Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Campionatul European de Fotbal 2020

Postări Recomandate

On 6/29/2021 at 10:04 PM, observant said:

Specialistii in statistica au observat ca, in general, campionatul european de fotbal e castigat de nationala care a avut echipe cu cele mai bune performante in cupele europene din acel an. Explicatia ar fi faptul ca daca echipele acelei tari au avut jucatori mai bine pregatiti fizic, mai experimentati si mai talentati, si au dovedit asta in rezultatele din cupe, atunci si nationala compusa din acei jucatori va depasi valoric alte nationale.

In acest an, Anglia a avut 3 echipe din patru in cele doua finale de cupe europene. Asta inseamna ca jucatorii ei depasesc valoric si fizic jucatorii altor nationale. Asadar, Anglia are cele mai mari sanse de castigare a acestui Campionat European.

Spania a avut a patra finalista, care a si castigat cupa respectiva. Teoretic, si Spania are sanse mari. Practic, cred ca forma slaba a Barcelonei si Realului din acest an se va reflecta asupra jocului nationalei Spaniei.

Eliminarea uimitoare a Frantei si a Germaniei  aduce credibilitate acestei teorii.

Ca să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, până la urmă observant a avut dreptate în această estimare. Din cele patru semifinaliste, trei au fost ale țărilor care an de an au cele mai bune performanțe la nivelul echipelor de club. A patra a fost Danemarca, dar care și ea este alcătuită din jucători care joacă în cele mai tari campionate.

De aceea, până începe finala din această seară, o dedicație pentru observant...

 

Editat de Vriies
  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai, nu vine nimeni cu rezultatul corect? Curaj, bre! :laugh:

King, te aștept cu pronosticul! Promit că voi da un pronostic diferit de al tău! :smile:

Editat de Vriies
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
2 minutes ago, King1 said:

Italia - Anglia 2-2, 3-2 dupa prelu

Excelent! Și io mă gândii la un meci cu prelungiri. Dar io aș zice așa, ca să nu fim chiar pe acolo, :smile:

Italia - Anglia 1-1, 1-1 după prelungiri, 4-3 la 11m. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O dedicație pentru garg, care a fost activ parțial, și care are șansa ca în seara asta să-i iasă. Asta dacă va risca un pronostic până cel târziu la ora 22. :smile: :laugh:

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Io acu plec. Să mă întâlnesc cu cineva pentru ca să stabilesc oaresce amănunte în legătură cu voiajul de marți, în Germania. :laugh:

Sper ca până pe la ora 22 să fie cât mai multe pronosticuri, că, nah, avem și noi de comentat. :smile:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 09.07.2021 la 20:08, Vriies a spus:

Cică suporterii italienii n-au primit decât 1000 de bilete, iar restricțiile vor fi dure. Suporterii italieni vor fi amplasați într-o secțiune separată și restricționată a stadionului, pentru a nu recționa cu ceilalți spectatori. 

Cât costă biletul la marea finală? Ei bine, prețul pornește , cică, de pe la 3714 euro, pentru un loc în partea superioară a peluzelor, de unde nu prea vezi cum trebuie ce se întâmplă în teren.  Pe măsură ce cobori mai aproape de gazon și într-o poziție mai spre centru, prețul începe să crească: 4 000, 5 000, 6 000, 7 000, 8 000 euro. cel mai scum bilet, cică ar fi pe la 9 358 de euro! Băi, dă-l în plm de belet! Mai bine dau la câțiva săraci banii ăștia, că măcar unul din ei tot se va ruga pentru sănătatea mea. :laugh:

Deci sa inteleg ca cei de la UEFA vor sa jupoaie lumea de bani ,i-a afectat pandemia,de banii aia ce beneficii ai?Esti lasat sa atingi trofeul, poti sa intri pe teren sa dai mana cu jucatorii si primesti autograf de la fiecare? Iar faza cu italienii mi se pare putin neetica.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pronosticul meu este 

Italia-Anglia 2-0

Am ramas cu un gust amar dupa semifinala, toata planeta a spus ca faza aceea nu era de penalty, dupa astfel de meciuri intru in depresie, pt ca asemea greseli de arbitraj rapesc farmecul fotbalului,te astepti la asa ceva in liga a-2-a la amatori, in niciun caz la nivelul campionatului european. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×