Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Motorină a spus:

Devin tot mai agresivi nevaccinatii ăștia, sau mi se pare mie, de la vaccin?

Moto, te-ai speriat ca o baba.:smile: Tot n-ai inteles de unde a plecat toata povestea asta minunata, este? Tu esti alb ca zapada, vad.

 

Editat de adal*
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine, vad ca tot roportalul vrea sa ramana valabila chestia aia pe care a zis-o Enki.

No bine, puteti sa-i fu'teti pe nevaccinati. Promit ca nu le mai iau apararea.

Faceti-va de cap.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot mai pierdeți vremea raspunzandu-i lui adal? E un fel de rayn, nu v-ati prins?:laugh:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.ms.ro/2020/04/06/verificare-la-spitalul-municipal-timisoara/

stiri oficiale

respectiv anomalii sesizate inca din primavara lui 2020

....Rezultatele testelor arată un număr de 10 nou născuți pozitiv la COVID-19. Menționăm că testele mamelor acestor nou născuți sunt negative....

-atat de grav si de periculos este covidul

Copii aia s-au infectat in burta mamei lor, dar mamele sunt negative!

Cati dintre voi credeti asta ?

In loc sa luati pauza, mai bine luati la puricat.

Altfel vom avea parte de o noua runda de anomalii!

Editat de Rayn
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spre nenorocirea noastra, COVID a existat si atunci peste tot pe Planeta dar nu se stia de unde vine si din ce cauza, sau cand va exploda intr-o pandemie!!!   

In State din fiecare casa, locuit sau nu se iau mostre din canalizare ZILNIC sa fie Organizatia de Sanatate un pas mai'nainte de orice pericol ca din ceea ce iese din OM se poate da seama daca-i bolnav.  asa are o poza mai clara in caz de ceva Statul. 

De foarte mult timp era urmarit acest virus, ca se stie cine ce medicamente are de luat zilnic sau periodic, farmaciile sint updated cel mai bine.  

Alimentarile la fel dau dovada de ce cumparam si mancam ca si Credit Cardurile ne urmaresc ori unde-om fi!!!   Avem aici un card in fiecare alimentara unde ne ofera alimenta la preturi mai reduse pentru o saptamana si este scanat mereu inainte de a plati.   Deci sintem urmariti prin aceste cai de ce bagam in gura, ca si la comandat pizza sau altceva sintem deja in sistemul lor cu toate datele ce au nevoie sa stie despre noi.   Este usor de adunat 1+1 si cam cine sint mai infectati decat o parte din locuitori care desi da semne, nu sint bolnavi!!!

S-a povestit despre asta la TV pe canal de Stat noaptea  ca ziua si asa nimeni nu se uita la TV pentru cercetari din canalizare!!!   Doctorii sint anuntati cine sint pacientii bolnavi si cine nu, ca doctorii mei nici masca n-au pus in prim moment al pandemiei cand se credea ca lume a ajuns la un sfarsit.   

Este o fabula americana pe scara redusa ca un cetatean care locuia la marginea padurii n-a mai platit taxele, a pierdut si casuta in care locuia cu un caine, o pisica si o gaina  pe care a decis sa-l manance ca-i era foame.   Cand a ajuns la pipota sa-l curete, a gasit acolo o bucata de aur destul de mare, dar deodata i-a parut rau ca a taiat gaina inainte sa-l urmareasca pe unde se aprovoziona de alea toate si a gasit acel bob de aur??? 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 15.08.2021 la 12:33, Rayn a spus:

Mama Rodica, nimeni nu spune ca se va intampla ceva in 3-5 ani daca te vaccinezi,

dar intelege, si nu doar tu, 

ca nimieni NU CUNOASTE ce se va intampla peste 3-5 ani

daca te vaccinezi acum.

