Sari la conținut
Forum Roportal
NicolaeT

Ce ne invata psihedelicele despre realitate ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

2 hours ago, NicolaeT said:

Articolul meu "The Emergent Structure of Consciousness" a fost urcat de cineva in biblioteca de cercetari despre psihedelice MAPS (Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies) in categoria "mecanisme de actiune".

https://bibliography.maps.org/bibliography/default/citation/14685

Bravo! Fii mândru de tine! Asta chiar dacă-ți faci reclamă și dacă postarea de mai sus n-are legătură cu acest topic pe care l-ai deschis.

 

PS 1: Stați liniștiți! Omu', indiferent de psihedelicele pe care le-ar ingera, deocamdată e convins că o piatră care i-ar cădea în „cutiuță” nu poate să-i provoace stricăciuni propriului creier. Și asta deoarece, în accepțiunea lui, nu există nici piatră, nici creier...Halal!

PS 2: Am fost un pic malițios, asta e. Dar cum altfel ai putea să fii cu un individ care ne consideră pe toți retardați? Și de fapt de ce mai postează aici? 

PS 3: În orice condiții normale, pe un forum, omu' ar fi fost drastic sancționat pentru afirmațiile lui pe care le face la adresa comunității. Și reiterez doar câteva din afirmațiile sale: 

Ce rau e cu prostii. Nu poti avea discutii cu ei”.

„M-am plictisit de toti retardatii”.

 

Editat de Vriies
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

psychedelicii au ajuns sa adere la religia budista (karma, reincarnare), dar in acelasi timp multi au devenit ecologisti infocati, vegani, totusi, nu se pot confrunta cu realitatea finala, cred ca ei consuma acele droguri pentru a fugi de realitatea prezenta si viitoare (cine a studiat globalismul stie)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×