, nu te scolesc eu la nimic.   Parca m-as duce la culcare ... 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 14 ore, Stu' a spus:

Multa sanatate, Rodi!

Pot sa intreb ce grupe de sange aveti tu si colegul de apartament?

Nu ai cumva 00 tu?

Eu B3 Rh negativ și colegu A2, stimate cercetător. :derisive:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 7 ore, Rodica` a spus:

Eu B3 Rh negativ și colegu A2, stimate cercetător. :derisive:

Noi sintem cei mai puternici pe market cu aceasta grupa de sange cam rar pe planeta si foarte cautat in State ca numai emigrantii vin cu aceasta comoara!!! :mda: 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În loc sa bage doza 3 tot pedalează cu vaccinarea. Aia vaccinati la început de an sunt la fel de expuși ca și nevaccinatii. Nu îmi cereți surse, întrebați și voi doctorul. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×