Era un film cu Bruce Lee (Brusli, pentru cei care nu vorbesc chineză) în care personajul principal (Brusli, that is) a aruncat o monedă într-un dușman, după aia dușmanul a mai trăit câteva zile și când a tras Brusli o bășină, dușmanul a murit, răpus de energia din moneda pe care Brusli o aruncase în, și anume, dușman.

Exact așa văd eu elucubrațiile celor care nu vor să se vaccinească: film de categoria B.

 

Disertație: 

Nu cred că e obligatoriu să suferi de Alzheimer ca să fii un om trist prin definiție. 

Dacă m-aș întâlni în viața reală cu adal sau cu Rayn, aș alege să-i ignor, pur și simplu pentru că nu sunt la același nivel cu ei. Eu sunt doar un cocalar și îmi asum, mânca-ți-aș. 

Aici suntem, totuși, pe un forum de discuții, oricât de desuet a ajuns acest termen. Să zicem că noi, cei ce mai scriem pe aici, suntem... cum suntem, doamnă Olga? Old souls? Da, cred că asta e definiția noastră.

Drept urmare consider, în virtutea dreptului la exprimare și a experienței de viață, că adepții teoriilor conspiraționiste, fie că vorbim despre vaccin, Pământul Plat, Oculta sau alte bazaconii, sunt niște triști. Aceste persoane, aparent perfect integrate în universul gândirii universale (care lasă loc unor "evadări" spectaculoase, producătoare de progres pentru omenire în unele cazuri), își etalează frustrările și incapacitatea de a se adapta atunci când expun teoriile răsuflate și penibile ale unor "influenceri" cu mintea în colțuri, ca să mă exprim mai elegant.

Mă consider un om cu mintea pregătită pentru surprizele cosmice care vor veni pentru noi, oamenii, în viitorul apropiat; încerc să discern, prin sita propriei mele conștiințe, noutățile pe care le aflu din presa scrisă (NICIODATĂ de la tv); am renunțat la tot ce înseamnă conturi pe rețelele de socializare, cu excepția acestui forum foarte drag mie; chiar și în viața mea de zi cu zi încerc să fiu o persoană echilibrată, poate pentru că încep și eu să mă maturizez (mulțumesc, Doamne, că m-ai ferit de pușcărie și, totodată, îmi pare rău, Doamne, că încet-încet trebuie să-mi iau rămas-bun de la copilul care încă sunt...) Paranteză la paranteză: nu voi face asta niciodată, pentru că mă doare prea mult să nu mai fiu copil.

DAR când citesc pe aici că vom păți nu știu ce grozăvii peste 3-5 ani după vaccinare, ținând cont de faptul că, deocamdată, nu s-a întâmplat să vedem mutanți creați de vaccin și NU se cunosc efectele vaccinului anti-Covid pe termen lung, singurele două lucruri care îmi vin în mintea mea de cocalar sunt:

1.  Conspiraționiștii sunt niște triști.

2. În fața unei pandemii ai două opțiuni: ori ești precaut, ori ești prost.

Mulțumesc pentru atenție, iertați-mă dacă v-am jignit. 

Weekend fericit!

 

 

 

  • Like 1
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O sa ajungeti in curand sa ii linsati pe aia care scapa o basina in public, pentru ca va polueaza aerul.

Vreti sa-i acceptam pe imigranti, pe lgbt-isti, pe blm-isti, ii intelegeti pe toti, toleranta cat cuprinde, dar cand este vorba de alte persoane care traiesc cu voi, in acelasi cartier, in acelasi oras, in aceeasi tara, ii futeti in gura.

Imi amintesc cum trona mesajul ala cu "Sa va fut in gura" si tot roportalul era in extaz. Abia dupa ce am am luat eu atitudine, a venit un moderator si mi-a modificat si mie si acelui user mesajele.

Mi-e o sila de nu se poate. Faceti  pe moralistii, dar sunteti putrezi, oameni buni. Nu va mai amagiti.

Editat de adal*
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×