Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Stu' a spus:

nici nu mi-ar strica sa pun 2-3 kg pe mine, daca ma gandesc. 

revin.

somn usor!

eram sigura ca esti ca o scobitoare :o:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 17 ore, Enki a spus:

Si azi a venit si raspunsul la nedumerirea mea de ieri legata de modul ostentativ in care s-a facut evacuarea. Managerul e psdist, omu lu Firea. 

It makes sense.

No. Si ca sa fie treaba treaba, adaug ca Bodu e anti PSD.

Screenshot_20210411-063741_Facebook.jpg

Editat de Fiero

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se vede treaba ca nu ai urmarit situația indeaproape. Citeste ce au comentat oamenii care au investigat. Nu e dat peste noapte ordinul, se discuta posibilitatea de mai bine de o luna, au mai refuzat o data in martie.

Sau nu, nu e omu lu firea? Cauta info.

Nu e semnat de managerul spitalului ca nu a vrut sa semneze. De parca  e spitalul lu ta-su, nu spitalul primăriei. Ordinul l-a semnat un superior al lui de la assmb care coordoneaza.spitalul pt primărie. Ca, inca o data, nu e spitalul lu ta-su, apartine de primarie.

Dar,  pentru ce e pe deplin responsabil e modul in care a ales sa scoata pacienții afara din spital. In vazul camerelor, cu toti sosocii urland la poarta si facand live-uri de la circul asigurat lor de manager. Managerul lui firea.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu a fost schimbat managerul PSD-ist la care faci referire, superiorul directorului,  inseamna ca le-a convenit din anumite motive sa il păstreze in functie, altfel ar fi facut-o repejor, asa cum fac cu prefectii. Eu caut doar lebedele negre si oameni care sunt capabili sa le găsească, iar Bodu e, are o pregatire juridica solida, excelenta si experienta. Si e un om care se straduieste sa ramana impartial. Pe mine situatia asta ma intristeaza, atât si nimic mai mult, nu are rost sa fie altfel, agitatia mea nu ar duce nicaieri si nu as putea ajuta cu nimic. 

Screenshot_20210411-094321_Facebook.jpg

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 18 minute, Fiero a spus:

Daca nu a fost schimbat managerul PSD-ist la care faci referire, superiorul directorului,  inseamna ca le-a convenit din anumite motive 

Screenshot_20210411-094321_Facebook.jpg

Motivele fiind ca astfel de functii sunt impartite intre interesele pnl si psd. Iar usr e prea mic, prea nou ca sa aiba vreo putere intr-o mafie care funcționează asa de 30 de ani

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum se vor chinui, se vor zvarcoli, se vor da peste cap presa, politicienii, sa ii arunce lui VV in spinare proasta gestionare a evacuarii spitalului Foisor, spital care: 1 apartine de primarie nu de ministerul sanatatii si e gestionat prin assmb, 2 - are manager psdist, care manager a hotarat sa tarasca pacientii pana in strada la ambulante, sub telefoanele protestatarilor care faceau live-uri, in loc sa permita intrarea in curte a ambulantelor sa preia pacientii de la usa, 3 evacuare a fost asigurata de DSU care apartine de MAI (minister pnl), deci un loc in care ministerul sanatatii nu are nicio parghie. Daca il vor scoate pe VV responsabil de felul cum s-a gestionat, atunci este clar ca PNL este in coalitie cu USR doar cu numele, si de fapt PNL este in cardasie cu PSD si cu mafia. Iar acum a iesit si licheluța de Rares Bogdan sa isi dea cu presupusul in importanta lui de baietel de puf.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Rares Bogdan  :lol2::lol2::lol2:.  Penibil personaj.

Cel mai capabil ministru pandemic a fost Nelu Tataru. A avut si sustinere, adevarat, dar a dat impresia de siguranta si ca ține treaba sub control. Ca dovada ca a reusit sa impuna restrictii si ATI-ul nu a fost asa asaltat ca acum. Plus ca nu era focar sa nu se duca sa discute cu aia... foarte ok imagine are in ochii unora si acum. Jos palaria din partea mea.

Oricum luptatorul nr 1 al pandemiei de la noi ramane Arafat. Parca isi ia forta din injuraturile adresate. Cu cat e mai injurat, cu atat are mai mult curaj. Eu nu stiu sa fi fost un politician mai injurat ca el in toata istoria de dupa 89. 

Pentru ca nu e alta solutie decat distantarea si vaccinarea. Trist dar asta e.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×