Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hai sa va mai expun o anomalie...

De cand cu covidul asta, unii oameni nu se mai saluta strangandu-si mana

d1.PNG.f61540beda710705e52cf89ccbb1d4af.PNG

ci se saluta pumn in pumn

d2.PNG.685fa372d318818966932a550a03d795.PNG

A mai existat o varianta, cot in cot.

Ce hal de degradare!

Asta apropo de materiile care acum nu mai sunt predate in scoli.

Se numeste DETURNARE !

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.forbes.com/sites/judystone/2021/09/14/betadine-is-this-weeks-covid-19-cure-vying-with-ivermectin/

Deci, mor de ras :lol2::lol2: dupa ivermectina, tratament contra viermilor intestinali pentru copitate, mai nou antivaxxerii se trateaza de covid ingerând... betadina. :lol2: Astia sunt atat de prosti incat se vor eradica singuri de pe planeta.

Pregatiti premiile Darwin.

 

 

Editat de Enki
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda, anomalii. Lumea încearcă să se „trateze”.

Azi în România au fost declarate peste 4 000 de noi cazuri zilnice și 81 de decedați. În timp ce valul pare a scădea în vest, pare că se umflă în est. Sper ca până la 1 octombrie să scadă și în România.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 oră, Enki a spus:

Deci, mor de ras :lol2::lol2: dupa ivermectina, tratament contra viermilor intestinali pentru copitate, mai nou antivaxxerii se trateaza de covid ingerând... betadina. :lol2: Astia sunt atat de prosti incat se vor eradica singuri de pe planeta.     Pregatiti premiile Darwin.   

Cand a inceput sa functioneze Loteria Vizelor, veneau tot feluri de persoane si din Romania in Phoenix, Asigurarea Medicala nu era pe planul lor de cumparat, doar plimbarile inapoi in tara si de acolo veneau cu un geamantan de medicamente pentru toate organele, ramase de la rude decedate sau dadeau ciubuc in Farmacii ca se mai putea atunci si aduceau de la Antbiotice pana la pilulele catelului si al viteilor, aveau un inventar arsenal.    Se tratau acasa contra rinich, stomac, inima, de toate alea, dadeau si la copiii, antibiotic de catel de la prima tusa ca nu aveau chef de boli complicate.   Pe nume nu stiu nici un medicament ca eram asa de surprinsa cand am vazut la una ca de sub pat scotea geamantanul sa trateza copila ... abia am ajuns acasa de la soc.      Nu ma mira acum deloc sa aud ca iar se trateaza cu medicamente de la veterinar!!!  Poate merg bine cu horinca ... :derisive:   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 8 ore, The Unknown a spus:

Se tratau acasa contra rinich, stomac, inima, de toate alea, dadeau si la copiii, antibiotic de catel de la prima tusa ca nu aveau chef de boli complicate.

Multi romani fac asta. La orice raceala sau durere de dinti, antibiotic direct :eek:

Si medicii nostri au tendinta sa prescrie antibiotice pentru afectiuni simple, fara sa investigheze prea mult.

Eu mai sus de aspirina si paracetamol, nu prea ma bag. Las corpul sa se chinuie singur, ca e descurcaret. La o eventuala problema serioasa, banuiesc ca ar fi sansele mai mici sa raspunda unui tratament antibiotic, daca il invat cu Ampicilina la orice stranut. Mai bine beau ceva alcoolic cand racesc, sa dorm mai bine :laugh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ma simt ca ma va dobori ceva, incep cu zeama de la o lamaie stoarsa cu pulpa dar fara seminte.   O dau peste cap fara sa-l gust si deja mai simt mai bine.   

Urmeaza paine prajita, frecat pe toate partile cu usturoi si dat cu unt,  ustura dar nu-mi pasa, beau zeama de varza acra.  Cumpar si curat Hrean sa-l am gata langa mancare, il dau pe razator sau-l feliez foarte subtire. am si cumparat in borcanel razuit si cu otet parca, dar e amestecat deja ca altfel n-ar rezista.   Fierb compot cu zeama multa din toare fructele care s-au cam ofilit si merg bine in compot. 

Supa de Pui este de nelipsit cu oala cea mai mare, mai mult pe lichide traiesc cateva zile, de care-mi vine in minte si am pofta sa-l beau.   Gargara cu sare de cateva ori pe zi, citrice multe si nimic gras sau greu pentru corp, rosii, ridichi, ardei gras,ceapa cat de mult pot, castraveti, muraturi,  cartofi si mere coapte in cuptor, etc.   Daca nu revin, telefonez la doctor, dar tot ce am mancat pan-atunci ma ajuta sa respir si sa stau pe picioare,  sa conduc masina, sa-mi cumpar de ce am nevoie.  Nu sint lipita de pat desi ma simt obosita, nu aiurez de febra, nu ma topesc de caldura si din astea.    Apa cat de multa scoate boala din corp!!! 

Editat de The Unknown
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alta anomalie...

Marți, 14 Septembrie 2021

Conferință de presă susținută de Valeriu Gheorghiță

 

g1.thumb.JPG.162be1d1dfee8ec863522785b31b5d44.JPG

 

Citat:

..."pot să vă spun că după 8 cicluri repetitive de transmitere de la un caz cu variantă Alfa se ajunge, în circa două luni, la alte 256 de cazuri noi de boală, spre deosebire de varianta Delta, în același interval de timp, de la un caz pozitiv se poate ajunge la peste 390 de mii de persoane infectate, ceea ce înseamnă un număr de peste 1.500 de ori mai mare de persoane infectate în același interval de timp, din simplul motiv că varianta Delta este înalt transmisibilă, este mult mai contagioasă"...

si inca una , putin mai jos

citat:

..."e important de menționat şi faptul că a fost emisă și recomandarea, extinderea de fapt a valabilității vaccinurilor produse de Pfizer-BioNTech la nouă luni de zile pentru o stocare la minus 80 de grade, trei luni extensie față de șase luni, cât erau valabile până în acest moment"...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 19 ore, Vriies a spus:

Mda, anomalii. Lumea încearcă să se „trateze”.

Azi în România au fost declarate peste 4 000 de noi cazuri zilnice și 81 de decedați. În timp ce valul pare a scădea în vest, pare că se umflă în est. Sper ca până la 1 octombrie să scadă și în România.

 

Nu cred. La 1 octombrie vom avea si 10.mii de cazuri pe zi, ca avem de unde, la 70% nevaccinati.

De la 3 la mie incidenta scolile se vor muta in online pentru copiii nevaccinati. De la 6 la mie toti copiii scoala online, si in cazul asta decizia unor anafabeti stiintific de a nu se vaccina lucru care prelungeste pandemia ii va afecta si pe copiii mei si aici ma pis pe capetele lor proaste, iar libertatea lor calca peste libertatea mea. Sper sa bage guvernul mai repede niste reguli clare si sa le limiteze dracu accesul la tot ce nu este esențial, si daca vor undeva la un moft sa trebuiască sa plateasca din buzunar testarile covid, daca nu au vrut vaccin gratis, ca pana nu ii arzi pe idioti la portofel, nu pricep necesitatea unui lucru.

Puteam sa fim ca Danemarca acum, care a ridicat toate restrictiile cand a trecut pragul de 70% vaccinati, dar deh, noi traim in zona de influenta balcanica ,si la noi raportul vaccinati/nevaccinati este pe dos. Nu-i nimic, deja au inceput spitalele sa se umple de covidati nevaccinati, nu am sa le plang de mila, isi merita soarta. Voi asista la un spectacol al selectiei naturale, care deja a inceput. Selectie naturala pe criteriu de prostie.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×