Sari la conținut
Forum Roportal
Mircea_str8

Butonul “ paste “ din noua aplicație

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

De aproape 7 ani de când noua aplicație de desenat a fost lansată pe desenatori.ro ,nu am găsit nicăieri o minima explicație , cum funcționează , Evident cu toții am învățat mai mult sau mai puțin despre ea, singuri sau de la alții .

Dar ce ma determina sa fac acest topic, este faptul ca nu prea înțeleg ce face butonul “PASTE “

Dar cu toate aste încerc de ceva timp sa aflu prin niște teste. Și am ajus la concluzia ca e mai complicat decât pare. Pornind de la premisa ca in câmpul de “paste” (lipește) se pune ceva copiat de undeva am remarcat ca ,unele caractere , au o însemnătate. 
de exemplu :      “-^,”-# 

pentru aceasta aplicatie înseamnă ceva. Dar înainte da explica mai amănunțit trebuie sa spun ca pentru a desena cu ajutorul codurilor trebuie efectuat pe ecran un punct/liniuța , apoi in câmpul paste se lipește sa zicem codul de mai sus (Menționez ca acest cod e posibil sa nu funcționeze , o sa explic mai târziu de ce)

dupa ce sa lipit codul de apasă “ok” și pe ecran vor apărea doua linii in diagonală 

una dintre ele începe din punctul efectuat pe ecran mai înainte iar a doua untr-un loc aleatoriu ,ce îl stabilește caracterul ^ .

daca sa zicem efectuați un punct la întâmplare pe ecran urmat de scrierea in câmpul paste a unui caracter/cifra observam ca după apăsarea butonului ok apare din punctul de pe ecran in colțul din stânga sus o linie .

orice caracter pe care îl scri acolo el va face același lucru.

insa codul de mai sus va face puțin altfel.

si anume, va face o linie din punctul de plecare către colțul din dreapta jos .

”-^ după acest cod observați o virgula după care un alt cod asemanator “-# care va face o linie completa din susul ecranului in jos , ușor in diagonala , in concluzie virgula desparte liniile ca atunci când scri o propoziție și pui virgula ca să nu se înțeleagă altceva.

Paradigma este in felul următor ! Nu orice “ ghilimele răspund la scrierea codului , ba chiar am observat ca simplul “spațiu” are o însemnătate , dar nici acesta nu oricare , (o sa Spune-ți ce importantă are spațiul dacă e spațiu ..) nu pot Răspunde , ca încă nu stiu.

dupa acest test observam ca deși este selectat cercul sau pătratul etc , el tot linie desenează.

acest limbaj de desen programat,  încă nu îl înțeleg . Și rog pe aceasta cale sa va alăturați cei care stiu ceva despre asta dar și alții . Și tot aici îl rog pe domn Admin , dacă are posibilitatea sa ne îndrume cumva sau sa ne spună ce limbaj de programate este asta. Sau poate cel care a făcut acest program.

O sa scriu mai târziu codul ca sa Pitești face și voi testul , 

si o sa mai scriu și alte chestii sper sa va ajute sau  macar interesante .

Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"O Me Friends"

Ai  peste 100 de cititori dar vad ca nu ti-a spus nimeni.

Acel cod reprezinta o structura criptata a desenului, si o poti obtine relativ simpu, deconectezi calculatorul de la internet si salvezi desenul cu un nume si descriere aleatorie....

dupa aproximativ 5 minute de astetare iti va aparea un mesaj ,conecteaza calaculatorul la internet si pasa replay, dar o sa observi intr-un camp TXT, alb, un inceput de cod, dai click drapta select all / copy si apoi faci o fila de tip TXT pe descktop si apoi clic dreapta "PASTE" in fila text, si in functie de marimea desenului o sa ai un sir mai lung sau mai scurt de litere si cifre ciudate...

Cand restabilesti conexiunea la internet, iei acel sir de cifre/litere... evident cu ctrl+c si ii dai "PASTE" aici in aplicatie in campul unde e scris paste....

E FOARTE POSIBIL SA NU FUNCTIONEZE SI SA NU ITI APARA DESENUL, aplicatia are multe erori si bug-uri.

de exemplu : copiaza sirul de mai jos

 

Editat de sakura alexy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum vezi are un inceput de cod pixel-ul incepe ca de obicei de la 0{zero}

are si sistem de culoare de tup HTML numai ca nu incepe cu # ci cu %

acest desen ete extrem de mic, ca sa nu umpu aici cu o gramada de text, ca sa poti sa il vezi trebuie sa maresti pagina la 20X

Practic este o dunga albastrea mica

Daca crezi ca poti desena in stilul asta completand pixelii ....anunta-ma si pe mine, vreu sa vad si eu desenul, stiu ca cineva a mai facut un desen in genul asta dar nu il mai gasesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×