Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Dortmund vs Schalke  0 - 0 ... se transmite meciul in reluare in acest moment si ne amuzam ca e fara spectatori si se aude mai clar injuraturile in zeci de limbi ca echipele sint formate din jucatori din diverse tari:  Norvegia, UK, Germania, USA, Belgia, Maroc, France, Elvetia, Polonia, Siria, Argentina, Spania, Guiana Franceza, Turcia, Senegal,  Austria, Serbia asta in linii mari.  Macar jucatorii nu trebuie sa poarte masti doar cei pe banca de rezerva.     

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ne-am uitat la un meci intre 2 echipe mexicane pentru ceva Cupa Mexicana sau ce jucau cu un stadion gol si atatea greseli au facut ca pana si portarul a primit carte galbena ca a prins mingea sa nu intre-n poarta, dar in cadere i s-a ridicat un picior de la viteza, ca n-ar fi fost capabil altfel sa faca asa un jest si a cazut peste el oponentul care poseda mingea inainte.

Asa ceva inca n-am vazut desi am vazut multe meciuri de fotbal la TV in copilarie si Campionatele Mondiale pe toate din '60 incoace.   Erau cazuri de toate posibilele erori si restul de negative din joc, dar inca nu le-am vazut pe toate.  

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai mare scandal din istoria fotbalului european. Giganții fac revoluție, se anunță un război fără precedent cu UEFA

Cel mai mare scandal din istoria fotbalului european. Giganții fac revoluție, se anunță un război fără precedent cu UEFA – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"UEFA amenință că va exclude jucătorii și echipele de fotbal    

Se anunță măsuri extrem de dure, care pot ajunge până la excluderea acestor formații din orice competiție. Mai mult, jucătorii, practic cei mai importanți din lume, ar urma să nu mai aibă drept de joc pentru echipele naționale.    Conform planurilor giganților din fotbal, Super Liga Europei ar trebui să înceapă în sezonul 2022 – 2023. Competiția ar urma să aibă un sponsor cu o mare forță financiară: JP Morgan."

Vor dispare si sporturile, defapt prea s-a pierdut firea echipelor de a-si masura capacitatea si talentul unu fata de celalalt.   Vor fi Gladiatori de acum ... in acele arene tipicale pe toata planeta, insa banii  mei nu joaca acolo pe pariuri. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Kép

Copa América e carat de Argentina, castigatorul campionatului, iar Messi e sarbatorit pe masura!!! 

(Acum imi aduc aminte ca n-am vazut asa o ceremonie in Anglia ... doar brutalitati.)   Diferite nationalitati cu tot atatea talente si maniere am impresia.)

 Egy mexikói újságíró keményen beleszállt Messibe | M4 Sport   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

FIFA vrea să schimbe total regulile jocului. Fotbalul nu va mai fi la fel dacă proiectul va fi adoptat – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"FIFA vrea să schimbe total fața fotbalului   ...   Conform publicației spaniole Mundo Deportivo, FIFA vrea să adauge cinci noi reguli, pentru a face fotbalul mai atrăgător:

– scurtarea reprizelor de joc de la 45 la 30 de minute
– executarea autului cu piciorul
– eliminarea timp de cinci minute a jucătorului care primește cartonaș galben
– posibilitatea de a face schimbări nelimitate
– cronometrarea timpului doar când mingea se află în joc, așa cum se practică la handbal, de exemplu."

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut din meciul care s-a terminat mai inainte, ultimii 8 minute cu prelungirile respective, Spania cu Franta dar si ceremonia de premiere care a fost nou pentru mine ca n-am mai vazut pe un teren de fotbal un podium cu trepte si nici din tun sa traga confetti.    A fost frumos dar nu m-as fi asteptat la asa ceva.   

Candva o sa vedem si un meci de tenis, cand va fi un "window" liber in agenda inghesuita ... dar nu stau nedormita din cauza asta!!!   O sa merg la o plimbare ca vremea este foarte placuta, frumoasa, o zi cu soare la 29*C.    Se cheama "Vara Indiana"  sau in maghiara   "Vénasszonyok Nyara"  :eek: = Vara Babelor se traduce, nu stiu daca are si alta denumire.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am urmarit meciul  Paris - Real Madrid ... 1 - 0  ... doar  partea a 2-a cu spectacularul GOL in ultimele secunde al timpului prelungit dupa 90 de minute.

Francezul Mbp ... nu stiu cum il cheama a trimis mingea in poarta sub picioarele portarului si al inca un actor, ca foarte mult teatru s-a jucat doar in ultimii 45 de minute.   

A fost foarte distractiv acest meci, actiuni care mai de care, o lupta adevarata dar nu din partea lui Messi care trebuia de 2 ori sa bage GOL si s-a prefacut ca nu nimereste.  

Asta a fost scopul lui de a se transfera in ultimele zile la echipa franceza, sa mentina Spania la inaltime, dar n-a reusit.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai urmărit meciul dintre PSG și Real Madrid, adică un meci din optimile Ligii Campionilor. Două dintre echipele care se anunțau favorite la câștigarea trofeului. De o parte PSG-ul, care a făcut investiții imense în ultima perioadă, de cealaltă parte Realul care nu mai are nevoie de vreo prezentare, fiind echipa cea mai titrată din fotbalul mondial al echipelor de club ( cu  13 finale câștigate!).

Totuși, PSG se anunța favorită peste tot la casele de pariuri, fie prin prisma numărului de vedete pe care le are în echipă, fie mai degrabă prin prisma faptului că defilează în campionat, adică era într-o formă bună. Mbappé a înscris într-adevăr spre finalul meciului, astfel încât PSG a câștigat la limită, cu 1-0. Dar totuși pe merit, pentru că Realul nu a făcut un joc bun în acest meci.  Dar urmează returul, așa că încă nu e treaba clară. Cu Realul nu se știe.

Messi nu s-a prefăcut că nimerește, ci doar n-a nimerit. Se întâmplă oricărui fotbalist. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.gSLCut_4xWcz2EQuT7kJbAHaD8&pid=Api&P=0&w=305&h=162   Mda, o alta distinctie selecta a mai ramas de castigat de campioni ...  :derisive:

https://evz.ro/lovitura-dupa-lovitura-pentru-rusi-decizia-care-ii-izoleaza-total-anuntul-care-tocmai-a-venit-de-la-fifa.html

"Polonia, Suedia și Republica Cehă au spus că echipele lor naționale nu vor juca împotriva Rusiei în cazul în care echipele se întâlnesc în play-off-ul Cupei Mondiale."

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×