Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Campionatul European de Fotbal 2020

Postări Recomandate

Gianluigi Donnarumma a castigat titlul de cel mai bun jucator al campionatului. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ah, și încă o chestie. Mi-a ieșit una din cele trei echipe pe care le dădeam favorite la câștigarea titlului. Cu ceva vreme în urmă parcă zisesem că favoritele mele sunt, în ordine, 1. Belgia, 2. Italia, 3. Germania.

Oricum, nu mai contează. Toți care ne străduirăm pe aici merităm melodii și pupici! 

Când armele tac, muzele vorbesc. :smile:

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vreau să-i salut și să-i felicit în primul rând pe alex, Blues și King, care, alături de mine,  ne băgarăm la greu în pronosticuri!:laugh: 

Apoi pe toți ceilalți care au mai postat pe aici și și-au adus contribuția la cel puțin o pagină frumoasă sau măcar la un rând frumos! 

Pupici și o melodie de final pentru voi:

 

 

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Felicitări profeților :biggrin:

Italia a câștigat și Euro și Euro... Vizion :biggrin: fara vreo legătură dar nah.. 

Vriies, așteptăm topicul ala:happy:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cat este scorul final??? 

In acest meci atat de distrugator nu am vazut scris clar niciunde, doar 1 - 1 era afisat dupa care incepea bla-bla-bla despre esecurile din Penalty-urile finale.     Nu mananc fotbal pe paine sau alt sport de asta intreb.   Acel englez care facea teatru, voia sa imite un alt fotbalist de demult care a facut gestul, dar mingea a intrat in poarta.  Mi-a fost mila si de mititelul englez care a ratat golul ca nu avea destula experienta, este si minor in fata legii, are doar 18 ani si parca a fost primul meci important in care a jucat.   Managerii sint de vina ca nu aveau discernamint in selectionarea jucatorilor si al celori care vor participa la penalty-uri, dar precis va fi pedepsit tanarul ca asta-i procedura sa-si acopera cei mari spatele!!!

Am vazut pe un site din ziarul Maghiar cum se comportau englezii cu italieni si politie nu era prezent niciunde, cineva a fost aruncat in rau, multi batuti.  Asta la fel a fost mare gresala ca nu au jucat in alta localitate decat una din echipele participante, desi era vorba ca se va tine la Budapesta pe teren neutru, dar englezii voiau veniturile din vanzarea biletelor si alte motive sentimentale.   Mai erau si pe vremuri restrictii contra englezi pe teritoriul Europei ca se bateau mai rau ca pe front si erau asezati suporterii foarte departe de oricine din echipa adversara, dar si arestati multi erau de fiecara data, cu 35-40 de ani in urma, se comportau foarte salbatic.       

The 1980s football’s darkest decade - The Sunday Post

Atasez site-ul maghiar: -    Borzalmak az Eb-döntő után: csatatérré vált London, a Temzébe dobtak egy embert - Ripost

      

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand eram mic, campionatul italian era cel mai important din Europa (profitand si de interzicerea echipelor englezesti intre 1985 si 1990). Un lucru ma dezgusta la stilul italian de joc: simularile. Sa te dai lovit, sa urli ca esti rupt, apoi sa te ridici fara probleme. Este un lucru josnic, anti-fair play, iar daca arbitrii si medicii si brancardierii sunt solicitati pentru false alerte, atunci s-ar putea ca un jucator cu adevarat lovit sa nu mai fie crezut.

Vad ca italienii nu au renuntat la drame, interpretari actoricesti exagerate, tragedii de doi bani.

Asta este una din cauzele degradarii fotbalului. De asta il simpatizez pe Messi si nu pe Ronaldo. Ronaldo se arunca secerat, chiar daca nu la reluari se vede ca nici n-a fost atins. Messi nu simuleaza, nu da vina pe adversar, nu cerseste penalty-uri, nu minte. Si nici englezii nu fac asta. Un meci intre echipe englezesti este placut, pentru ca ei nu fragmenteaza dinamismul jocului, nici nu irosesc timpul efectiv de joc prin circarii penibile.

Revizionati mascarada lui Immobile. Asta este echipa Italiei, in esenta, pentru ca Immobile nu este stopat de coechipieri in comportamentul sau jenant, ci incurajat sa practice inselatoria. Este atmosfera de grup acolo.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×