Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca ai avut covid, te-ai tratat in spital, ai scapat de virus, nu il mai ai in organism si iesi negativ la testare, dar ti-a lasat plamanii praf, si peste o saptamana mori ca nu te mai tin plamanii - ai murit de covid sau fara niciun motiv?

Daca ai diabet pe care il tii sub control de ani sau zeci de ani, si faci covid si ti se agraveaza diabetul faci ketoacidoza si mori, ai murit de covid sau ai murit de diabet?  Cand ai fi putut sa mai traiesti inca 10-20 ani cu diabetul. 

Cam asta e cu ordinul tau de ministru, comorbiditatile si presupusul (care cuvant presupus nu apare in ordinul de ministru de care zici, ci apar specificații clare cand si in ce conditii se declara, dar doar ai presupus tu ca exista acolo).

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 hours ago, Rayn said:

Se naucesc astia, (unii), sa destrame panza ce le-a icetosat vederea, respectiv chiar pe la tv, nu se poate domne, conspiratie, nu vezi ca-i pe toata planeta ?

Ce-ati zice de un ordin primit de sus, mai de sus decat presedintele unei tari ?

D-aia sunt tari care se aliniaza unei politici, altele nu, cei mai mai multi vor spune ca specialistii, dar vezi bine ca nici specialistii nu-s de acord din moment ce fac vaccinuri diferite...

Cu riscul de a parea conspirationist, ceva exista, acel ceva este folosit pentru o implementare a unor politici ( in principal medicale, in subsidiar restrictive),

acea implementare se poate observa in primul rand in tarile asa zis dezvoltate.

Pe oamenii din tarile subdezvoltate ii doare la banana...

Chiar si in Romania, exista zone, exista sate (chiar azi-dimineata am trecut printr-un astfel de sat, unde nu exista masca, nu exista distantare, nu exista ambulante,

nu politie, nu jandarmi, nu cazuri de covid, 

Moare occidentul de ciuda !

Morti de covid doar in spitale, trebuie recunoscut ca nu exista fum fara foc, in spitale se moare de comorbiditati dar se spune ca covidul le-a accentuat, 

exista ORDIN in acest sens, de ce s-ar da un ORDIN prin care medicii sa fie obligati sa raporteze morti de covid prin PRESUPUNERE ?

 

Tu ai făcut referire la o postare de-a mea din martie 2020 iar acum suntem în 4.04. 2021. Bineînțeles că s-au redeschis granițele în Cehia! :laugh:

Acum un an și ceva sigur că eram toți abramburiți și credeam că nea covidu se înmoaie la temperaturi de +20 de grade Celsius și altele.  

Poi, am tot zis și am obosit repetând. Nimeni nu prea știa ce e și cum, au fost multe exagerări, panică mare și pe ansamblu s-a gestionat prost situația. Au murit mulți din cauză că aveau alte boli și n-au mai beneficiat de tratamentul adecvat și au murit mulți cu covid, dar nu neapărat din cauza covidului.

Dar asta nu înseamnă, nu-i așa, că n-a existat și nu există covid și că nu s-au îmbolnăvit milioane de oameni din cauza acestuia.

 

Iar pe ăia din țările subdezvoltate, normal că îi doare la bască de covid, precum îi doare la bască și de filosofia lui Kant sau de calculul integral. Majoritatea covârșitoare a acestora nici n-a auzit de covid sau mulți n-au înțeles despre ce e vorba, iar problema principală a lor o reprezintă supraviețuirea. Și mai e o chestie. Poate că getetic vorbind, rezistă mai bine. Adică, sistemul lor imunitar face față mai bine acestui virus.

Editat de Vriies
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca traia sora mea si cumnatul, nu s-ar fi dus la vaccinare ca nici fiul lor nu se vrea vaccinat ca este un hoax si el se simte bine si in siguranta la Bucuresti!!!     Pe la noi in America este doar problema asta, el stie toate alea.   Am prietene care s-au vaccinat de 2 ori cand plateau pentru fiecare injectie, ca au businessuri si nu-si permit sa fie infectate.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mey, am io așa o părere sau parcă au început să scadă cazurile de covid de la noi?

Hei, ăștia care încă nu vă vaccinarăți! Adică, Enki, *adal, Fiero, King  și alții... Hai la treabă, bre, să scăpăm de covid și să nu mai auzim de așa ceva în arealul nostru! :laugh:

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

shut up, Vriies.

ca eu nu mai stiu ce dracu sa cred. La centrul unde sunt pe lista de asteptare au vaccinat din data cand m-am inscris pana azi 2700 persoane, vaccineaza cam 400 pe zi. Cand m-am inscris eu, eram pe la numarul 3000 pe lista. Teoretic, ar trebui sa primesc sms, mail sa ma programez, sau cu programare doar ca... trebuia deja sa il fi primit. Nush ce mortii ma-sii se intampla. Maine numarul de vaccinari va depasi nr meu de ordine pe lista. Si nu, nu vaccineaza mai mult etapa 2 sau 1, cam 80-90% sunt persoane din etapa 3.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 minute ago, Enki said:

shut up, Vriies.

ca eu nu mai stiu ce dracu sa cred. La centrul unde sunt pe lista de asteptare au vaccinat din data cand m-am inscris pana azi 2700 persoane, vaccineaza cam 400 pe zi. Cand m-am inscris eu, eram pe la numarul 3000 pe lista. Teoretic, ar trebui sa primesc sms, mail sa ma programez, sau cu programare doar ca... trebuia deja sa il fi primit. Nush ce mortii ma-sii se intampla.

Stai liniștită și nu te pierde cu firea, că o să-ți vină rândul și ție. Până atunci, gândul bun și Forța fie cu tine! 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol2::lol2:

yeap.

macar cica din 10 aprilie vor afisa pe plaforma perioada estimativa cat mai ai de asteptat...

s-o vad si p-asta.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Planetar a inceput si tot asa se va termina conditia asta!!!   Pe urma doar de sport se va vorbi ca lumea a uitat care cu ce minge se joaca si pe cine trebuie sa injure la meci:lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×