Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Am vazut un meci de fotbal feminin    1 Olanda - Suedia 1, cam de la minutul 81 cu prelungire.   Nu stiu din ce categorie de competitie face parte ca ne-au transmis, ca se juca undeva in Europa cu multi suporteri din amele echipe, desigur.    Am vazut ratari perfecte cu suturi la poarta dar asta-i jocul.      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://productionmbd.brighthorizons.com/m/snapshot/7851a97c-dd79-4552-a52f-d0e79251660e

"La marginea careului de 16 metri, Bug Expert este in posesia balonului ... centreaza, sut, Goooooooooooooooool!!!"   Geamurile inca sint intacte din  holul Cresei pe care-l frecventeaza ca afara nu se poate juca de caldura mare."   

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Primul GOL din Istoria Fotbalului, nu s-a mai vazut asa ceva pe Planeta asta!!! 

Nu conteaza cine joaca, GOL-ul marcat este unic, ce n-am mai vazut in viata mea ca portarul echipei adversare sa dea asa de puternic in minge!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lionel Messi, suspendat două săptămâni de PSG

Suspendarea de două săptămâni înseamnă că Lionel Messi nu va juca în meciurile cu Troyes și Ajaccio.   Lionel Messi și-a programat de multă vreme vizita în Arabia Saudită și credea că va primi câteva zile libere după meciul lui PSG cu Lorient.

Antrenorul echipei pariziene, Christophe Galtier, le-a transmis, într-adevăr, jucătorilor că vor primi câte o mini-vacanță, însă cu o condiție: să câștige meciul.   Deși a pornit ca mare favorită, PSG nu a reușit să o învingă pe Lorient, ba chiar a pierdut clar, 1-3!

Pleacă Lionel Messi?

Suspendarea lui Lionel Messi vine cu două luni înainte de momentul în care contractul argentinianului cu PSG va expira.   Părțile nu au reușit până acum să ajungă la un acord pentru prelungirea înțelegerii, iar Barcelona ”stă la pândă”.   Revenirea în Spania este o opțiune pe placul lui Lionel Messi și al soției Antonela Roccuzzo, însă clubul catalan nu are, cel puțin pentru moment, posibilitatea să-l aducă pe argentinian, din rațiuni financiare.  

https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/lionel-messi-a-fost-suspendat-de-psg-2370005?utm_medium=referral&utm_source=fanatik

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Meciul Qatar – Noua Zeelandă, abandonat din cauza rasismului!!!   Acuze de abuz rasist al unui jucător din Qatar!!!

"Echipa din Noua Zeelandă a motivat refuzul său de a continua jocul prin faptul că apărătorul Michael Boxall a suferit un abuz rasial, iar organizatorii nu au luat măsurile cuvenite.   „Michael Boxall a fost victima unei insulte rasiste în prima repriză din partea unui jucător qatarian”, a scris, pe Twitter, Federația neozeelandeză în încercarea de a justifica faptul că jucătorii săi nu au mai revenit pe teren după pauză.                               

„Arbitrul nu a reacționat, deci echipa a ales să nu mai revină pe teren în repriza secundă a meciului” a continuat mesajul."

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va fi obligator "imbracaminte" ca pe poza astadin articol pentru cei care au e gand sa fie prezenti la meciuri???    Fara femei desigur, si multe altele din marele bagaj traditional pentru care, in caz de nerespectare se taie capul in public, ca o distractie speciala, auxiliara in pauza meciului???  

Eu nu m-as duce acolo pentru nimic in lume!!!   Asta este o provocare, nu actiune de sport, satanistii abia poate sa mearga pe 2 picioare fara sa fi baut alcool in secret!!!

Orasul ala n-are nici o valoare cand stapanii doar la varsare de sange se distreaza!!!

https://www.digisport.ro/fotbal/arabia-saudita-nu-pierde-vremea-miscarea-facuta-pentru-a-se-asigura-ca-organizeaza-cupa-mondiala-2034-2572479

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Ultraşii români nu vor putea fi alături de tricolorii lui Edi Iordănescu  la meciul  Istrael – România, partidă care se va desfășura

în condiții draconice și totalitare de securitate.  În premieră, la acest turneu, vor fi prezente 24 de națiuni."   

*Se vor incurca itele ca ei nu se lasa pana nu lupta!!!   Sa fie cu ochii-n patru cei care au curaj sa mearga la asa un eveniment sportiv, eu n-as lasa copiii mei sa riste viata.* 

Hai Dynamo Bucuresti!!!  Oare de unde se afla cine-s acei ultrasi?   Se comporta deja la granita ca niste golani sa zic asa, sau scrie pe Pasaport si Buletin aceasta Informatie in loc de grupa sanguina sau ce le vinde inafara de atitudinea in arena sportiva?  N-am idee  :meeting:

https://evz.ro/ultrasii-nu-pot-asista-la-meciul-dintre-israel-si-romania.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×